הבנתי את המסר

candy77091

New member
טיפים - ארגון ניקיון וסדר.

1) ראשון והכי חשוב!להחזיר כל דר שלוקחים למקום מייד בגמר השימוש!! החלפת בגדים? לשים לכביסה או למקום. הוצאת קטשופ/עוגה מהמקרר אכלת?היה טעים? להחזיר למקום. סיבות:-לא תצטרכי אח"כ לסדר ערמות של בגדים ולמיין אותם ולכך שאוכל שהוצא למשל ולא הוחזר למקומו מתקלקל וחבל וגם אח"כ צריך לסדר את כל המטבח - להחזיר כל דבר ודבר במקום להעביר רק ניגוח עם חומר ניקויי. זה אומר גם לשטוף אץ הכלים מייד בגמר הארוחה אני ובעלי בד"כ מתחלקים -הוא צלחות אני סירים, או משהו כזה. סיבות: דבר ראשון כשהלכלוך עדיין טרי הוא קל יותר לניקויי וכלים שנימצאים בכיור הרבה זמן מביאים חרקים לבית. 2) מה שאפשר לעשוץ היום לא לדחות למחר!אף אחד לא יודע מה יהיה מחר. את רואה שהרצפה מלוכלכת מעט?לשטוף ולא לחכות לסופ"ש שאז את הרצפה תצטרכי כבר לקרצף ולא להעביר רק שמרטוט.לכלוף שרק עכשיו קרה ,יותר קל לנקות מאשר לכלוך שנשאר כמה ימים.לכן אם נשפך לכם אוכל ,לנגבו מייד ולא להשאיר. 3) להתמכר לפורום "ניהול בית בתפוז" , לחפור בטאגליינס וללמוד וליישם.יש שם טיפים לא רק לניקיון וסדר גם לכלכלת הבית-איך לחסוך במצרך החשוב שנקרא כסף, מהווה גם כפוורום תמיכה לנואשים.

תודה רבה! את בהחלט מומחית../images/Emo13.gif

אני כבר מתחילה ליישם את עצותיך, אני רק צריכה עצה איך להתנתק מה"מכשף" הזה ומייד אני מתחילה עם יישום העצות המעשיות
דבר ראשון אני אלך לישון כדי שיהיה לי כח לעשות כל מה שצריך כי כמעט נגמר הלילה, מה אפשר לעשות
דבר שני אני אשלח ת'גדולים למוסדות הלימוד עם הבעל ואם התינוק עדין יישן,אני אנצל ת'זמן---- ואחזור לישון כדי שיהיה לי כח ועצבים לטפל בו כשיקום
דבר שלישי אני אתן לו לאכול כדי שיהיה לי שקט ואוכל להתחיל לעשות כמה דברים מועילים לפני שהילד חוזר עם בעלי
דבר רביעי אשתה לי בנחת כוס קפה או שוקו תוך כדי עלעול בעיתון ובדיקת תיבת המסרים שלי ומצב ההורדות באימיול

eti35

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

מאמצת את הדברים שלך בכיף. יש תפילת הדרל לעייף אני צריכה למצוא את זה ואתן לך לשנן את זה.

למעלה