הבן נעדר מביה"ס ולא ידעתי
אני כותבת כאן כדי לקבל עצה כיצד הייתם נוהגים במקומי.
המחנכת של בני התקשרה לפני מספר דקות לשאול מדוע בני לא הגיע היום לבית הספר.
עניתי לה שהסעתי אותו היום בבוקר לבית הספר ושהיא כנראה טועה. נוכחתי לדעת שלא רק שהיא לא טעתה
אלא שגם אתמול הוא לא הגיע ושיש לו הרבה העדרויות בתקופה האחרונה.מצד אחד הרגשתי מאוד נבוכה ומצד שני שיתפתי אותה
שלא ידעתי. כמובן שגם דיברתי בטלפון עם בני ושאלתי אם קרה משהו שבגינו הוא לא הגיע. בני ענה לי שהשיעורים משעממים אותו
הוא ילד שלא אוהב להתאמץ שהכל בא לו בקלות. ילד מאוד חכם שאובחן בכיתה ג כמחונן. הציונים שלו מ-85 ומעלה. האם יכול להיות שהשיעורים באמת משעממים אותו?
מחר בבוקר צפויה לו שיחה עם היועצת והשבוע כבר נקבעה לי פגישה עם הקב"סית.
אני ממש המומה ששזה קורה ולא ידעתי על כך דבר במיוחד שהסעתי אותו והוא כנראה פשוט חזר על עקבותיו והלך הביתה.
האם כדאי לקבוע לו פגישות עם פסיכולוג? איך להמשיך מכאן?
הוא בכיתה ח. קרה כאן למישהו?
אני כותבת כאן כדי לקבל עצה כיצד הייתם נוהגים במקומי.
המחנכת של בני התקשרה לפני מספר דקות לשאול מדוע בני לא הגיע היום לבית הספר.
עניתי לה שהסעתי אותו היום בבוקר לבית הספר ושהיא כנראה טועה. נוכחתי לדעת שלא רק שהיא לא טעתה
אלא שגם אתמול הוא לא הגיע ושיש לו הרבה העדרויות בתקופה האחרונה.מצד אחד הרגשתי מאוד נבוכה ומצד שני שיתפתי אותה
שלא ידעתי. כמובן שגם דיברתי בטלפון עם בני ושאלתי אם קרה משהו שבגינו הוא לא הגיע. בני ענה לי שהשיעורים משעממים אותו
הוא ילד שלא אוהב להתאמץ שהכל בא לו בקלות. ילד מאוד חכם שאובחן בכיתה ג כמחונן. הציונים שלו מ-85 ומעלה. האם יכול להיות שהשיעורים באמת משעממים אותו?
מחר בבוקר צפויה לו שיחה עם היועצת והשבוע כבר נקבעה לי פגישה עם הקב"סית.
אני ממש המומה ששזה קורה ולא ידעתי על כך דבר במיוחד שהסעתי אותו והוא כנראה פשוט חזר על עקבותיו והלך הביתה.
האם כדאי לקבוע לו פגישות עם פסיכולוג? איך להמשיך מכאן?
הוא בכיתה ח. קרה כאן למישהו?