הבנות שלי רוצות להצטרף למלבדות

הבנות שלי רוצות להצטרף למלבדות

הן בנות 10 ו14 , אני מפחדת מאד מענין המחטים, מה דעתכן? יש עבודות שיש בהן פחות אופיה להדקרות?

rachel1234

New member
הדס. לדעתי תלוי בבגרותן של הבנות.

אפשר להתחיל עם העבות יותר שהן פחות דוקרניות. לשים לב שתמיד עובדים עם ספוג מתחת בצורה שידקור את הספוג. ולהיזהר. גם אם הן תופרות..רוקמות..הן נזהרות. בהצלחה.

Sימה

New member
פרחים מלובדים במים וסבון-על השיש על

מגש מחצלת וטול תהיינה מאושרות, לא ידקרו הידיים והעבודות ניפלאות לא צריך אפילו אבנים. עשיתי עם ענ2ת עשיתי לתיקים שלי - יוצא ניפלא זקוקה להסבר ? ביי Sימה

כן בבקשה,

עד שאגיע שוב לתל אביב יקח הרבה זמן, תני לי הסבר קצר.. האמת שהן הכי התלהבו מהבובות אבל אולי פרחים יספקו אותן בינתיים.

md55

New member
הדס יש סדנא וירטואלית לפיות ללא מחט

פיות מקסימות שהילדות יוהבו.

Sימה

New member
שולחת אליך מסר- מדוע את לא הולכת

לסדנא אצל MD בירושלים ביום רביעי ? היא לימדה אותי את הפרחים האלה גם תסביר וגם תראה לך אותם. בכל אופן המסר בדרך אליך Sימה

rachel1234

New member
נכון. יש את הפיות ללא מחטים. הכי

פשוט שאפשר ויוצא נהדר. הבנות מתות על זה..

Sימה

New member
נכון----נפלא -- רק ליבוד שביל השיער

רעיון מצויין יש סדנא וירטואלית-- ראי בסרגל העיליון שלחתי אליך מסר

goldfish11

New member
../images/Emo20.gifשלום הדס

הבנות שלי בנות 10 ו-12 מלבדות כבר ללא השגחה עם מחט. הן נזהרות ושומרות על כללי זהירות. אני לא חושבת שזו צריכה להיות בעיה בגיל הזה. ומקסימום הפגיעה - דקירת מחט...(שאחריה נזהרים עוד יותר
)

אור224

New member
הנה כאן תוכלי למצא את הסדנא

הווירטואלית להכנת הפיות. הליבוד הוא ממש מועט,בקו השביל וניתן גם לתפור במחט רגילה וחוט תפירה. אני הדרכתי בנות 9 ו 12 , הן הכינו לבד את הפיות עד שלב השיער, שם עזרתי להן. מצרפת קישור לסדנא ווירטואלית ,שהעליתי כאן בפורום. בהצלחההההה ואם יש עוד שאלות, אנחנו כאן.

למעלה