הבן הגדול (דוכיפת) הודיע היום שמעכשיו הוא קשר מ"מ. הוא אומר שזה יותר מעניין. ברור לי מה זה אומר.
S sim26 New member 2/9/05 #1 הבן הגדול (דוכיפת) הודיע היום שמעכשיו הוא קשר מ"מ. הוא אומר שזה יותר מעניין. ברור לי מה זה אומר.
O oshiko New member 2/9/05 #2 זה פק"ל נחשב זה אומר שהוא צמוד למ"מ בתרגילים ובפעילות מבצעית. הוא קולט יותר טוב מה קורה בשטח מנקודת המבט של המ"מ. זה מראה על הערכת המ"מ שהוא יכול לסמוך עליו כשהוא לצידו.
זה פק"ל נחשב זה אומר שהוא צמוד למ"מ בתרגילים ובפעילות מבצעית. הוא קולט יותר טוב מה קורה בשטח מנקודת המבט של המ"מ. זה מראה על הערכת המ"מ שהוא יכול לסמוך עליו כשהוא לצידו.
S sim26 New member 2/9/05 #3 הבנתי שזה כבוד במיוחד כי המ"מ בחר בו ודלג על החיילים היותר וותיקים במחלקה. עכשיו אני אדאג יותר או לפחות אכחיש יותר.
הבנתי שזה כבוד במיוחד כי המ"מ בחר בו ודלג על החיילים היותר וותיקים במחלקה. עכשיו אני אדאג יותר או לפחות אכחיש יותר.
ס סמדר בנ New member 4/9/05 #4 ../images/Emo45.gif יפה זה אומר שסומכים עליו, וזה אכן כבוד. אני לא בטוחה שאת בהכרח צריכה להיות יותר מודאגת.
../images/Emo45.gif יפה זה אומר שסומכים עליו, וזה אכן כבוד. אני לא בטוחה שאת בהכרח צריכה להיות יותר מודאגת.