הבנתי נכון??? זה סופי???

הבנתי נכון??? זה סופי??? ../images/Emo5.gif

הלכתי עכשיו לפורום של הצעירים ומההודעות שקראתי שם כתגובות לפרידה מסייעי סהר ומהתגובות של סהר אליהם אני חושבת שירד האסימון. האם הבנתי נכון? האם זה באמת רק עניין של זמן עד שנפרד סופית גם מהפורום ומהאתר הנפלאים האלה? כלומר זה הולך להתפרק לגמרי? אם כן, אין לי מילים לתאר כמה שזה עצוב. בחיים לא האמנתי שאני אקשר ככה לקבוצת תמיכה וירטואלית אבל זה קרה, ועכשיו זה הולך להגמר.
נעזרתי בכם המון, סהר, ו... פשוט לא יודעת עוד מה להגיד מלבד העובדה שזה כואב מאוד. ואני מקווה לשמוע מכם שלא הבנתי נכון ושכן יש עוד תקווה. אוף, אני שונאת פרידות. ואת הפרידה הזאת במיוחד.

אני כל כך עצובה... ../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo7.gif

ראיתי בכם המשפחה שלי, משפחה שאף פעם לא ממש היתה לי, סהרררררררררררררריייייייייםםםםםםםםםםםם אל תלכו.............. אני מרגישה שהכל מתפרק...........כל מה שניסיתי לבנות בחודש האחרון, בדיעבד, חבל על האומץ שהיה לי........ חבל שנקשרתי אליכם.........חבל על הכל........ הלוואי ואני אתעורר מהסיוט הזה!!!!!!!!!!!! ילדה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע ומרגישה ילדה

רגע רגע רגע... אין לנו כוונה לפרק את סהר. אמנם פרשו סייעים, אך סהר כאן, אתכם ובשבילכם. אנחנו ממשיכים לקרוא, לעקוב, לדאוג, לחוש, להבין, לתמוך, להיות אתכם כל הזמן... ולהגיב מדי פעם... כמו מאז ומתמיד... מה שמצטמצם כרגע אלו הן השיחות האישיות בתורנויות, בגלל מצוקת כוח האדם. אבל סהר פה, המשפחה כאן, נשאר ביחד... אנא, נסו להתגבר על ה"סיוט" ותחושת הפחד... אנחנו לא נוטשים

לרחל! לנטוש! לכולם!

לכולם!!!!!!ורחל!! לא הכרתי את הסהרים, לא נעזרתי בהם כמוכם. באתי לכאן בעקבותך. באתי לכאן בעקבות Mאיה. כן, הם היו נפלאים, ואלה הם שבנו את המקום, אבל גם את. וכל מי שהיה כאן. מהי משפחה? משפחה היא אנשים שלא משנה איפה הם יהיו ומה יעשו, תמיד ישארו איתנו. כן, לא יהיה תחליף. אבל כמו שגוזלים עוזבים את הקן, והגוזלים מתחילים לגדול ולהתפתח, ולהקים קן משלהם, גם כאן, זה המקום המושלם לעשות זאת. אתם לא מאבדים אותם. אתם בליבם, כמו שהם בליבכם. כן, זה כואב, אבל איפה שהם סיימו את תפקידם, אנחנו מתחילים את שלנו. אני שמחה להיות כאן, עד כמה שיכולה, בשביל מי שכאן. אני בטוחה שכולם שמחים להיות כאן. כל מי שהיה כאן ותמך , ראה שמשהו השתנה. וזה שינוי לטובה. שינוי מדהים. המשפחה כאן התפתחה, קיבלה עומק. כל מי שכאן מרגיש זאת מיד. העובדה שאלה שהתחילו את העניין, עוזבים, לא אומר שהכל נגמר!! בכלל לא!! גם כאן, וגם בצעירים, אני חושבת שהיסודות מספיק חזקים בשביל שהבניין ימשיך לתפקד ובצורה מדהימה, ותומכת, וכן, לא שופטת. יש משהו במקום הזה שלא ילך לעולם. האהבה והתמיכה לא עוזבים. הידידות כאן לא עוזבת. המשפחה כמשפחה לא מתפרקת. וזה כואב. וזה שינוי גדול. אבל יש לכולנו הכוח לשמור על מה שנבנה כאן. זה תלוי בנו. כי אנחנו הפורום. אנחנו המשפחה. ואנחנו כאן. ורחל! הם לא עוזבים אותך! אנחנו לא עוזבים אותך! הם באווירה, הם במה שיהיה כאן בעתיד, הם תמיד יהוו חלק. רק בצורה אחרת. וכולם! זה בכם. אל תוותרו! אל תראו את הפסקת פעילותם כהפסקת התמיכה. והעזרה. והאהבה. כי זה בכם. ובי. וגם החדשים שיבואו יהוו חלק. שלכם, שני. שגאה שמצאתי אתכם. ואני לא מוותרת! זה היה ונשאר מקום מדהים!

goto

New member
מנקודה הנמוכה אפשר רק לעלות

חברי הפורום היקרים
המשבר הנוכחי הוא אנדיקטור עבורכם וללא בספק הוא מראה עד כמה אתם קבוצה נפלא. אני הצטרפתי לפורום לפני זמן קצר ומהר מאוד גיליתי שישנם אנשים אוהבים ותומכים כאן. את הסהרונים שפרשו לא הכרתי ומה שגרם לי להתחבר הם חברי הפורום שעם חלקם תקשרתי ואת האחרים רק קראתי. הבעיה היחידה שאני רואה אצל חלק מן החברים הפעילים כאן היא חוסר יכולתם לקבל את העובדה שהם אנשים כול כך טובים ואוהבים... נטע,רחל,קיפודה,חנה גונן, Mאיה ועוד... נשאר ונתחזק! גם אני אוהב אותכם
goto

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אתם נהדרים חבר´ה ../images/Emo24.gif

זה עושה כל כך טוב בלב לקרוא את הדברים החיוביים, האופטימיים, הבונים... נכון, יש על מי לבנות, יש בסיס טוב, יש קהילה חמה, יש אנשים נפלאים, ויש עוד סהרים בסביבה... אנא, לא להתייאש, לא לסגת, לא להישבר, גם אם קשה...

למעלה