הבן והכלה התארחו אצלנו היום לארוחת צהריים

אבח"י

Well-known member
סוף סוף יש ל-מי לבשל.
להפעיל את המיומנויות, להוציא את הלשון ולטעום, לברר אם השתפרתי מכיוון המלח אם לאו.
האם למדתי סוך סוף לגלגל סיגרים מעלי פילו דקיקים
האם אצליח להוציא פלפל ממולא שמן כקופת חסכון שלם מהסיר
והאם הסטייקים יהיו רכים - אז לא הם לא היו רכים, לצערי. מזל שג'וניור לא מאלה המקטרים [ מספיק שאני פישלתי ואני כועס על עצמי. לא הוצאתי מספיק זמן מראש להביא אותם לטמפרטורת החדר]
הפירה היה כרגיל פיצוצ, אבל זו לא חכמה. תפו"א מיובשים לאחר ריכוך בתנור, חמאה והרבה, חלב ומעט מלח עושים את העבודה.
אבל אתמול בלילה בלילה טרפתי רבע קילו גלידת שוקולד, שעבור סכרתי זה כמו להרעיל את עצמו. אפילו המתוק בא מאגבה ולא מסוכר לבן.
וזהו
מת על כלתי היפה והחכמה, מת על הבן שלי. מת על שניהם ועל האהבה העמוקה השוררת ביניהם.

קלייטון.ש

Well-known member
אין כמו האהבה של הילדים שלנו. לראות את הילדים מאושרים, לראות שהם הצליחו בבחירה הזוגית שלהם.
אני גם מחבב מאד את כלתי, אשתו של הבן.
היא לא יפה, לא במיוחד אינטליגנטית וגם לא במיוחד חכמה, ולא מפגינה כשרונות מעל הממוצע.
אבל יש לה כריזמה שלי לא יצא להיתקל בכזו באופן אישי. יש לה אישיות כובשת. אישיות שמשתלטת על הסובבים. היא טיפוס של מנהיגה.
היא כמובן מוחצנת לגמרי (בניגוד גמור לבן שמופנם אפילו יותר ממני), חייכנית וחבקנית, מצליחה לתת לכל אחד תחושה שהוא הדבר היחיד שמעניין אותה בחיים, גם אם היא עושה את זה בו זמנית לעשרים איש.
והיא עושה את זה בכנות, רואים שהיא באה מהלב. אשתי גם שולטת בכישורים חברתיים אבל היא לא באמת אוהבת אנשים. בשבילה להעניק תשומת לב לזולת זו עבודה. אצל כלתי זו בבירור אהבה.
היא גם מסתדרת מצויין עם גיסותיה. קיבלו אותה למשפחה באופן מלא ובשמחה. הבן בהתחלה לא רצה לגור עם אחיותיו, רצה דווקא להתרחק כמה שיותר, אבל אשתו מאד מצא חן בעיניה הרעיון של הקומונה. שכולם גרים ביחד והכל משותף. והקומונה מרויחה כי הבנות שלי חונכו על ברכי הקשיחות של הראשונה, וטוב שיש מקור שמפיץ שם אור.
מטבע הדברים כלתי התנתבה למכירות ושיווק והיא דווקא מצליחה יפה. מנהלת גדולה היא לא, אבל אם תתן לה מוצר היא תמכור אותו.
עוד מחפשת את דרכה המדויקת בחיים, ויש כמה רעיונות, אבל אין ספק שתצליח.

shila777

Member
לא יודעת אצלך..אצלי כריזמה הולכת עם רגש,תבונה ושכל.לא אהבתי איך קטלת את הכלה,מצד אחד,אך סגדת לכריזמה,מצד שני.
אני את חתני מקבלת כשלמות-חבילה אחת,במקרה הספציפי-משובחת,בכח הפרמטרים החשובים וגם אלא שלא.

אבח"י

Well-known member
איי שילה שילה, תמיד טובה יותר מכולם, תמיד ששה לצווח פגמו של אדם בפניו, וחסרת יכולת לקרוא בין השיטין ולהבין מורכבות של טקסט. לו היית משכילה באמת, מבינה משהו ברטוריקה היית עולה מהר על על כך שזו "פתיחת איש הקש", שמטרתה הנמכת ציפיות, הטעיה מכוונת [ אותך הוא החמיץ לגמרי בגלל הבורות וחוסר הגמישות הרטורית-מחשבתית ] כדי לרומם ולפאר.
אבל לך תסביר, באמת.. ועוד לשילה.

shila777

Member
"הפוסל-במומו פוסל!"
ומאחר וברור לי כי בכסיל וגס רוח עסקינן-אחריש.כמנהג החכמים.

אבח"י

Well-known member
"הפוסל-במומו פוסל!"
ומאחר וברור לי כי בכסיל וגס רוח עסקינן-אחריש.כמנהג החכמים.
איי שילה שילה - לדבר בקולך שלך את יודעת? וחכמה.. נו מילא, לפי התגובה לקליינטון, יש לך לאן עוד לשאוף.

shila777

Member
הגבתי לך.כמובן.
אתה משתלח ואין זו הפעם הראשונה.עד עתה-הגבתי בעדינות.מרגע זה-כל תגובה שלך תחשב הטרדה ותועבר ישירות (גם)להנהלת הפורומים,עם שאר תגובותיך,אליי!!!!

למעלה