הבנות עולות על המסלול...

הבנות עולות על המסלול...

מי תיפול? למי ישימו רגל? מי תבכה ומי תרכל? ובעיקר, איך לא, מי היא ההיפופוטמית החדשה של רוקווי? שרשרו לכאן את רשמכם/ן מהתכנית. זמירה

ליןןןןן

New member
אני בשוק!!

שרון היתה מועמדת להדחה
היא הכי 100ממת שם

היה מצחיק שראו למישל את החזה..

אמאלה היא כ"כ מכוערת.. הכי מכוערת לדעתי

לדעתי.!!! ../images/Emo68.gif

היא מדברת עם יותר מידי "שיואו" "כאילו" וכזה... היא די חושבת את עצמה יותר מידי אבל חוצמזה יש לה יופי מיוחד..!! ואיזה מזל ששרון לא יצאה!! (:) למרות שידעתי שלא יוציאו אותה

אילונוש

New member
לשרון יש פנים ולוק מהמם...

ומימי, אם היא היתה יותר נשית בהליכה... היא גם מדליקה, יש לה פנים מהממות..

perrinat

New member
היום רוקוואי לא היתה במיטבה

גם מיקי לא...
הלו חברה, להתעורר שם!

לאו14

New member
חחח מישל הרגה אותיי../images/Emo141.gif

היאא ממש מתוקההה!!!!!!!!!!!!! יא אללה!!איך שרון הייתה מומדת להדחה אפשר להביןן??? היא לא הלכה כל כך גרוע!!!! לפי דעתי לפולי לא הגיע לצאת היום..(ואני לא ממש מתה עליה אבל..)היא הלכה פסדר גמור...והיא באמת הוכיחה שגם נמוכות יכולות!!

niva99

New member
הוי מישל מישל......................

הצביעות האמריקקאית במיטבה להצביע נגד מישהי ולבכות........דייי!! בארץ לא קונים את זה. וכל מילה שניה לדבר באנגלית...קאם און
מזל שלא העיפו את מימי היפהפיה אלא את פולי בעלת הביטחון העצמי המופרז (על מה ולמה?).

מה יהיה עם העריכה וההפקה ?

הם ממש מזלזלים באינטליגנציה ובמנת משכל של צופי התוכנית בפרק הראשון זה היה הקטע עם הכוכבים בשרשרת שראו כבר כמה כוכבים יש למתמודדות ואיזה שלב הן עברו אתמול היה ניתן לראות בבירור שמימי לא מועפת כי רגע היא עם שיער כתום ורגע עם שיער מעין בלונדיני...הרי זה היה ברור שהיא המשיכה לפרק הבא של הmake over לכן כאשר נותרו רק מומי מול פולי כבר לא היתה הסקרנות של מי תודח חבל

sukrazit

New member
וואי!!!

שרון הכי יפה שם!! מזל שהיא לא יצאה! ולא הגיע לפולי לצאת היא לא הלכה גרוע היא הייתה טובה! וניראל לא הלכה הכי טוב שם לפי דעתי לא הגיע לה לקבל חסינות!

ניראל מעצבנת ומימי מדהימה!

הי, תראו ניראל היא יפיפיה לדעתי, והבעיה שלה שהיא מלכתחילה הגיעה אחרי משבר של פרידה מחבר, לא התקרבה לאחף אחת והאשימה את כולן בגזענות, זה ממש ממש מרגיז!!! שתקח אחריות ותפסיק להאשים את כל העולם! דבר שני, מימי מדהימה ורק צריכה הרבה תמיכה ובטחון עצמי. היא אקזוטית ואני בטוחה שמבחינה ויזואלית יש לה מקום בעולם הזוהר, הבעיה היא שהעולם הזה הרבה פחות זוהר ומאד קשה!

newKiticat

New member
נו.... ניראל

היא ה"נטע" של העונה השנייה. כל הזמן נטפלת לאותו פזמון חוזר......

איזה פרק=)

יוווווו אני לא יכולה עם המישל הזאת!!!!! היא היחידה שמדברת הכי הרבה בתכנית! היא מדברת יותר מהקריין וגלית גוטמן ביחד. יואו.....וכל מילה שניה באנגלית..מעצבנת.. התצוגה הייתה ממש יפה..ולפולי היה את הסיבה הכי מוצדקת לעוף...קצת מעפנה הייתי אומרת..... ופרק חביב ביותר=)

prins2

New member
יא קנאאאייייייםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

מישל כזאת חמודה ומושלמת..מה הבעיה שלכם איתה???? בשבילי היא הדוגמנית הבאה .......כפרה עלייה איזה מאמית...

לאו14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifנכוןןן!!!

היאאא ממש חמודההה!!! מה יש לכם נגדהה!! אני אישית חולה עליהההההההההה!!!!!

היא ממש חמודה..

אבל לדעתי היא לא יפה כל כך.. בכל מקרה - בלעדיה התוכנית בזבל.. אני רוצה שהיא תהיה בכל פרק, שתגיע לשלישייה האחרונה (ביחד עם שרון וקרן כמובן) וששרון תנצח

למעלה