הבנים מראים סימני חיים

הבנים מראים סימני חיים ../images/Emo13.gif

או בעצם.. בן אחד. ושמו ג'ארד לטו. ג'ארד שלח אימייל לאשלון, אני לא יודעת אם ראיתם... מאוד מצחיק דווקא. על הבחירות בארה"ב. זה מה זה לא קשור, אני יודעת, אבל עדיין הודעה מג'ארד שווה סימן חיים מסויים מחבורת האנשים שמסתגרים באולפן כל היום ומגדלים זקן שלא יבייש את ההומלס שיושב בפינת הרחוב שלכם כבר שנה. אז הנה ההודעה: Today - Tuesday November 4th - marks a historic day for all Americans. We have the opportunity to collectively speak our minds and participate in choosing an individual who can help lead us to new heights and possibilities and, possibly, redefine the future of America. Yesterday I voted. And it felt great. As I was voting for both our next President and the many different propositions, I was struck by what a special gift it is that we are all able to participate in such an important way and fortunate we are to have this right. We are all aware that this is an important time for Americans; we are at a political and economic crossroads. So tomorrow, whatever your belief may be, whatever path you've chosen to follow, demand that your voice be heard and make your mark on history. "היום, יום שלישי הרביעי בנובמבר הוא יום היסטורי לכל האמריקאים. יש לנו את ההזדמנות להביע את דעתינו באופו קולקטיבי ואת ההזדמנות לבחור את האדם שיעזור להוביל אותנו לאפשרויות וגבהים חדשים ו,אולי, יגדיר מחדש את עתידה של אמריקה. אתמול הצבעתי. וזה הרגיש נהדר. והצבעתי גם בשביל הנשיא הבא וגם כל מיני הצעות חוק כאלו ואחרות , הייתי המום מהמתנה הנפלאה הזאת- אפשרותינו להשתתף בדרך כה חשובה וכמה אנחנו ברי מזל שיש לנו את הזכות הזאת. כולנו מודעים שזהו זמן מאוד חשוב לאמריקאים: אנחנו בצומת פוליטית וכלכלית. אז מחר, תהיה אמונתכם אשר תהיה, תהיה דרכם אשר תהיה, דרשו שכולכם ישמע והטביעו את חותמכם בהיסטוריה. -ג'ארד" פלצני משהו. אבל יאללה. סחטיין לבחור. ואם כבר, אני מזכירה. יום חמישי, 23:00 בערוץ אמטיוי (אני רק יודעת שזה אפיק 75 בYES). ש EMA. 30 מומעדים בשני קטגוריות. ומנחים את בר הVIP (כמו שפו פייטרס עשו שנה שעברה.) לא לשכוח לצפות!

30secondstostav

New member
חהחה כן קראתי את זה

למרות שקיבלתי את זה ב5.11 משומה OO או שפשוט לא פתחתי את המייל אניוואי זה היה חביב כזה XD יש לנו מורה בבצפר שיש לה אזרחות אמריקאית אז היא הצביעה לאובמה והכל ויש לה סיכה מצחיקה שכתוב עליה ברק אובמה בעברית וזה ממש משעשעש [רנדומלי לגמרי XD ]

A Modern Myth

New member
חחח מעניין

למי ג'ארד הצביע. וחסר להם שהם לא מורידים את הסמור שגדל לכל אחד על הסנטר עד יום חמישי! במיוחד טומו! חרם! (סתם, לא
)

DarkSecretLove

New member
חהחהחה הוא כזה מצחיקול

מעניין איך הם יראו לטקס... אני בטוחה שכולם בלחץ אם הם באים עם החיות על הפנים אני קורעת להם את האמ אמא שלהם ושולחת להם 3 מכונות גילוח בדואר אוויר!!

etmiys

New member
כזה ג'ארד מצידו..../images/Emo6.gif

הוא בטוח הצביע לאובמה..

30stm boo

New member
כן קיבלתי את זה!!

איכשהו קראתי את זה רק היום...לא חשוב... ועוד משהו.. אני איתכם!! שיורידו כבר את הדבר הזה!! זה מחריד לעין!! אני כלכך רוצה כבר לראות איך הם יראו היום!! יאאלה אחרי זה נפגשים למשטרת אופנה קצרה...

30stm boo

New member
אז בזמן שביונסה מופיעה לה..

באתי להגיד ששאנון ותומו לא הורידו את הזוועה!! ג'ראד למזלו הוריד... אני חוזרת לראות נמשיך אח"כ!

למעלה