הבן אדם פשוט מושלם אני לא יכולה!!!!

עפטוב

New member
הבן אדם פשוט מושלם אני לא יכולה!!!!

אוף נילי עזבי ג'יסון תראי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מושג מי השאר אבל הבן אדם פשוט מושלם (ולמישהי יש הסבר מי זאת הדראג קווין באמצע?? מזה צריך להיות!)

עפטוב

New member
חחחח אופס פאדיחות...

הדראג קויין מסתבר היא האימא...
הגמד הוא האבא החורג ובצד זה סימון (האח המלא כי יש עוד סיימון שהוא חצי) ועוד שני אחים שלא יודעת מי הם...

עפטוב

New member
קלטו קטע ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!

יש שחקן בשם ג'סטין צ'ימברס שנולד בתאריך המדויק של ג'סטין (למי שלא יודעת ג'יסון נולד ב-23 בלילה של ה-10 ליולי וג'סטין נולד שעתיים אחרי כלומר אחת לפנות בוקר של ה-11-וכל אני מודעת לזה שאני חולת נפש על זה שאני זוכרת את זה) יש לו תאום בשם ג'יסון ואח בשם סיימון וחחח תראי את השאר בקישור..

../images/Emo6.gif

מעניין איך האבא האמיתי שלהם נראה כי את היופי הם בטוח לא ירשו מהאמא

Sivan1b

New member
ג'סטין?!

מה פשר הקראש הזה על ג'סטין? ומה מעשיו בחיים? (אני באמת לא יודעת,אינני צינית)

עפטוב

New member
חחח אין בעיה כשזה לדבר על ג'סטין...

טוב ג'סטין ואני התאהבנו לראשונה
כשיצאה תוכנית לרגל שנה להתפרקות טייק דאט, עם דווינה מקקול והוא שיתף פעולה וכאילו שיחק אותה אופה במאפיית בייגלה (אגב שנים הייתי בטוחה שהוא באמת עבד שם והיא באמת הפתיעה אותו עד שמירנדה צחקה עליי כל כך הרבה שהבנתי שטעיתי) מה הוא עושה בחייו, את האמת אין לי מושג, ג'יסון אמר פעם שאמנם הם תאומים אבל הם הכי שונים בעולם אז לא יודעת כל מה שג'יסון לא עושה....

עפטוב

New member
אגב סתם הערה

את תגלי אם תישארי איתנו שאני תמיד מתאהבת בסייד קיקס (אלה שבצד) יש לי מלא כאלה, הייתי מאוהבת קשות בדניאל אח של מארק, ג'סטין לעד ותלמיד, כריסטופר מבנות גילמור (חחח נילי ומורי זוכרות את השרשור הענק שלנו) בעונה החמישית לוגן חטף את ליבי מכריס, ויש עוד מלא דוגמאות שלא קשורות לטייק דאט אז זה לא רלוונטי...(לא שזה אי פעם הפריע לי בעבר..) נ.ב - הערה חשובה, נשבעת שאני לא חולת נפש...רק קצת מסובבת....

Sivan1b

New member
אני זוכרת את הספיישל הזה!!!

יש לי אותו עדיין בוידאו,איזה ענתיקה! קראו לזה in search of.והיה גם בתוכנית,שהיא הלכה למקעקע של מארק!! הוא אמר שנמאס לו לקעקע דולפינים..!

../images/Emo6.gif

ד"א עשו פעם בפורום הרשמי של מארק שרשור של כל הבנות שעשו קעקוע בעקבות הקעקוע של מארק, לא להאמין כמה בנות עשו את הקעקוע וכמה בנות עוד ממשיכות לעשות אותו.

עפטוב

New member
אגב אני רק מקוה שהם עשו במקום אחר

זה לדעתי די פאתטי לעשות קעקוע של דולפין אבל יאללה שיהנו רק מי שעשתה את הקעקוע באותו מקום אחרי הריון הדולפין ייראה כמו לוויתן.... אגב בפורום הרשמי היה לא מזמן שרשור על כאלה שהחליפו את השם לשם של אחד הבנים, או קראו לילד על שם אחד הבנים שזה בכלל טרגי ברמות של פרק מ"צעירים חסרי מנוח"

../images/Emo6.gif

המעריצות האלו באמת מגזימות, היתה אחת שאמרה שהיא הוסיפה לב עם השם Mark Owen על הכתף שלה שזה בכלל כבר היסחפות! ומה על כל המעריצות המפגרות שהביאו איתן את הילדים המאוד קטנים שלהן, לא מספיק שעלולים לדחוף אותם! מה עם כל הצרחות המחרישות??!!

UnderTheRainbow

New member
../images/Emo6.gif עוד יש לי את זה בוידאו

אני לא מאמינה כמה זמן עבר מאז, האמת גם אני חשבתי שהוא עובד שם
מישהי יודעת מה הוא באמת עושה?

עפטוב

New member
היה עליו דיון ברשמי

ושאלו את זה ואם מירנדה וג'ודי ואלי וכל השרוטות שעוקבות אחריהן לא יודעות אז אנחנו בסדר. מצד שני קם סוג של יורש לג'סטין בדמות האח הקטן אוליבר (הוא בן 25) שבתמונה עומד הכי לשמאל (זה שנראה כמו אורלנדו בלום) והוא מורה... ואם לי היה כאלה מורים אולי בכל זאת הייתי טורחת להגיע לשיעורים. אבל אל דאגה ג'סטין עדין מספר אחד אצלי...

Sivan1b

New member
אז ראיתי את זה אתמול=)

התוכנית כאילו בעקבותיהם,היה ממש משעשע.. דווינה מתוקה, מתנהגת כמו מעריצה מתבגרת(קצת מזכירה את מיה דגן כשהיא לא מעצבנת) היא הייתה גם בבה"ס של הווארד,בחנות ממתקים שגארי אהב(כמובן
)ובמקום הזוי כזה,שהם נהגו לבוא לאכול שם ציפס...לבסוף מסתבר שהמקעקע של מארק,היה גם זה שעשה להווארד את הפירסינג בציצי והוא אמר שהווארד ממש הקדים את זמנו(עשה את זה בשנת 1990-איזה תותח)

החלק הכי אהוב עליי

זה כשהיא הולכת לחנות ואומרת I will take that and i'll take that... אני ואחותי עד היום חוזרות אחריה כשאנחנו הולכות לקנות

למעלה