הבנות בגיבוש טייס שיחקו אותה!

ליבי_

New member
הבנות בגיבוש טייס שיחקו אותה!

10 מתוך 15 סיימו בהצלחה!! מה תגידו על זה???

מן הסתם. יש להם גיבוש יותר קל.

קודם שיעמדו באותו סרגל מאמצים של בנים ואז נראה. מעניין אם שכרוני "הטייסת הקרב הראשונה" צצטרך לנטוש והנווט שלה יפצע היא תסחוב רק 80% ממנו בדומה להקלות שקיבלה בקורס ובגיבוש?

ליבי_

New member
שטויות

ממילא גיבוש טייס הוא לא קשה ממש מבחינה גופנית

liorz1984

New member
תן לי להסביר משהו לכולם אחת ולתמיד

הגיבושים בכלל ובפרט טיס לא באים כמעט לבדוק כושר, במיוחד טיס, בטיס רוצים לבדוק איך הגוף שלך מתנהג כשהוא מותש ורעב. הם רוצים לראות איך תתנהג לאנשים, אם תחשוב על החברים שלך לפני שאתה חושב על עצמך, אם תחליף אנשים במסעות גם אם אתה שחוט. ברור שדרושה רמה של כושר מסויים אבל לרוב האנשים יש את הכושר כדי לעבור את הגיבוש טיס וזה כמובן עם מידה גדולה של כוח רצון כי זה הדבר האמיתי שקובע

esolo

New member
לליאור 1984

גבר: כאחד שלא עשה בחיים שלו אפילו גיבוש אחד אין לך מה לדבר: גיבוש בודקים ועוד איך כושר. מישהו שבא לגיבוש עם כושר בינוני יחסית הסיכוי שלו לעבור את הגיבוש שואף לאפס!! אתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר.. אחד הדברים בהם צריכים להצטיין בגיבושים הוא גם כושר גופני. אם אתה חושב שכוח רצון זה מספיק אתה אסטרונאוט אמיתי. אם תגיע לגיבוש שייטת מטכל או שלדג ותגיד לי אחרי הגיבוש את אותו הדבר אני מוכן לתת לך 1000 דולר

MudVayne

New member
לא נכון כל כך

תראה, נכון שצריך להגיע עם כושר טוב- אין ספק. אבל ליאור צדק בעקרון. בלי כוח רצון והתנהגות קבוצתית וכל שאר הדברים שהם מחפשים- אז הסיכויים שלך לעבור שואפים לאפס.

טייסת ראשונה. לפניה הייתה נווטת קרב

גיבושים בודקים כמעט אך ורק כושר. אם יש לך כושר אתה יכול לסחוב יותר זמן מתחת לאלונקה הסוציומטרית, להגיע ראשון ביותר מקצים, לעזור לכל מיני חלשלושים (שזה בוחנים בגיבוש הכי אוהבים) ולצעוק קדימה קדימה.

גיבושים בודקים כמעט אך ורק כושר. אם יש לך כושר אתה יכול לסחוב יותר זמן מתחת לאלונקה הסוציומטרית, להגיע ראשון ביותר מקצים, לעזור לכל מיני חלשלושים (שזה בוחנים בגיבוש הכי אוהבים) ולצעוק קדימה קדימה.

המוסד

New member
רוני היא הטייסת השנייה בחיל האוויר

הטייסת הראשונה של חיל האוויר זהרה לביטוב נהרגה במלחמת השחרור... ושלא תתבלבל היא הייתה טייסת לא נווטת

למעלה