הבנות........

בדדי

New member
הבנות........

הבנות קשות הבנות בונות : להבין שהתעללו בי במשך כל חיי ולקח לי כל כך הרבה שנים לראות את זה. להבין שהבחירות שלי נבעו מהשרדות ולא מהרצון להנות מהחיים. להבין שאבדתי כל כך הרבה אנשים בגלל הפחד שלי להפגע, מהצורך שלי להרחיק שלא יגלו חס ושלום איזה מפלצת שוכנת בי. להבין שאבדתי חברים בגלל שפעם שתיתי יותר מידי, ופעם לקחתי יותר מידי כדורים ולא זכרתי יום אחרי מה דיברתי, מה עשיתי... להבין שהפחד הכי גדול שלי זו אהבה והשאיפה הכי גדולה שלי. להבין שכל הזמן יש עוד עליות ועוד מכשולים ועוד ירידות ואין לזה סוף. להבין שכמה שאני ארצה הורים שיחבקו זה ישאר חלום. להבין שלמרות שאני מוקפת באנשים אני עדיין לבד בגלל חומות של ייאוש ולא חומות של תקווה. להבין שהכל מתחיל בי ונגמר בי . להבין שיש מצבים שהם מעבר להבנתי והיכולת שלי לעזור לעצמי. להבין שעד שאני לא אחבק את עצמי שום דבר לא יצמח מתוכי. להבין שההבנות הכואבות האלה אמורות לעשות אותי אדם טוב יותר, מבין יותר, פתוח יותר , מקבל יותר אוהב יותר..... וכרגע אני מבינה אבל לא מפנימה את הכל אני מבינה שאני אבודה בתוכי שגם אם רואים אותי עדיין לא מצליחים לגעת בי כי אני לא מצליחה לצאת מהבועה שלי.

שיריה

New member
../images/Emo41.gif

היי ילדה, אני לא באמת יכולה להגיד משהו חכם מדי, עברת יותר מדי כאב בחיים, יותר ממה שאני יכולה לתפוס, את בסדר ילדה. את הרבה יותר מזה, הנה אחרי הכל את עוד פה, לא ? אחרי הכל את עוד מסוגלת להעביר אהבה, את מסוגלת לאהוב, את מסוגלת לתת לאנשים כל כך הרבה, לילדים בני 5 ולעוד אנשים אחרים, אמרת שהכל מתחיל ונגמר בך, אז תראי בכמה נתינה את מלאה. את מבינה מה זה אומר עלייך ? את לא סתם שורדת... את שורדת בצורה שיש בה נתינה לעולם, לאנשים שמקיפים אותך... ולאט לאט... הנתינה תתרחב גם לעצמך, את לא צריכה כלום... שום דבר חיצוני, רק אותך. תני אותך לך קצת... כמעט כמו שאת נותנת אותך לילדים בגן :)

למעלה