הבנתי, נפל לי האסומון, התעורר לי המוח, אבל..... האם באמת יש סיבה לשמוח?

Ellis Murphy

Well-known member
כידוע, מזה זמן מה אני מוטרד מהיחס הלא פרופורציונלי בין הקושי היחסי לפגוש נשים סקסיות, נבונות, איכותיות שמכוונות לקבוצת הגיל שלי שהן גם נשואות לבין ההצלחה היחסית עם נשים פנויות (גרושות, אלמנות, כאלה שהיו בקשר ללא חתונה ונפרדו...) והמקרה האחרון היה הטריגר שהפיל לי את האסימון שכנראה היה תקוע לי בחריץ המוח די הרבה זמן אבל לא נפל.

עד היום.

או קי, אז ככה:

כשהייתי באזור גילאי 40 עד 50, פיק הגאוסיאן של הנשים השוות שהצלחתי להכיר ואפילו מקרוב מאוד היה איפה שהוא באזור גילאי ה- 35 פלוס מינוס.

כיום אני בן 60 וקצת. והנשים האלה כבר בנות.... 50 עד 60 נגיד?
רק מה? בניגוד אלי שרק "כמעט" התגרשתי, אלה ברובן כבר התגרשו או התאלמנו, ויש כבר אפילו סידרתיות. חלקן נתפסו, חלקן התגברו על המחסום והתגרשו מיוזמתן, חלקן "הצליחו" להרוג את בעליהן...

ואלה הנשים ש "הולך לי" איתן גם כיום. בקבוצת הגילאים האלה כבר כמעט לא נשארו נשים נשואות - לפחות לא כאלה שאני הייתי רוצה מאוד להכיר מקרוב (לא, לא, אתן בנות הפורום מושלמות אבל איתכן לא הצליח לי אז סליחה)...

אז יכול להיות שנגזר עלי בכל זאת להעז עם פנויה או לבנות הדור הבא - אלה שבאזור 35 פלוס מינוס ועדיין לא הספיקו להתגרש או להתאלמן ודרכן אולי אצליח להגיע לאמהותיהן?

:)

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כידוע, מזה זמן מה אני מוטרד מהיחס הלא פרופורציונלי בין הקושי היחסי לפגוש נשים סקסיות, נבונות, איכותיות שמכוונות לקבוצת הגיל שלי שהן גם נשואות לבין ההצלחה היחסית עם נשים פנויות (גרושות, אלמנות, כאלה שהיו בקשר ללא חתונה ונפרדו...) והמקרה האחרון היה הטריגר שהפיל לי את האסימון שכנראה היה תקוע לי בחריץ המוח די הרבה זמן אבל לא נפל.

עד היום.

או קי, אז ככה:

כשהייתי באזור גילאי 40 עד 50, פיק הגאוסיאן של הנשים השוות שהצלחתי להכיר ואפילו מקרוב מאוד היה איפה שהוא באזור גילאי ה- 35 פלוס מינוס.

רק מה? בניגוד אלי שרק "כמעט" התגרשתי, אלה ברובן כבר התגרשו או התאלמנו, ויש כבר אפילו סידרתיות. חלקן נתפסו, חלקן התגברו על המחסום והתגרשו מיוזמתן, חלקן "הצליחו" להרוג את בעליהן...

ואלה הנשים ש "הולך לי" איתן גם כיום. בקבוצת הגילאים האלה כבר כמעט לא נשארו נשים נשואות - לפחות לא כאלה שאני הייתי רוצה מאוד להכיר מקרוב (לא, לא, אתן בנות הפורום מושלמות אבל איתכן לא הצליח לי אז סליחה)...

אז יכול להיות שנגזר עלי בכל זאת להעז עם פנויה או לבנות הדור הבא - אלה שבאזור 35 פלוס מינוס ועדיין לא הספיקו להתגרש או להתאלמן ודרכן אולי אצליח להגיע לאמהותיהן?

ממש תובנות חשובות אליס,,😉,,ושמתי לב לזה ולסוג השאלות שעולות כאן מאז שהחלטתם על זוגיות פתוחה,אני טועה?
ואגב,ככל שמתבגרים "המלפפון" לא ממהר להכנס לבלנדר, משהו משתנה ולטעמי,רק לטובה.

Ellis Murphy

Well-known member
ממש תובנות חשובות אליס,,😉,,ושמתי לב לזה ולסוג השאלות שעולות כאן מאז שהחלטתם על זוגיות פתוחה,אני טועה?
ואגב,ככל שמתבגרים "המלפפון" לא ממהר להכנס לבלנדר, משהו משתנה ולטעמי,רק לטובה.

את חושבת שאוכל להכין תיזה לדוקטורט במדעי החרטא? כמו של אבישי בן חיים?

Ellis Murphy

Well-known member
בשביל דוקטורט כזה, צריך גב שכנוזי חזק ומופלה לטובה - שנים לבנבנים מרחביה, אחד קוראין אותו גדי טאוב השני ביבי.

נראה לך שביבי הכניס את היד לכיס?
אתנ חושב שיש לו בכלל כיסים? ואם יכניס את היד לכיס יוציא מזומן או כרטיס אשראי?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בשביל דוקטורט כזה, צריך גב שכנוזי חזק ומופלה לטובה - שנים לבנבנים מרחביה, אחד קוראין אותו גדי טאוב השני ביבי.
שכנוזי?
ואני לבנבנה גאה,אשכנזיה מובחרת😄אייך אני אומרת לבנים שלי "מהאליטה",ואני לא גזענית*(לא התכוונתי לרגע שאתה),אבל אני שומעת המון לעג והתרסה בחברה, ואני משייכת את זה לפרימיטיביות וקנאה נטו.
ולעניין אליס,,אבוד לו בגיל 60,,,דוקטורנט, מקסימום קורס בישול,🤣

Ellis Murphy

Well-known member
שכנוזי?
ואני לבנבנה גאה,אשכנזיה מובחרת😄אייך אני אומרת לבנים שלי "מהאליטה",ואני לא גזענית*(לא התכוונתי לרגע שאתה),אבל אני שומעת המון לעג והתרסה בחברה, ואני משייכת את זה לפרימיטיביות וקנאה נטו.
לא אוכל להגיש תיזה של חירטוט מופרח כלשהוא? נחיתת חייזרים על כדור הארץ? קיומו של אלוהים רחום, חנון ואוהב שרוצח מיליונים רק מאהבה? תא חי במוחות בוחריו של מנהיג מאוד מסויים וספציפי (רמז: מלך)?

יעיש התימני

Well-known member
שכנוזי?
עד מהפך 1977 חשבתי שאני שכנוז גאה, כמוך. התורכי שלי נחשב אשכנזי למהדרין.
נכון גם אחרי המהפך טען איזה נהג מונית שאני קצת "שחור" אבל ובעיקר לבן.
אני משתמש באופן חופשי בסטריאוטיפים שהחברה הישראלית כלכך אוהבת.

Ellis Murphy

Well-known member
עד מהפך 1977 חשבתי שאני שכנוז גאה, כמוך. התורכי שלי נחשב אשכנזי למהדרין.
נכון גם אחרי המהפך טען איזה נהג מונית שאני קצת "שחור" אבל ובעיקר לבן.
אני משתמש באופן חופשי בסטריאוטיפים שהחברה הישראלית כלכך אוהבת.
יש טורכים גם אשכנזים וגם ספרדים.
אם אתה רוצה להשתלב בארץ בשנים הבאות תהייה מזרחי ותפסיק להיות גיי כי יסקלו אותך.

יעיש התימני

Well-known member
יש טורכים גם אשכנזים וגם ספרדים.
אם אתה רוצה להשתלב בארץ בשנים הבאות תהייה מזרחי ותפסיק להיות גיי כי יסקלו אותך.
חחח
אני אוהב את ההומור שלך.
אני משולב מעל ומעבר בארצנו הלא קטנטונת, עד כדי כך, שלפעמים אני רוצה ללכת, להשתחרר מהעול של הישראליות המחייבת כלכך.
אתן לך דגימה - אני עסוק עכשיו בעריכת ספר סיפורים קצרים שכתבתי. זה ספר שהסיפורים בו מבוססים על דמויות מעולם הזנות של הגברים, מסיפורי ילדות קשים, מישראל השנייה והשלישית. אני חוכך ללא הרף: האם לפרסם בשמי?
הרבה הרבה אנשים, לו ידעו אולי יפסיקו לכבד אותי?
ואני כבר בן 70.
הטורקים האשכנזים הם דור שני או שלישי להגירה מגרמניה ומהולנד. היתה גם תנועה חזקה של יהודים מפולין לטורקיה בעקבות שבתי צבי ויעקב פרנק.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הטורקים האשכנזים הם דור שני או שלישי להגירה מגרמניה ומהולנד. היתה גם תנועה חזקה של יהודים מפולין לטורקיה בעקבות שבתי צבי ויעקב פרנק.
וואלה.
שמע
יהודים (אפילו מאוסטריה = חבל ארץ שהפולנים כבשו אותו מאוחר יותר, אח"כ הרוסים, אח"כ זה נהיה אוקראינה וכעת הרוסים נלחמים עליו... נו. גליציה כזה), נהרו אחרי אותו שבתאי צבי לטורקיה. אבל אחרי שהם הבינו שהולכו שולל ע"י משיח השקר, חלקם חזרו שוב לארץ המקור, ואפילו ניסו להסתיר את הפרק הטורקי מעברם... כי מה? יחשיבו אותם לפרענקים רחמנא לצלן? אבוי! הם הלוא גליציאנרים טהורים, לא?

אז ככה.
לחלק מהם... היה קשה לשחזר אילן יוחסין משפחתי, כי מה לעשות? בקהילות שונות נמצאו אנשים בעלי אותו שם משפחה (שייצג בד"כ תפקיד או מקצוע), ואם במספר קהילות היו נגרים או סנדלרים, הרי שהטישלרים או השוסטרים התערבבו אלה באלה ולך תבנה מזה אילן שיזכור את אבי אבות השוסטר החדש.

אמה מה? בוא ונראה מה נהיה עם אחד ששם משפחתו היה שטוק.
אם תטרח ותתרגם מילולית את המילה שטוק לעברית? תקבל סדן. אז השטוק עיברת לסדן. נחמד וסביר. לא?
אבל הוא בעצם עבד עליך בעיניים. זאת משום שפירוש המילה 'שטוק' לא היה סדן כלל ועיקר: שטוק לא היה אלא ראשי תיבות של???? "שבתאי טהור וקדוש". הבנת את זה ברוך?
רגע. אז אם ככה, הרי שגם פרטוק זה באותו כיוון! פרנק טהור וקדוש...

Ellis Murphy

Well-known member
וואלה.
שמע
יהודים (אפילו מאוסטריה = חבל ארץ שהפולנים כבשו אותו מאוחר יותר, אח"כ הרוסים, אח"כ זה נהיה אוקראינה וכעת הרוסים נלחמים עליו... נו. גליציה כזה), נהרו אחרי אותו שבתאי צבי לטורקיה. אבל אחרי שהם הבינו שהולכו שולל ע"י משיח השקר, חלקם חזרו שוב לארץ המקור, ואפילו ניסו להסתיר את הפרק הטורקי מעברם... כי מה? יחשיבו אותם לפרענקים רחמנא לצלן? אבוי! הם הלוא גליציאנרים טהורים, לא?

אז ככה.
לחלק מהם... היה קשה לשחזר אילן יוחסין משפחתי, כי מה לעשות? בקהילות שונות נמצאו אנשים בעלי אותו שם משפחה (שייצג בד"כ תפקיד או מקצוע), ואם במספר קהילות היו נגרים או סנדלרים, הרי שהטישלרים או השוסטרים התערבבו אלה באלה ולך תבנה מזה אילן שיזכור את אבי אבות השוסטר החדש.

אמה מה? בוא ונראה מה נהיה עם אחד ששם משפחתו היה שטוק.
אם תטרח ותתרגם מילולית את המילה שטוק לעברית? תקבל סדן. אז השטוק עיברת לסדן. נחמד וסביר. לא?
אבל הוא בעצם עבד עליך בעיניים. זאת משום שפירוש המילה 'שטוק' לא היה סדן כלל ועיקר: שטוק לא היה אלא ראשי תיבות של???? "שבתאי טהור וקדוש". הבנת את זה ברוך?
רגע. אז אם ככה, הרי שגם פרטוק זה באותו כיוון! פרנק טהור וקדוש...
ובקיצור
עם של קקות

אישון34

Well-known member

עד היום.

או קי, אז ככה:

נשים פשוטות יותר, או מורכבות יותר.

הן לא נשארות איפה שרע.

גברים כן נשארים.

אישוניאיש.
אתה ההוכחה.

למעלה