הבן סיים את הטירונות ...

הבן סיים את הטירונות ...

בשעה טובה, אתמול היה טקס סיום..היה מרגש מאוד. אמנם היה חם מאוד ושני חיילים התעלפו מהחום. צילמתי המון תמונות..אך מאחר והילדים לא יצאו לרגילה כמובטח...התמנות יחכו עד שהוא יגיע הביתה ואז אוכל לשלוח לפורום תמנות מהטקס. החברה נורא התבאסו מזה שהם לא יוצאים הביתה יחד עם ההורים. הם חזרו לבסיס אתמול, והיום בבוקר הם אמורים כנראה לצאת לאיו"ש. וכך הם לא יהיו בבית לפחות עוד שבועיים... יוצא שהבן לא יהיה בבית יותר מחודש...

סמדר בנ

New member
שמחה מהולה בעצב.... ../images/Emo24.gif

לא קל להיות חייל בימים אלה... ביטול רגילה בסיום טירונות מבאס את הילדים וגם את ההורים. מזל טוב לבן (כומתה אפורה?) ונקווה שיחזור הביתה בקרוב.

אממאא

New member
מזל טוב לקבלת הכומתה ../images/Emo24.gif

הטירונים של המחזור הנוכחי סובלים קצת מהמצב המשוגע, אבל הבן שלי מנחם את עצמו בזה שהם "מיוחדים" ואף פעם טירונים לא עברו כאלו חוויות - מסע כומתה כנראה מבוטל, שברו דיסטנס עם המפקדים לפני תום הטירונות, אימון מתקדם נדחה , מרגישים קרביים ותחת אש לפני שעשו מבחן לרובאי המתאים.... וכמובן - הוא סוגר שבתות בקצב רצחני, שאפילו אחיו הגדול לא סגר אף פעם. אצלי הוא סוגר 28 השבוע, ולא בטוח שיצא הביתה.... חבילות הלוך ושוב נשלחות עם חברים / מפקדים / ועוד מיני גורמים.... (רק שאני שולחת חבילות נחמדות, ומקבלת בחזרה רק כביסה מג'וייפת...)

אימשל2

New member
../images/Emo50.gif ותחזיקו מעמד

זה באמת מאד מבאס, לא לחזור הביתה עם ההורים. אבל, מה לעשות, אנחנו (כן אנחנו יחד אתם) בצבא, שם היגיון והתחשבות הם לא דברים זמינים. הבן שלי דווקא קצת מבואס שהוא לא בתוך ה"אקשן" של ההתנתקות. כרגע הוא מנותק מההתנתקות והוא מרגיש שהוא "לא בענינים". אני כמובן מרוצה. לצערי המעגל החיצוני אכן מהווה, כרגע, את נקודת החיכוך הקשה ביותר. בקטן, גם אנחנו חווים את חוסר ההתחשבות של הצבא. הבן השני מתגייס ביום חמישי הבא. עקב נסיעה של הורי (שלצערם סבלה מאילוצי זמן ונקבעה הרבה לפני שמועד הגיוס הסופי היה ידוע) הקדמנו את מסיבת הגיוס המשפחתית לשבוע זה. הבן הגדול לא קיבל אישור להגיע הביתה למסיבה, למרות שמה שהם עושים השבוע לא מצריך את נוכחותו בכל מחיר. הוא מקווה שהחמשוש המתוכן לשבוע הבא יתקיים ושלו ייתנו לצאת יום קודם, כדי להפרד כראוי מאחיו לפני הגיוס. בכל אופן, תחזיקו מעמד כל העוסקים בהתנתקות, על ההעדרויות הממושכות והקשיים האחרים הכרוכים בכך.

oshiko

New member
לכל מושבתי היציאות והכומתה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ליבנו אתכם. תמיד יש השוואות - מסע הכומתה של מי קשה יותר. כמה קילומטרים, כמה אלונקות. אני חושב ש"מסע הכומתה" שעוברים עכשיו מסיימי הטירונות הוא הקשה ביותר. בעוד כ-20 שנה, בפורום "הורים לחיילים", הם יספרו לנכדים שלנו על מסע הכומתה שנקנה לא בקילומטרים, אלא בהצנחה ישירה מסוף הטירונות למלחמת הפצמ"רים בנגב.

למעלה