הבנות נחמה 3/7 - השוות שבהופעות מהשוות שבבנות

• פותח הנושא zippa
  • פורסם בתאריך

zippa

New member
הבנות נחמה 3/7 - השוות שבהופעות מהשוות שבבנות

וואו, וואו, וואו! ידעתי שזו תהיה הופעה מדהימה, עד כדי כך שפחדתי שכל מה שנותר לי לעשות הוא להתאכזב. והבנות הנהדרות האלו הצליחו להתעלות אפילו על עצמן ועל הציפיות האדירות שפיתחתי ולייצר קסם על הבמה, לא פחות. מכיוון שהדיסק שלהן עוד לא יצא (בשבועיים הקרובים, על פי מה שהן אמרו לאור השאלות החוזרות והנשנות מהקהל), ובגלל שגיליתי אותן רק לפני כמה חודשים, עד אתמול הכרתי אותן רק מהביצועים החיים שמסתובבים ברשת, בעיקר מ"נפוליאון" ב-106. עכשיו אני צריכה להחליט אילו ביצועים אני מעדיפה, את הטירוף של הביצועים מהרדיו או את הגרוב של הביצועים מההופעה. ומי יודע מה מצפה לי בדיסק. אבל נראה לי שאני אחליט שלא להכריע. זה היופי בשלישייה המקסימה הזו, בכל פעם שאני מקשיבה להן, גם אם זה לאותו ביצוע, אני שומעת משהו קצת אחר. האינטראקציה ביניהן יוצרת צליל שאני לא מסוגלת למצוא שומדבר להשוות אותו אליו, ובאמת שאין צורך. רק לשבת ולהתענג. אני מנסה להעביר איכשהו את התחושות שלי מאתמול אל המקלדת, ולא ממש מצליחה, אני יודעת. אולי זה יעבוד קצת יותר טוב - תדמיינו את יעל דקלבאום, עם העיניים הגדולות שלה, יושבת על קצה הכיסא כמו ילדה קטנה ונרגשת, נראית כולה מוצפת באושר ובאנרגיות. את קרולינה מנפחת את האפרו בין השירים, מנהלת את ההופעה ביד רמה ובוטחת ולא מצליחה שלא לחייך לכל עבר. ואת דנה עדיני, עוצמת עיניים ומתנועעת על הכיסא תוך כדי שירה. איזו שמחה היתה באוויר אתמול. ב-myspace של הבנות אפשר לשמוע את הסינגל הראשון, שעתיד לצאת ממש בימים הקרובים. אני גם מתחילה לספור את הימים עד להופעה הבאה. לכל המעוניין להגיע אליה אני ממליצה בחום להזמין כרטיסים כמה שיותר זמן מראש, אגב. ההדרן שהן נתנו היה מכובד במיוחד, אני כבר לא בטוחה אם הן שרו ארבעה או חמישה שירים, אבל היתה תחושה שאנחנו בקהל מוכנים לקבל אפילו עוד שמונה. רק תנו לנו עוד קצת מהבנות.

dsol

New member
אוי כמה כיף לך !!!_../images/Emo189.gif

אני למדתי לפעם הבאה... הבנות נחמה--> להזמין כרטיסים מראש !!!

choo

Active member
ולא להיות חולה ברגע האחרון :0

לפחות הכרטיסים שביטלתי לא אבדו לריק :0

bleeding guitar

New member
אין קשר לבנות הנחמה ../images/Emo168.gif

המסקנה שלך צריכה להיות זאפה --> להזמין כרטיסים מראש כל הופעה שמתקיימת בזאפה אם לא הזמנת מראש יש די סיכוי שתאכל אותה בכניסה [או שיגמרו מראש הכרטיסים או שיתנו לך לשבת בבר כניסה]

Kettercat

New member
למדתי את זה על בשרי ../images/Emo7.gif

בהופעה הראשונה שהלכתי אליה בזאפה - מצאתי את עצמי בחוץ עם הרבה תקוות מנופצות ולב שבור
(מצד שני, זו גם הייתה הופעה של אביתר בנאי. טעות של מתחילים, אני מניחה)

Kettercat

New member
טעות של לא להזמין כרטיס מראש ../images/Emo3.gif

כמובן שאביתר לא טעות
(הו, אביתר
)

Tin Doll

New member
וואי תודה על הקישור.

אני מה זה שמחה שגיליתי אותן עכשיו, אולי קצת מאוחר מידי..? ואני מאד מקווה ללכת להופעה. עשית לי חשק. הן מעולות.

clyps

New member
הבנות נחמה

הכרתי אותן דווקא בתכנית "מפגשיר" בה שיתפו פעולה קורין אלאל וקרולינה. באחד הקטעים בתכנית ראו את קרולינה הולכת ברחוב צר בתל אביב ,ויושבת עם דנה עדיני ויעל דקלבאום שניראו כאילו בדיוק התעררו, הן הסבירו על הלהקה ועל כך שעוד לא הוציאו אלבום והביאו אותה בביצוע אדיר לשיר מסויים שאני מתביישת להגיד שאני לא מכירה.. ישר אחרי התכנית התחלתי לחפש מידע על שלושת הבנות המנחמות ביותר שיצא לי לשמוע, שירים ספק מטורפים ספק רכים ומוזיקה משובחת.. לא יצא לי להיות בהופעה שלהן מפעת חוסר תקציב, אך גם זה יגיע בקרוב
מישהו יודע אולי מי מהן עושה את קטע האופרה בFlowers?
תודה על הסיכום
שיר
.

zippa

New member
הסופרן המטמטם ב-Flowers הוא של עדיני ../images/Emo47.gif

choo

Active member
דקלבאום מבצעת את זה בהופעות הסולו שלה

לא שמעתי את הביצוע הנחמיסטי, כך שאיני יכול להשוות. אבל בהופעות הסולו של דקלבאום (שהחלה לפקוד אחת לחודש את הביט בחיפה - בפעם הבאה ב-18 ליולי) היא מבצעת כמה שירים של הבנות נחמה - במסגרת הפעלת הקהל. מי שגר בסביבה, ורוצה לטעום עד ההופעה הנחמיסטית הבאה, מוזמן להגיע. דומני שיש לה גם הופעה בלבונטין בת"א החודש (לפי העכבר - ב-14 לחודש). אגב, מישהו יכול לספר משהו על מועדון ברזילי - כמה מקום יש בו, עמידה/ישיבה, רמת עישון, איכות הסאונד ואפשרויות להזמנת כרטיסים? אליבה דמייספייס, הבנות נחמה מופיעות שם בתחילת אוגוסט (ב-3)

menashnesh

New member
Along came Nehama...

זו ההופעה השניה שאני פוקד כדי לראות את שלושת הייצורים המדהימים הללו, אחת נסיכת היער הקסום, מדהימה ביופיה העדין, השניה בתולת ים עם קול פעמונים מרגש (ואם ניתן להוסיף רגליים מדהימות
), והשלישית מלכה, עם כתר אפרו מהמם ביופיו (שדורש טיפוח רציף במהלך ההופעה)... בכל פעם מחדש כשאני שומע אותן שרות יחד בצורה מתואמת להפליא, בהרמוניה, רגש של רוגע מתפרש בגופי וחיוך עולה על פניי, במיוחד עם הפרצופים המצחיקים של קרולינה במשך ההופעה. בכלל, ההופעה הזו הרגישה גם כמופע סטנד אפ. מצחיקות הבחורות האילו. עוד לא פגשתי הרכב כזה שגורם לי להרגשה שכזו בהופעה, צריך לראות כדי להאמין. ההופעה היתה קצרה יחסית, אפילו קצרה מאוד, בערך שעה וקצת, אבל לרפרטואר הקטן שלהם יש השפעה קטלנית, הן תופסות את הלב שלך ולא מרפות, לא חושב שאי פעם אשתחרר.. קשה לי לתאר את מהלך ההופעה, משום שזהו רצף מסוים שאני לא חושב שהייתי בהכרה במהלכו, שירים מלטפים עם בנות מדהימות על הבמה, זה מספיק כדי לגרום לי לסמי-עילפון. הדיסק יוצא עוד שבועיים!! לפחות זה מה שהבנות אמרו, לא יכול לחכות. מי שעוד לא ראה, לא יודע מה הוא מפסיד, לכו לראות!

למעלה