הבניין הכי חזק-בעיבוד- נועה רז

הבניין הכי חזק-בעיבוד- נועה רז

הבניין הכי חזק בעיבוד - נועה רז 25/11/2002 ``אני שמח שבאתי לשחק אצלך בבית, סבא``, אמר רוני ושם את הקוביה הכחולה מעל הקוביה האדומה שסבא שם קודם לכן במגדל ששניהם בנו. ``גם אני שמח שבאת, חמודי``, אמר סבא, ``אני תמיד שמח שאתה בא``. ``הלוואי ואתה היית בא לבקר גם אותי לפעמים``, אמר רוני. ``לגיא ולי יש את הקוביות הכי יפות בעולם!``, אמר ושם קובייה ירוקה בקצה מגדל הקוביות. סבא נאנח.``רוני, אתה הנכד שלי ואתה יודע שאני אוהב אותך. אני שמח שאבא שלך מביא אותך ואת גיא לבקר אותי, אבל אני לא יכול לבוא לבקר אצלך. אתה בטח לא מבין את זה עדיין, אבל אני פשוט לא יכול להסכים לאיך שהמשפחה שלך בנויה``. רוני חיכה בסבלנות עד שסבא שם עוד קוביה אדומה במגדל. אחרי שהוא בדק טוב טוב שהקוביה לא נופלת, הוא שם למעלה קוביה כחולה וקיווה שהיא תישאר שם בלי ליפול. ``סבא, לך ולסבתא היתה משפחה, נכון?`` ``בטח רוני``, אמר סבא, ``אבא שלך, או יותר נכון, אחד מהאבות שלך, הוא הבן שלנו. אתה יודע את זה, לא?`` "אבל סבא",המשיך רוני לשאול,"איך אתה וסבתא בניתם את המשפחה שלכם?" סבא הרים שתי קוביות ירוקות והתחיל לספר: "התחלנו בתור שני אנשים שמאוד אהבו אחד את השני, סבתא שלך ואני", הוא לקח עוד שתי קוביות ושם אותן צמוד לשתי הקוביות הירוקות. ``נולדו לנו ילדים שמאוד אהבנו. דאגנו להם ונתנו להם המון אהבה, היה לנו מאוד כיף לגדלאותם". סבא הוסיף שלוש קוביות למגדל הקטן, והמשיך לספר. "ככה, עם המון אהבה, בטחון וכיף, בנינו משפחה חזקה. דאגנו אחד לשני, וככה הצלחנו לבנות בית, שבדיוק כמו המגדל הזה כאן, אך אחד לא יכול לשבור". רוני הרים שתי קוביות ירוקות מהערימה הפזורה על הרצפה. ``אבל סבא``, הוא אמר, ``זה בדיוק כמו אצלנו. קודם כל אבא ואבא אהבו אחד את השני, ואז הם הוסיפו אותי ואת גיא``. רוני הוסיף עוד שתי קוביות למגדל והמשיך, ``הם אוהבים אותנו ושומרים עלינו ועוזרים לנו לגדול, והכי כיף לנו בעולם! יותר מלכל שאר המשפחות!`` "אז המשפחה שלי היא חזקה בדיוק כמו זו שלך, סבא", אמר רוני והוסיף עוד שלוש קוביות למגדל. "אבל סבא, אני רוצה שנשים את המגדל שלך ליד המגדל שלי, ככה יהיה לנו את המגדל הכי גדול והכי חזק בכל העולם!" סבא הסתכל על המגדל שלו, ואז על המגדל של רוני, ושוב על המגדל שלו, ואז הוא אמר: "רוני חמוד,נכון אמרת מקודם שכדאי לי לשחק בקוביות אצלך בבית?" "בטח!" אמר רוני. "אז אני רוצה לבוא ולשחק, אני רוצה שאתה ואני וגיא, ואולי גם אבא ואבא, נבנה ביחד את הבניין הכי חזק בעולם". "ביחד?" שאל רוני,"ביחד", ענה סבא. "ביחד" אמר רוני וחייך לעצמו. ואז הוא דחף את מגדל הקוביות שלו לכיוון המגדל של סבא, כדי שיוכלו לבנות אחד חדש וחזק. ביחד.

אבא גאה

New member
איך פיספסתי את סיפור הזה?

עשית לי רטוב בעין, נועה.
תודה

קוקי...

לא התבלבלת בג'נדר?... וברצינות, איזה שטיח אדום לפרוס לך ואילו בוטנים להביא לך (או פרחים...) על מנת שתיפתחי לי את דלתך הידעונית?... הינט, הינט...

ניראות

New member
../images/Emo13.gifנהדר

הסיפרים האלה צריכים להגיע לכל הגנים ובתי הספר

למעלה