הבנתי את אהובי....

dominogrose

New member
הבנתי את אהובי....

יש מישהי שהוא אוהב... היא בבי``ס שלו , קוראים לה גם במקרה סיון.... אני והוא יודעים שהוא לא ישיג אותה בחיים.... יש לה חבר כבר הרבה שנים והיא אוהבת אותו. הוא התוודה בפניה על אהבתו במכתב. הוא כבר הרבה זמן ניסה לשכוח ממנה , אבל זה לא הולך לו! כל דבר מזכיר לו אותה! הוא אמר לי שהוא אף פעם לא יוכל לאהוב מישהי אחרת , והוא בחיים לא יצא עם מישהי שהוא לא מאוהב בה! אז הוא הגיע למסקנה שבחיים לא תהיה לו מישהי! והוא ישאר לבד... מה אתם אומרים על זה....???....

פלג^ר

New member
היי סיווני החמודה.בגיל זה יש הרבה

בלבול לפעמים מחליפים את הידידות באהבה או להיפך.תני לזמן זמן ממי

מיכל לב

New member
אז אתם שוב באותה הסירה?!

סיווני, היי, משום מה ליד ההודעות שלך לא מופיעה לי הכוכבית של ``הודעה חדשה`` ולפעמים אני מפספסת. אני חושבת שפל`גר צודקת ולדעתי גם כדאי שלאט לאט תשתחררי מהבלגן. מה שאת אומרת לו או חושבת שהיית רוצה להגיד לו בנוגע אליה, אמרי לעצמך בנוגע אליו.

תם-תם

New member
סיוונוש...

ועד מתי תשמרי בבטן? תאמיני לי, אני מומחית בלשמור בבטן, אבל בכל הקשור לאהבה, ניסיתי- וזה לא עזר. ואם עקבת אחר ההודעות שלי בזמן האחרון, אז את יודעת שיש לי כרגע אהבה- בזכות זה שלא שמרתי. אני בטוחה שלא היה לך קל לשבת ולשמוע אותו מדבר עליה. תגידי לו! תם-תם

dominogrose

New member
זהו !!!!! אני החלטתי!!!!!!

תם-תם מתוקה! תידעי שזה בעיקר בזכותך! ובזכות כולכן בנות! אני החלטתי לספר לו מה אני מרגישה , ומה אני חושבת! ככה אני ירגיש יותר טוב , לא? אני לא אחייה בסימן שאלה! זה מה שהוא עשה כשהוא הרגיש אליי משהו.... הוא סיפר לי!!! אבל זה היה מזמן... ואולי זה כבר עבר לו! אז אני החלטתי לעשות כמוהו... לספר את מה שבלב! כי זה באמת קשה להשאיר רגשות כאלה בלב! עכשיו בנות - מיכלי , פלג`ר , תם-תם , חלומיתי וכל השאר.... אני רק צריכה שתתנו לי מילות חיזוק! שיהיה לי יותר קל.... תגידו לי איך לספר לו , מה לעשות!?!? תעזרררווו לללליייי!!!!

פלג^ר

New member
ממי שלי סיווני תזמיני אותו לקפה

או למסעדה תגידי לו בכנות מה את מרגישה עם חושניות אוהבת אותך

dominogrose

New member
זו גם אפשרות.... להגיד לו

פנים מול פנים.... :) אבל אני קצת ביישנית בקטעים כאלה... קצת הרבה.... אבל זה באמת נשמע ממש חמוד לשבת איתו על קפה ולדבר איתו.... אם רק יהיה לי אומץ... תודה ,מתוקה!

היי סיוון!

מניסיון של זקנה בת 27- רעיון בית הקפה נשמע פיצוץ. ופשוט תגידי מה שאת מרגישה בלי בלבולים מסביב...

מיכל לב

New member
רגע, רגע רגע!!!!

עמודו. אני חושבת שכרגע המצב שונה מכפי שהיה לפני שהוא סיפר לך על האחרת. אז לא ידענו שהוא מאוהב ולכן המלצתי לך לספר לו. עכשיו את יודעת שהוא מאוהב באחרת והעובדה שזה לא הדדי לא בהכרח משנה את המצב. אם אני הייתי מאוהבת במישהו, אני לא בטוחה שאיזה בחור (גם הוא הוא מוצלח מאד) היה מעניין אותי. לדעתי חשוב להבין מה בעצם את שואפת להשיג מהוידוי. אם המטרה היא פשוט לשחרר ולהוציא, אוקיי - ספרי. אם את מקווה להדדיות הייתי ממליצה על תזמון מאוחר יותר, כרגע הוא מאוהב באחרת ואת עלולה להיפגע. מקווה שאני סתם מקשקשת ושהכל יסתדר כפי שאת רוצה, מצטערת שלא ממש חיזקתי את החלטתך, ספרי מה דעתך.

dominogrose

New member
:( :( :( :( :(

טיפשה שכמותי שחשבתי שיצא מוידוי זה משהו.... :( אולי אני אספר לכן את הסיפור מההתחלה עד הסוף ואז תגידו לי מה דעתכן... אז ככה: את אהובי פגשתי באינטרנט לפני כמעט שנה! אנחנו דיברנו יום יום. וכבר בשיחה הראשונה שלנו הוא סיפר לי על בחורה מהבי"ס שלו שהוא אוהב כבר יותר משנה. לאותה בחורה יש חבר כבר כמה שנים! והוא כבר ידע שאין לו סיכוי איתה! לאחר כמה חודשים ניפגשנו בפעם הראשונה! הפגישה הייתה ממש מיוחדת (אבל זה כבר נושא אחר...). במשך כמה זמן היינו מדברים בטלפון יום יום ואפילו יותר , וכמובן שנפגשים גם! בהתחלה הייתי בטוחה שנהיה רק ידידים... סיםרנו אחד לשני הכל! פשוט הכל! אז בטיבעיות... אני סיפרתי לו על בחור שפגשתי! מאותו הרגע הוא התנהג מוזר... ואז הצלחתי להוציא את זה ממנו... את מה שהוא מרגיש!!! הוא אמר לי שכשסיפרתי לו על אותו בחור , הוא נורא נפגע! הוא אמר לי שברגע שהוא ראה אותי הוא הרגיש משהו!! הוא לא ידע אם זה אהבה , אבל הוא רצה משהו יותר מידידים! הוא אמר לי שאני גרמתי לו לשכוח מהבחורה הזאת מהבי"ס שלו.... ולבסוף הוא איחל לי בהצלחה עם הבחור שפגשתי. הבעיה היא... שאחרי שהוא התוודה... פשוט עזבנו את הנושא! ובזמן הזה הוא התחיל לחשוב שוב על אותה בחורה מהבי"ס שלו.... ויש לציין שהם כבר לא בקשר! אז עכשיו , אני "התעוררתי" וכולם לצעוק - "בוקר טוב אליהו!!!" ככל שעוברים הימים אני חולה עליו יותר ויותר ואני משתגעת ממנו יותר ויותר....

סיוון! זה חשוב !! נא לקרוא !!

את חייבת חייבת להגיד לו !! לא הייתי רוצה לתת לך תקוות שוא אבל זה נשמע מבטיח לאללה... לכי על זה יקירה!

dominogrose

New member
תודה , בנות על העידוד! ../images/Emo24.gif

אני באמת רוצה להגיד לו!!! :) אני רק מחכה לרגע המתאים.... בתקווה שהוא יגיע.... אני לא יודעת איך להתחיל לדבר איתו על זה... מתי... איפה....

תם-תם

New member
יקירתי-

קראתי את כל ההודעות, ואני חושבת שבעקבות כל מה שאת סיפרת (בעיקר) ומה שענו לך (בין היתר). אני מציעה לך לדבר איתו. אני חושבת שאם תתכנני מראש, לאן תלכו, מה תגידי, איך הוא כנראה יגיב, מה תזמיני לשתות, איך תתאפרי ומה תלבשי, זה לא יצא. מנסיון. לפני מהות הקשר כמו שאת מתארת אותו, אני יכולה להבטיח לך, שהוא לא ממש מאוהב בהיא, אם אתם באמת כל כך קרובים, נראה לי שהוא רוצה, או מחפש , אותה כתחליף לאהבה שלך שהוא לא יודע שקיימת. עצתי לך היא זו- תזרמי עם זה. בפעם הבאה שהוא ייתקשר תחשבי על להגיד לו (כמו תמיד...) ותזזי את השיחה לכיוון. מהנסיון שלי, משם הילד ילך בעצמו. ותעדכני! אנחנו כולנו עוקבות במתח! תם-תם

למעלה