הבן זוג מחק אותי מהפייסבוק????

הבן זוג מחק אותי מהפייסבוק????

שלום לכולם,

אני נמצאת בזוגיות כבר כמה שנים..

לפני כמה דקות נכנסתי לפייסבוק שלי..ואז.. מה אני מה מגלה..הוא מחק אותי ..

מה אני אמורה לחשוב על זה...??

והוא לוקח את זה בצחוק...

Optimistic Girl

New member
בטעות אותי?

באופן כללי
לבנזוג שלי לעולם לא תהיה גישה לפייסבוק שלי.
למרות שלא איכפת לי מרשת הדבילית הזאת
המחשבה שיחפור לי ויעקוב אחרי עקב הקנאה שלו לא תעשה לי טוב.

לדעתי חשוב בימנו לשמור על פרטיות מינימלית בזוגיות.
ומי שחושדת בבןזוג שלה כי הוא לא מאשר אותה בפייס
היא צריכה לעבוד על אמונה שלה כלפניו...

כי אם ירצה לבגוד יש מיליוני דרכים אחרות שלא מתקשרות לפייס..

מה הקשר לבגידה?

יש לך בן זוג שהוא כביכול החבר הכי טוב שלך והאדם הכי קרוב אליך, מה כבר הפייסבוק שלך אמור לחדש לו? ולמה לסתם מכרים יש שם מקום ולאיש הכי חשוב בעולמך לא? לא הבנתי את העיקרון המוזר הזה.

spaysi8

New member

אם את נכנסת לסרטים בגלל הפייסבוק,

אולי הוא פחד שתיכנסי לסרטים בגלל כל מיני שטויות אחרות או שתחליטי לעקוב אחר ההתכתבויות שלו, והעדיף להרחיק אותך מזה, וזה לגיטימי.
מה הלחץ? כולה פייסבוק. אנשים לוקחים אותו יותר מדי ברצינות...

האמת שמי שמוחק מישהו (ולא סתם מישהו- בת זוג!)

מהפייסבוק כי נראה לו שיכנסו מזה לסרטים או כל סיבה אחרת הוא זה שלוקח את הפייסבוק יותר מדי ברצינות...

עדיין, פייסבוק זו רשת חברתית וירטואלית

אלו לא החיים האמיתיים... וזה שאין חותמת פייסבוק רשמית על היחסים ביניהם לא אומר שהם לא זוג.
אני לא מכירה את הכותבת, אבל יכול להיות שמדובר בבחורה קנאית או רכושנית שבן הזוג שלה פשוט החליט להקדים תרופה למכה.
יש אנשים שפשוט מחפשים ממה לעשות דרמות. אולי הכי טוב זה לגשת ולשאול מה הסיבה שהוא מחק אותה. אני די בטוחה שהתשובה תהיה קשורה לחוסר ביטחון שיש לה או רכושנות מוגזמת...

אני לא כל כך מבינה את ההפרדה הזאת בין

הוירטואל לחיים האמיתיים, מבחינתי הוירטואל אצלי הוא חלק מהחיים האמיתיים על אחת כמה וכמה במקום בו נמצאים בעיקר אנשים מהחיים האמיתיים. זה נכון שזה רק פייסבוק ולא כזה סיפור גדול ואני בכלל מעדכנת שם פעם בחמישים מליון שנה בערך אבל זה עדין חלק מהחיים האמיתיים מבחינתי, ונראה לי הזוי להוציא משם מישהו שנמצא אצלי בחיים האמיתיים. אם היא תשאל והוא יסביר את עצמו אז ניחא, אבל סתם לצחוק על זה בלי להסביר ושזה ישמע הגיוני כי פייסבוק זה אתר אינטרנט אז זה כאילו שהוא לא אמיתי? מוזר לי...

אני אומרת רק

שלא צריך להתנהל כאילו הפייסבוק מכתיב לאנשים איך לנהל את מערכות היחסים שלהם. בעלי לא היה חבר שלי בפייסבוק תקופה ממש ארוכה עד שרשמתי אותו כי החברים שלו ביקשו ממני שתהיה להם עוד דרך לשמור איתו על קשר. זה באמת לא אומר כלום!
חוץ מזה, פעם אנשים היו באמת משקיעים בקשרי ידידות ובמערכות יחסים, עוד לפני שבאה כל הטכנולוגיה הזו וקיצרה לנו את הדרך ע״י מחוות של "חמם והגש״. אנשים היו כותבים מכתבים אחד לשני, ונפגשים במקום לשלוח sms והרבה דברים היו נראים אחרת. היום אתה יכול לרכוש לך חברים ע״י לחיצת כפתור, ולהירשם לאפליקציה ששולחת ברכה אוטומטית בשמך בימי ההולדת של החברים שלך... זה נורא מאולץ ומלאכותי בעיניי. החיים האמיתיים נמצאים מחוץ למסך המחשב ולמקלדת.

running man

New member
זה מוזר.

א) מה מצחיק בזה?
ב) אולי הוא לא רוצה שתראי שהוא מוסיף כל מיני בחורות שם

למעלה