הבנתי שיש בנות שאוהבות לשחק עם בנים

Palm tree

New member
הבנתי שיש בנות שאוהבות לשחק עם בנים

כמו שיש בנים שאוהבים לשחק עם בנות (אני מתכוון מבחינה רגשית, לא מבחינה פיזית
). אך, עד כמה שזה ישמע סטריאוטיפי, בנות אכן לרוב יותר רגישות מבנים. בעצם אפשר להגיד ש(רוב) הגברים רגישים כשהם רוצים להיות, אך (רוב) הנשים רגישות כל הזמן, מבלי שום אקט של בחירה. נגיד ואתן נהנות מהמשחקים הקטנים האלו עם בן הזוג שלכן, אך ככל שאתן לומדות להכיר אותו יותר ויותר לעומק, אתן מגלות שהוא אדם מאוד רגיש, ויש סיכוי ניכר שבסופו של דבר אם המשחקים ימשכו, הוא עלול להיפגע. עכשיו, הוא לא טיפש, הוא חש בזה שאת משחקת איתו. ואת יודעת שהוא חש את זה. ואת יודעת שהוא יודע שאת יודעת שהוא חש את זה. ולמרות הכל, הוא עדיין ממשיך להיות נורא כנה. זה לא שהוא משחק אותה תמים, הוא פשוט ממשיך לפתוח את עצמו ולהיות נורא רגיש למרות כל המשחקים. זה עושה אותו פגיע יותר, אך אולי הוא מקווה שע"י כך את תראי שאת באמת תופסת אצלו מקום מסויים. מה הסיכויים שהיא תפסיק עם המשחקים לאחר שתראה שבמידה וזה ימשך, הוא עלול להיפגע? (אבל ממש להיפגע!) כן אני יודע שקשה להבין למה בדיוק אני מתכוון.
קשה לנסח את זה למילים.

אמממ...

אם הייתי רואה שהוא ממש עלול להיפגע הייתי מנתקת איתו קשר מכל הבחינות כי ככה עדיף לו... לגבי להתאהב בו... אני חושבת שלא היה קורה לי דבר כזה ושאם היו לי רגשות אליו הייתי יודעת בשלב ראשוני יותר אבל בכל זאת תמיד יש סיכוי

למעלה