הבמה שלכם!

kikona126

New member
הבמה שלכם!../images/Emo88.gif

הדיון בנושא הסוד הוא נושא חשוב. וכמובן גם הדרך בה אנו צריכים לבחור. כעיקרון שרשור זה מיועד לכל מי שרוצה לפתוח נושא לדיון. יש לי אחד שמעניין אותי לפתוח. הסוד מדבר הרבה על העברת אנרגיות חיוביות, על מחשבה חיובית ולא על שלילית. לפני כמספר שבועות בעיתון שבעה ימים היתה כתבה שדיברה על רצח של בנות (בזמן שהיו בבית ספר) באיזה עיירה קטנה בארצות הברית. אותן הבנות השתייכו לקבוצת אנשים שחייה את חייה בצורה פרימיטיבית. החיים של אותה קבוצת אנשים באים לידי ביטוי בחיי הדת שלהם, ובעובדה שבעיתונים, למשל, כותבים רק דברים טובים. לאחר רצח הבנות, המשפחות לא התאבלו על בנותיהן, ובעיתונים של האוכלוסיה לא הוזכר כלום על הרצח. הוחלט שעל משפחות הנרצחות, במקום לשנוא את משפחתו של הרוצח, להזמין את משפחת הרוצח לבקר אצלן או להביא להם מתנות. בכתבה נאמר שכל זה נעשה כדי לא לעורר שינאה. אינני זוכרת את הכתבה במלואה, ואינני מוצאת אותה, אבל כן הייתי רוצה לדון בנושא. מי שמכיר יותר דברים בנידון או יודע בדיוק על איזה קבוצה אתנית מדובר, אני אשמח לפרטים נוספים. תודה! מה דעתכם על דרך ההתנהלות של אותם האנשים? האם אכן אנרגיה חיובית תמיד תחזיר אנרגיה חיובית? (סתם בשביל שתדעו, מי שרוצה לפתוח דיון שירגיש חופשי. כשאני אראה שאין דיונים על גבי הפורום אני אפתח את שרשור הבמה שלכם
)

liza26

New member
התגובה הראשונית שלי

לא קראתי את הכתבה אבל ממה שסיפרת- התגובה הראשונית שלי היתה זעזוע איך בכלל אפשר לסלוח למישהו שרצח??? אבל....... למדתי כבר דבר או שניים על סליחה - אחד מהכוחות הגדולים בעולם והסליחה שהם מציגים כאן - היא באמת התעלות. לגבי לא להזכיר את הרצח- זה קצת נראה לי לא לעניין,לא מבינה את עניין ההסתרה- הרי זו האמת והרצח בוצע זה סתם לזרוק חול בעיניים של אנשים.

ליאת 888

New member
אמממ...אני באמצע....

מצד אחד אני מבינה את הרעיון של חיוביות/ למנוע שינאה.. אבל אני בטוחה שעמוק בלב פנימה, ובלילות ההורים שטופי בכי ואבל על הבנות, ועל העובדה שבניגוד לכל טבע אנושי/ או לא אנושי הם לא יכולים להתקומם נגד הרוצח, ולמנוע אולי את הרצח הבא. קל לי יותר להבין את הנושא של הסתרה, חוסר פרסום וכד', לנו זה נראה ברור שכל דבר ישר מפרסמים לכל עבר, אבל עד לפני מספר עשורים זה לא היה, לא היו כלי תקשורת המוניים, לא היו פרסומים והדרך היחידה להפיץ סיפור הייתה אצל הספר המקומי/ הקפה המקומי/ המכולת - סיפורים/ רכילות רצו מאוזן לאוזן. אבל הכל היה בכפר. היום אתה יודע טוב יותר מה קורה בפרו או בקוטב או ב.... מאשר מי גר בדירה לידך!!! האם חיו יותר טוב? אולי, תראו את הדורות הקודמים שכל הזמן טוענים שהכל מידרדר, הכל יותר .... אבל זה לא בהכרח מבחינת אחוזים, גם פעם היו הוריקנים, גם פעם היו רעידות אדמה, גם פעם היה אונס, היה רצח, הייתה התעללות, הייתה אלימות - פשוט לא דיברו על זה. לא שמעו על זה. אנחנו היום מוצפים ברוע!!! מה רע בכתבות חיוביות מידי פעם? משהו עם חיוך? למה תמיד כל העיתונים, חדשות, נפתחים באסון????? חיוביות - כן, התעלמות - לא

kikona126

New member
הבעיה היא

שהיום אנחנו חיים במצב בו כל אחד "קונה בשוק" התנהגות שמתאימה לו. אנחנו שומעים על הרבה אנשים שרוצחים ללא סיבה. פשוט מחליטים לרצוח. זה מעין "קנייה של תגובה". אולי באמת השאלה היא "האם מה שלא יודעים לא קורה?"

מרי לי

New member
דעתי בנושא

מה שמדריך אותי בחיים שלי תמיד זו האינטואיציה שלי, ועכשיו כשאני עוברת תקופה לא קלה, האינטואיציה שלי אומרת לי, "תרשי לעצמך להרגיש את הכאב הזה" אמנם אנרגיות חיוביות, אבל אני יודעת בוודאות שאנרגיות חיוביות באות לא מחיוביות יתר, אלא מאמת אם משהו מגיע מתוך האמת שלנו, יש לו כוח עצום, אני לא יודעת, אולי כמו ישו, האמת שלהם אומרת להם הפנות את הלחי השנייה, אבל אם לא, ובמיוחד כי מישהו מ"חכמי העם" פסק להם על זה (לפחות זה מה שהבנתי מקיקי) כל אדם צריך להתרחק לכמה רגעים ולהבין מה בעצם קורה אצלו בפנים אם חיים בשקר, גם אם הוא וורוד וחיובי, זה רק מוכיח שוב ושוב כמה שאמונות נכונות לא מחזיקות כי אנשים לוקחים אותם לקיצוניות ומוציאים מהן את כל החיים..... סליחה על ביטוי דעתי האישית, אבל אם מסתכלים אחורה בהסטוריה מבינים שהיהדות הייתה דת מלאת חיים וניסים עד שהכהנים התחילו להאמין יותר בחוקים ולא בקשר עם האל והאל נעלם יחד עם הניסים, ואז קם ישו והביא את רוח האל ואת הניסים בחזרה, וכך התפתחה הנצרות, וכך הלאה.... תמיד יש אחד שמחזיר את הקשר האמיתי עם האל תמיד יש את אלה שהולכים וכופים את זה על אחרים והורגים את מה שהחזיר אותו אחד שראה את האמת... שמים לב שיש פטרן מסויים, במקום להכיר את אלוהים לעומק, יש לנו נטייה ללכת אל החוקים ולא אל האנרגיה האמיתית, ולכן יש כ"כ הרבה דתות בעולם וכ"כ מעט אנשים שבאמת באים אל אלוהים ולא אל החוק.......

למעלה