הבלתי נמנע קרה...

גלית111

New member
הבלתי נמנע קרה...

שלום לכולם, כמעט שלושה שבועות לא ביקרתי בפורום. רציתי לשתף אתכם במשבר גדול שקורה לי. לפני כשבוע עברתי התקף פאניקה נוראי ממצבם של הילדים ונכנסתי לחרדה גדולה. הביטויי היה פיזי ממש. הרגשתי רעד בגוף, קוצר נשימה, דפיקות לב מואצות ומועקה גדולה. הרגשתי שאני לא מסוגלת להתמודד עם המצב ועם הילדים ועם הטיפולים והריצות לאבחונים הרבים. פינו אותי למיון ושם נפגשתי עם פסיכיאטר שרשם לי תרופה בשם "סרוקסט" הנוגדת מצבי חרדה ודכאון. עכשיו אני שוהה אצל הוריי למשך מספר ימים עד שארגע קצת. רציתי לשאול אם מישהו עבר דבר דומה? האם אתם מכירים את התרופה? אני מרגישה נורא. הדבר הקשה ביותר הוא שאינני מסוגלת להתמודד כרגע עם הילדים שלי.

../images/Emo14.gifגליתי יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא יודעת על מקרים כאלו, ולא יכולה לעזור לך במידע על התרופה. אבל יכולה ועוד איך לשלוח לך חיבוק גדול גדול, מקווה שתחזרי לעצמך במהרה, וגם לילדיך. !Take your time

solly1

New member
סרוקסט

אורית שלום שמי שרה ואני אמא לילד PDD. כפי שאת מתארת גם אנחנו ההורים עברנו תהליך דומה של איבחונים וכו´. במהלך תקופה זו לקיתי בדכאון ונעזרתי בהמלצת רופא המשפחה בסרוקסט. לדעתי זו תרופה נהדרת שעזרה לי המון ושיפרה לעין ערוך את מצבי הנפשי ואת מצב השינה שלי. לכן לדעתי אין חשש להשתמש בתרופה שאינה ממכרת ואפשר להפסיק לקחתה לאחר זמן מה. להתראות והיי חזקה.

../images/Emo23.gifאוי גלית מתוקה

קודם כל אני שמחה שחזרת לפורום ושאת משתפת אותנו. מה שאת מתארת נשמע ממש כהתקף פאניקה. אני לוקחת סרוקסט כבר תקופה ארוכה וזה מאד עוזר. תקחי לך את הזמן להתמודדות עם הילדים. אני רוצה לכתוב לך משהו נורא: ההתמודדות עם הילדים היא לכל החיים!!! אם את יכולה לקחת עכשיו פסק זמן כדי להתעשת, עשי זאת !!!! אל תחשבי על זה שאת לא יכולה להתמודד, שלא יהיו לך רגשות אשם בגלל זה. זה טבעי ונורמלי והתהליך שאת עוברת יביא בסופו של דבר לקבלה. את לא מדחיקה, את מודעת, ואת סובלת בגלל זה, זהו תהליך קשה מאד, אולי הקשה ביותר שאת עוברת ותעברי בחייך. טוב שיש מי שתומך בך ומבין אותך. קחי לך את הזמן ובקרי פה בפורום. את מוזמנת לכתוב לי ולהתקשר אלי מתי וכמה שאת רוצה. נ.ב. שלחתי לך גם מסר. שיהיה לכולנו רק טוב.

Diana M

New member
גלית יקרה,

גלית ליבי איתך. אנחנו כאן עבורך בכל שעה ובכל זמן
שלך דיאנה

זהבה נ

New member
היי גלית 11 אני כן מכירה מי ../images/Emo24.gif

שנוטלת "סרוקסט" זה מתחיל להשפיע לאחר חמישה עד שישה שבועות, זה ממש בדוק וכך קורה השינוי הפתאומי, למה פתאומי, כי פתאום את הופכת להיות אדם ללא חרדות שמציפות אותך ומחשבות כמו שאת נמצאת בהם כעת. לי אישית אין נסיון בזה אבל מי שהיתה קרובה אלי והשתמשה בזה הורגש אצלה בברור השינויי שחל בה וכמובן בתהליך של השבועות שזה לוקח עד לתחילת ההשפעה. בהצלחה לך, ואנחנו כאן ממתינים לך תמיד.

שרון123

New member
תןדה רבה על העידכון../images/Emo24.gif

מקווה שהטיפול יעזור ושתתחזקי מהר.

למעלה