הבנק פעם
ופעם
והלב

A N N 7

New member
הבנק פעם../images/Emo189.gifופעם../images/Emo190.gif והלב../images/Emo14.gif

טוב כך הנושא חשוב גם לאחרים וכואב. מזה כחודשיים מבקשת בכול אתר עם ים של עורכי דין ממש סוללות? טוב רק לתגובה תוך כמה זמן מסירים עיקולים מהבק. אין תגובה ואם יש אז א בואי נגיע להסדר. ואז ניראה. . אני הבנתי שלא כך רק אני לעצמי. יכול הכול? לנסות. אני רציתי הלוואה קטנה כדי לעזור לבן וגם לשלםחלק לחשבון החשמל שהיום אני מנותקת נכון נשמע מוזר לא יש לי מהשכנים ואני משלמת גם עבור זה .וגם אם השכנים לא רוצים אז יש חיבור עצמי חוקי? כי זה על חשבון המונה שלי.. טוב הבנק "אישר" את ההלוואה אך אומר יש לך עיקול . אני פניתי למעקל אמר כן עבור 6 אלף שח תישלמי לי מיד 2000 שח אמרתי בסדר רק נבדוק מה התגובה של הבנק. עליתי לבנק עם כול הקושי שלי.. ואני מסבירה את כול מה שאני יודעת ורוצה אני לסיר את העיקול. ואז נאמר לי אין אישור וזה לא בגלל העיקול זה בגלל חשבון של קצבת ביטוח הלאולמי. אני מזה כחודשיים סיימתי הלוואה והיה זה גם על קצבת ביטוח הלאומי והיה שם גם עיקול כאשר בזמנו אושרה לי הלוואה הקודמת. ומה הסיבה אין לך גם חיסכן ואני בוכה למנהל והמנהל אין לך זכות לבכות הוא יודע שבני היחידי עובר טיפולים כימותרפי. אין דין ואין דיין יש רק לבכות את כאבך עד לתחתית של שפל והבור תמיד מוכן. אין לי יותר מה לומר. אבל אם יש תגובה אקבל אותה . כי נגד שיכול הבנק. רק המנהל.? נאמר לי לכי לעזזל.חני העצובה יותר מתמיד.

ella59

New member
קבלי חיבוק גם ממני..אני מזה מבינה אותך../images/Emo24.gif

למעלה