הבנייה !!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הבנייה !!

בואו ננסה לחשוב רגע (רק אחרי כתיבת משפט זה אני מוצא אותו מצחיק) בהתחלה היה כלום 0 אחר כך היה חומר 1 מהחומר הזה התפתח היקום על כך תתי הנושאים שבו מתתי הנושאים שלו התפתחו חיים ע"י התמזגות לא ברורה של אמבות (שגם זה לא הכי ברור) 2 ככה שיש לנו בינתיים כבר שלושה רבדים (כשמחשיבים את ה"כלום" ההתחלתי כראשוני) מה גורם לנו לחשוב שה"כל" לא יתפתח לעוד רבד ולעוד ולעוד - שום דבר
מצטער פשוט יש לי משיכה לדברים שאי אפשר להעלות על הדעת.

srullli

New member
ואולי יש עוד רבדים

שנוצרו דווקא מזמן, או שהם בתהליך התהוותם , או שהם באמת הולכים להופיע, אבל פשוט לעולם לא נוכל לדעת לזהות אותם / להגדיר אותם , ולא רק כי פשוט לא נוכל "לראות" אותם , אלא פשוט כי בתור בני-אדם לא נוכל אפילו לתפוס אותם , עם המוח והמחשבה שלנו אולי ברגע שנוכל לתפוס דברים חדשים - עצם העובדה של מעין התפתחות המוח תיחשב כרובד הבא

IC4

New member
אם כך מלאכה רבה לפנינו

שכולה מקורה באמונה שאף אחד לא יבחר להאמין בה מסיבות ברורות מאליו - האדם עצלן מטבעו
יאמין רק במה שנוח לו , HENCE אם יש עוד רובד שעלינו להיות מודעים אליו , נחכה פשוט אלפי דורות עד שהאל(=הטבע) יעשה את שלו בשבילנו. אבל לחשוב שבעצם פעם היה כוח אמונה ועכשוי אנשים לא מודעים לו תחשבו עד כמה מפגרים יהיו בעתיד כמו שתומר אמר שבעצם בעתיד הבנאדם עוד ישתמש בפחות אחוזים מהמוח שלו.

TomerZimmermann

New member
מה?

אתה ממש עיוותת את מה שאמרתי. אני אמרתי את זה בהקשר שונה לגמרי (לא זוכר מה כרגע). אני לא חושב שבעתיד יהיו מפגרים יותר אלא חכמים יותר. ההשוואה שלך של היום לעומת העבר מעוותת. אתה טוען שהיום אנחנו יותר טיפשים כי אנחנו לא מאמינים? אני רואה שבחרת להתעלם מכל היתרונות שהחוסר אמונה הזאת הביאה לנו. יתרונות כמו חשמל, טלפון, רפואה וכל דבר מדעי אחר. זה החוסר אמונה בעל-טבעי שהביא את בני האדם לנסות להתפתח מבחינה מדעית. האמונה בעל-טבעי היא היא הגורם לעצלנותו של האדם. איזה סיבה יש לנו להתאמץ אם פשוט ישנו משהו על טבעי שיכול לעשות את זה בקלות רבה יותר? ואולי הכח העל-טבעי הזה בכלל לא רוצה שנתפתח.

IC4

New member
לא הבנת אותי

אני מתכוון שהאדם ממציא כל מיני דברים שיקלו את עבודתו => עצלן וההתפתחות המדעית זה הכל האדם ממציא דברים שלא קשורים אליו כדי שישרתו אותו לעומת נגיד אם כבר אנחנו מדברים על זה התפתחות ""על""טבעית שבה האדם דוחף את הגבולות של עצמו כאדם כך שהיתרונות שאתה ציינת היו מתחלפים ביתרונות אחרים. נגיד טלפתיה במקום טלפון
? (לא זה סתם לשעשוע ההודעה כבר, אבל לך תדע) והעתיד שאנשים יחשבו עם פחות אחוזים - זה סתם נזכרתי במה שאמרת אז שאם ימציאו מכישר שדוחף לך הרבה תמונות במעט זמן אז אני זוכר שאמרת שזה רק יגרום לאדם להשתמש פחות במוח שלו. --- קיי-פקס לכל אדם יש את היכולת לרפא את עצמו

למעלה