הבן שלי התגייס היום לצה"ל,דור שלישי לניצולי

הבן שלי התגייס היום לצה"ל,דור שלישי לניצולי

השואה. מה מרגיש אבא ששולח את הבן לצבא,שגידל אותו 18 שנה,ופתאום יוצא מאחריותו... אין מילים להביע מה אני מרגיש.אני יודע רק שסבתא שלו ניצולת אושוויץ,שנפטרה ממחלות שונות שבאו משם. היתה מאד מאד מאד גאה בו !!! אם היתה זוכה לראות אותו עכשיו. אבל לי זה קשה מאד!!! לא אכחיד דבר.

גרמת לי התרגשות רבה

נא מסור לבנך כל טוב

תודה רבה ענת אדרת, את באמת אשה מופלאה...

כל הזמן מעודדת ואומרת מילים טובות לכולם. ואותך??? מי מעודד אותך???

אני בעד לעודד - זה המוטו שלי בחיים!

תודה לך יידישע לידער התרגשתי מאד מדברך!

schlomitsmile

Member
מנהל
חזק ואמץ!../images/Emo24.gif אכן רגע לא פשוט...כאמא ל4 בנים, אני מודה שגם אני חרדה מפניו כבר כמעט 12 שנים...(מאז הולדת בכורי). מאחלת לבנך שהשירות יהיה מעניין ומעשיר, שייצא בשלום וישוב בשלום, ומי ייתן ובקרוב יבוא שלום../images/Emo57.gif

deebeebee

New member
לידער- שילך לשלום וישוב בשלום ../images/Emo140.gif

עברתי את זה לפני כמעט חמש שנים (מאז הספיק להשתחרר). זה יום מלא התרגשות וחשש, גם לחייל/ת המתגייס/ת וגם להורים. מאחלת לו, לך ולמשפחה שזה יעבור קל ומהר.

הענאלע

New member
מאד מרגש,מאחלת לכם שיעבור מהר ומה שפחות דאגות

עברתי את זה עם בנותי והיה מרגש, אני מניחה, בעצם בטוחה, שעם בנים זה הרבה יותר.

ישרון

New member
ברכות לחייל המתחיל

שרק יחזור בשלום אצלי הצעיר שבחבורא יתגייס לו בסתיו הקרוב הנכד החמישי המתגייס לאימי שניצלה מהתופת והספיקה בעצמה להיות חיילת לוחמת בצה"ל והשרות שלה לא מחסן כנגד החשש היום יומי.

זאת התשובה של כולנו

צריכים להיות גאים בכך שבנינו מתגייסים לצבא שהוא צבא שלנו. חבל שלא היה לנו לפני 65 שנה.

אנימו

New member
ברכות לגיוס. מבינה ללבך. עברתי זאת עם 2 בני.

רגעים של גאווה רבה לצד דאגה גדולה. ועכשיו אחד מהם משרת במילואים במשך החודש הקרוב. מחזיקה אצבעות בעבור כולנו.

תודה רבה מהלב לכולכם,ובענין דבריו של בני ....

לפני 65 שנה הוקם הגרעין לצבא היהודי והוא... אלה שמותיהם: אברהם,יצחק,יעקב שרה רבקה רחל,לאה. ראובן ושמעון,יוסף ובנימין משה,אהרון,יהושע. מיכאל,רפאל,גבריאל דויד ושלמה,שאול,ונוסף עליהם שמואל. על פני זיזי הבתים היו רצים,מטפסים על גבי חבלים, על מרזבים,על סדינים-יורדים מטה,עולים מעלה. הכובד לא היה לו עוד שליטה עליהם. כמלאכים ריחפו באויר,מעל לגגות יהודיים. בידיהם בקבוק התבערה. כל העם כולו יכול היה להתחדש בהם. בל יעיז איש לקחתם בחזרה מהעם כולו. בל יתהלל איש בכבודם. בל ינסה איש להורידם ממרומיהם. שיוסיפו לרחף מעל לגגות יהודיים-כאז כן עתה- כמו שריחפו בימים ההם. קטע משיר, של לוחמת מגיטו וורשא הגיבורה: רחל אוורבך

למעלה