הבן של R - והתפתחויות...

b4icu

New member
הבן של R - והתפתחויות...

שלום לאחר ששיתפתי וכתבתי, ולאחר ש-R נסעה ונפרדנו, ולאחר... הבנתי שצריך לעשות מעשה ולנקות את האווירה. לקח כמה ימים והיום נפגשנו לגלידה בזכרון. וכך כתבתי ל-R על בנה ועל המפגש: אני פשוט מוקסם ונדהם אל מול האפשרויות שגילינו ביחד היום. אוהד היה פשוט מקסים. הוא כבש אותי, והוציא ממני את כל הטוב שיכולתי להעביר לו. זה לא התחיל קל, אך בהחלט עבר די מהר לשיחת נפש של מבוגרים. אוהד גילה הבנה, רצון, גישה חיובית והמון טוב לב. הוא נתן לי לנקות את העבר להניח מפה לבנה על השולחן ולהתחיל מחר חדש... הוא היה מדהים. התאהבתי בו, רציתי לחבק. הוא היה קצת מבויש, ביקש לאט, רצה מרחב. בכיתי כאשר נפרדנו. אוהד היה נבוך, ונסע... שוחחנו על הכל, על העבר על העתיד על התוכניות. פתאום הבנו כל כך טוב אחד את השני. הוא הביט בי בעיניים בורקות. שעתיים ישבנו בגלידה. דברנו על להיפגש גם עם גלעד, להיות בכיף, להעביר לו את המסר. אוהד הבטיח לתאם, פשוט גלעד היה עם אביו (התקשר לקראת סוף המפגש) ואוהד לא רצה שישמע. אין לי מילים רותי. לא יכולתי שלא להחמיא לאוהד ולומר לו את שהרגשתי כלפיו. אמרתי לו שאני גאה בו, שאני שמח שיש לי את הכבוד להתגאות בו. הוא היה כל כך אמיתי, כל כך אצילי. אני כבר מצפה למפגש הבא שלנו... כל כך טוב לי, כל כך הוקל לי. אני רוצה לשטף אותך וקצרו המילים. תודה רותי, על שיש לך בן כזה.

עלמה 3

New member
שבת שלום לך , חסר הרבה מידע

באמצע. אתה לא חושב שמגיע לנו הסברים ? לאן נעלמתה
והעדכון, מאד מרגש ואני שמחה שהוקל לך... בהצלחה בהמשך הדרך עם ילדיה של רות.. עלמה

וואו!

כשסיימתי לקרוא...עברה בי צמרמורת.. איזה יופי!! סוף סוף דברים מתחילים להסתדר בינכם והכי חשוב! גם הילדים מתחילים לקחת חלק... זה בטח תחילתו של עידן חדש
שיהיה בהצלחה!

rolan

New member
ביפור

שלום
איזה יופי שחזרת... חסרת כאן מאוד, אנחנו רוצים לשמוע השלמות... איפה, כמה למה... בכל מקרה, לסיפור מאתמול, ממש מקסים!!! אני שמחה בשבילך, שמצאת את הנתיב אל ליבו של הילד. הנה סוף סוף נרקמת מערכת היחסים אליה כל כך פיללת, אולי זה בזכות ההתמדה? ספר לנו איך זה קרה...

למעלה