הבן שלי קצת קוואץ' היום....

dafgol

New member
הבן שלי קצת קוואץ' היום....

לא יודעת מה יש לו...... אתמול בלילה הוא הקיא ( לא חזר מאז ) , היום כל היום הוא רוצה רק על הידים , עייף אבל לא מראה סימנים של לישון.....ער מהבוקר ( כרגיל ) , אפילו קלטת או הופ הוא לא רוצה לראות , רק על הידים שלי ועם אצבעות בפה , לפעמים מושך גם ת'אצבע שלי לפה שלו....אוקצור הוא די קוואצ'י היום. וים של דמעות בשתי עיניו.... מה שכן הוא כל הזמן מלטף לי ת'פנים ומקווצ'ץ לי את האף והסנטר....למרות שקצת הכאיב לי אפילו.....אני מוחמאת ..... זהו רק רציתי לשתף...מצטערת שלא יוצא לי להיות פה הרבה היום....בר דואג לי לתעסוקה כל הזמן.....

מה יש באוויר היום?

מאיה מראה סימנים די דומים. קיבלתם כבר את החיסון של ארבעה חודשים? אולי זה קשור. את חושבת שזה יכול להיות שיניים?

dafgol

New member
עשינו ת'חיסון לפני שבוע כבר

והכל היה בסדר , מאתמול בערב הוא כזה קוואצ'י...... לדעתי זה גם שיניים...הוא מרייר הרבה יותר מהרגיל והחולצות שלי רטובות בכתפיים ברמה , מצד שני הבנתי שגם אם זה שיניים זה יכול לקחת הרבה זמןןןןן......

n i s h a

New member
אולי שיניים ? ? ?

שולחת
ים ושירגיש טוב!

גמני חושבת שאולי זה קשור לחיסון....

או לשיניים....או לקצת תשומי
בכל מקרה...לא עדיף לגשת לרופא ?
ANYWAY - עם קוואץ' או בלי קוואץ' קחי
+
ממני ותעבירי אותם לבר (לא לגנוב בדרך יא רומניה אחת !
) תרגישו טוב !

dafgol

New member
תודה ניריתוש !

שולחת חיבוקים בחזרה ( לא עולים לי האיקונים )

יש ימים כאלו....

אביתר למד "לקטר" והוא יכול במשך דקות (נשמע כמו נצח) לעשות"אאאאאאאאא" נרגז כזה. גם אביתר תופס לי את האף ומשתפשף עליו ואם פעם היה מוצץ לי תאצבעות היום הוא ממש נוגס בהן. אם אין לו חום אין סיבה לדאגה. מקווה שיעבור לו מהר!!!! ושיצאו כבר השיניים המעצבנות האלו-יותר גרוע מהגזים!!!

ammy

New member
שירגיש טוב !אולי זה באמת שיניים

אולי בגלל שינויים במזג-אויר ,תינוקות מאוד רגישים. אני כל הזמן אומרת אולי זה שיניים ,אבל עד היום לא יצאה לנו אפילו שן אחת ומאיה בת 9 חודשים .

נשמע כמו שיניים

לנו יש נשכן ודוקא הצד הקשה שלו עושה את העבודה כך שכל דבר קשה ולא פוצע יכול להקל, אופציה נוספת היא מעט מים קרים בבקבוק ואז הם משחקים עם הפטמה וזה מקל

ממש כמו מעיין

גם מעיין קוואץ' בימים האחרונים, מתעוררת אינספור פעמים בלילה (אבל לא מרעב) נורא קשה לה פתאום להירדם, אפילו על הידיים והיא כל היום מחפשת מה למעוך בידיים ולשרוט ולקווצ'ץ' (ורב הזמן זה חלקי גוף שלי) כשהיא יונקת, אז היא מקווצ'צ'ת לי את הבטן ומשאירה שם סימנים, כשהיא על הידיים שלי, היא דוחפת לי אצבעות לאף ולפה ושורטת לי את הלחיים ואת הסנטר. מה קורה פה? נראה לי שהם תיאמו עמדות.

טוטי30

New member
ברבר, מה שלומך היום? יותר טוב מקווה

זה באמת נשמע כמו שיניים, מסכנון זה בטח נורא כואב לך
מקווה שמה שזה לא יהיה - שזה יעבור מהר ותרגיש רק טוב!!!
אני הולכת לחפש לך את
הזהב אבל עד אז - שולחת לך
של בריאות שתוכל לצאת מהקווץ'. אוהבים אותך כאן, רועי ודודה קרן

למעלה