הבן אדם הכי גרוע שהייתם איתו ?

littletulip

New member
הבן אדם הכי גרוע שהייתם איתו ?

סתם , מפתחת דיון . מיהו הבן אדם (או בת אדם כמובן) הכי גרוע שהייתם איתו ? אני כמובן לא מדברת על דייט אחד שברחתם ממנו וזהו זה , אלא תקופה טיפה יותר ממושכת טיפה שבמחשבה לאחר מכן לא הבנתם איך לעזאזל נשארתם "במערכת יחסים" הזאת. אצלי - פגשתי בחור שהיה נראה ממבט ראשון מתוק ונחמד למרות שלא היה לי את "הוואו" הראשוני . היינו ביחד בערך שלושה חודשים שבהם הוא סתם שיגע אותי ואני לא רציתי אותו באמת. אבל היה נחמד לי התשומת לב . בסופו של דבר גמרתי את זה וזהו . אבל בהחלט תקופה של כאב ראש שאני לא ארצה לחוות שוב .

Cobe Anan

New member
טוב, אפשר לעשות על זה הצבעה..

מה יותר גרוע?
חשפנית
נערת שוט במועדון סאדו, שעוררה השבוע סערה כשפירסמה פוסט גזעני בבלוג שלה מה עשיתי איתן

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif הממ..

יצאתי תקופה די קצרה עם אחד שפשוט התנהג אליי באופן מחפיר... כל פעם שדיברנו בטלפון ואמרתי לו משהו שקשור להתנהגות שלו אליי או משהו שפוגע בי, הוא אמר לי שהוא רוצה לסיים את השיחה, ופעם-פעמיים כשאמרתי מילה אחת יותר מזה, הוא פשוט ניתק לי בפרצוף. הייתי בשוק. הוא גם אמר לי דברים די מזעזעים, חיקה אותי בטלפון לפי איך שהוא חושב שאני נשמעת בזמן... עניינים.. ובקיצור, היה אינפנטילי לגמרי, והתנהג כאילו לא רוצה את הקשר הזה. כשסיימתי את הקשר, כי הבנתי שאני לא רוצה באמת את הבנאדם הזה, והוא סתם ריבאונד לאקס שלי, שאליו אני מעוניינת לחזור, הוא התחיל לרדוף אחריי. הוא רודף אחריי עד היום. זה היה קשר של שבועיים, מקסימום.. ביולי. עד היום הוא מנסה לשכנע אותי לחזור אליו.. כנראה שהוא אוהב רק את הבלתי-אפשרי. [אגב, האקס הזה, שחזרתי אליו אח"כ מהריבאונד.. הייתי איתו אח"כ תקופה של יותר מחצי שנה.. וכל הזמן הזה הוא ישב וחיכה שזה יסתיים. עכשיו זה נגמר ואני עם מישהו אחר, ואני ממש לא מעוניינת באדיוט ההוא].

ChilD SouL

New member
לא הייתי עם אנשים גרועים../images/Emo13.gif

אלא אם כן מחשיבים אחד שיצאתי איתו, זה לא היה משהו מוגדר אבל הוא רצה יותר [קשר] ולי היה קשה להפתח כי הייתי אחרי פרידה. בסופו של דבר אחרי כחודש, אחרי שחזרנו מיציאה הוא יותר לא יצר קשר וניתק איתי כל קשר שהוא. דיי הבנתי שזה בגלל שהוא רוצה יותר ואני לא יכולה [וגם אמרתי לו את זה...], אבל זה עדיין היה דיי מגעיל ככה לנתק קשר בלי לומר כלום. הכי מצחיק והזוי היה שיצא לנו להפגש לפני כחודשיים-שלושה כשיצאתי עם ידיד וחברים שלו והוא פתאום הופיע וישב איתנו, לידי. ועוד יותר מצחיק שעשו בנינו הכרות ואני כזה מסתכלת עליו, הוא עליי ונקרעים מצחוק.

Lir האחת

New member
אהמ

צר לי לאכזב...אבל אני לא יכולה לומר על אף בחור שהייתי איתו בקשר, שהוא היה גרוע
כן היו לי כמה דייטים ממש גרועים, שמן הסתם לא המשיכו לאף קשר..

Lil Kitty

New member
../images/Emo5.gif

הייתי מעל שנה בקשר עם הבן הכי אובססיבי שיצא לי לפגוש. עוד מאז שהיינו פחות מחצי שנה ביחד ניסיתי להיפרד אבל הוא היה עוקב אחריי, מחכה לי בבקרים בחוץ לבית, בתוך הבניין בערב ומה לא. כל פעם הייתי חוזרת אליו מפחד. כשסוף סוף נפרדתי ממנו, הוא היה ממשיך להתקשר, לזרוק לי אבנים לחלון ולעקוב עליי במשך שנתיים
עכשיו טפו טפו טפו יש תקופה שקטה ולא שמעתי ממנו מלא זמן, מקווה שגם לא אשמע.
אאאייכ.

למעלה