הבנתי שפוש אפס הוא חיובי,אני עושה פוש אפס

הבנתי שפוש אפס הוא חיובי,אני עושה פוש אפס

על אופניים הבנתי בשביל להכניס אנרגיות בשיעור ושהשיעור יהיה מעניין ושיבאו אלי מתאמנים אני חייב משהו שאין אצל אחרים פוש אפס,סקווט על אופניים,מצד לצד ,ועמידה לפחות רבע שעה על אופניים חשבתי להכנס משקולות וגומיות לשיעור ,אפשר לעשות חתירה בישיבה עם גומיות ,כפיפת מרפקים בישבה עם משקולות יד,לחיצת כתפיים,הרחקת כתפיים,פשיטת מרפק בישיבה ועוד מלא דברים יש לי עוד רעיונות,לעמוד על אופניים לדווש עם רגל אחת ולבצע פשיטת ירך עם רגל השניה,או הרחקת ירך או פוש אפס בעמידה עם רגל אחת מדוושת ושניה מבצעת פשיטת ירך
אני מרגיש גאון עכשיו ולקינוח אני אתן למתאמנים שלי ספרינט בעליה לפחות 3 דקות יום מקסים לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם המשך יבוא

רק היום התפניתי לקרא את כל השרשורים על

הפוש אפס, מה אגיד ומה אומר, קרעתם אותי מצחוק , מרוב פוש אופפס ( לא שגיאה) - החרמתי כבר את החזיות שלי, שנעלבו והסמיקו פניהם קדרו, השחירו משהו הם סברו ( בטעות) שזכות הבכורה ניתנה רק להן, והנה באים להם חבורת ליצים וגונבים להן את זהותן. מי שרוצה יעשה פוש וגם אופססס ( וגם אפצ'י)- רק לא לידי, כתבתי עוד משפט מחץ אחרון, ומחקתי....חשבתי שגיא ברנד יחזור....להגיב.

למה לא ?אפשר גם לפתח את החזה

וגם לשרוף יותר קלוריות השיעור נראה יותר צבעוני יש יותר מתאמנים גם ככה לא איכפת לאף אחד מה קורה בסטודיו העיקר שיהיה יותר מתאמנים שיבאו אחרי למרתונים ככה אני אהיה מבוקש על ידי מנהל שלי, ויחזיקו ממני יותר בתור מדריך שמושך אחריו מתאמנים רבים אולי ככה יהיה לי חשיפה ואהיה במרתונים בכל רחבי הארץ למה מה רע בזה? אני מתכוון לדווש כמו עילג חסר פורפורציה ברגליים ,זה גם כנראה יתן לי קצת קרדיט מה לעשות היום זה מה שעובד צריך לשרוד

נסיך נהיה מלך ../images/Emo47.gif ומסיים את תפקדיו כאן

יש לי משימות לבצע בשביל לזוז קדימה אחרי 25 שנה סגרתי מעגל מאוד חשוב היום קיבלתי חיבוק וחיזוק מאישה בעלת השפעה בעולם מועדוני כושר בישראל לכל המדריכם המתחלים אני ממלץ ללמוד מהטובים ביותר טוב זה לא מישהו\י שממלא שיעורים לא תמיד טוב ,הוא אוהב לעזור ,הוא שליח,הוא דוגמא אישית,הוא רגוע ודבוק במטרה,הוא נותן שירות מצויין,יש לו ערכים ,וכבוד כלפי הזולת הוא מכיר את החומר היטב ומקריב המון מעצמו למען ההמטרה שהוא הלקוחות,מקום עבודה אני מאמין ברכיבה נטו כמו מקצוען אמיתי שמעביר תוכנית אימונים איכותית בהתאם לרמת המתאמנים,בלי "פוש אפס וכל מיני ירקות" כתבתי חלק מהדברים בלשון זכר ,אבל בהחלט אני מתכוון גם לנשים ,לדעתי נשים הרבא יותר חזקות בראש מאשר גברים !אני מעריץ את מין הנשי מעכשיו אני אהיה הצופה האנונימי תודה חיים חדשים ,את מדהימה וגם המוזיקה שלך צחי ,אתה מקצוען אמיתי עלה והצלח חבר פרוזה ק, אתה הוא הגאון המון הצלחה חבר בדעה צלולה , באמת אחלה כינוי את חכמה וצלולה ,המון הנאה ורכיבות בטוחות אני מאחל לך k r a u s, אתה מקצוען וחכם ודוגמא טובה למקצוע ,עלה והצלח חבר אוסי 18,תודה על התמיכה ,זכית כבר בחוכמה וחן ,בנוסף אני מאחל לך שכל חלומותיך יתגשמו loc luc,חבר לא שחכתי את מה שהבטחתי לך ,ברגע שאהיה משהו אני אשלך לך מסר מבטיח,אתה מקצוען וכל מי שיתאמן אצלך יהיה להם הזכות ,המון רכיבות בטוחות והצלחה אני מאחל לך יצירות מתוקות ,אני מאחל לך שיהיה לך מתוק בכל החיים ,מבין ההודעות שאת כותבת אני הבנתי שאת אישיות מדהימה ,המון הצלחה תמי 661 ,את מנהיגה מלידה! וזו תכונה מולדת, וזו המחמאה שאני הייתי מאחל לעצמי לקבל תודה על הכל להתראות חברים באהבה מייק

Tami661

New member
מה? זהו??? ככה?../images/Emo7.gif אבל אני מבינה שזה שלב

חשוב בחייך ובהגשמת חלומותיך, אז לא נותר אלא לאחל לך בהצלחה - המון המון בהצלחה. וכשתהיה למעלה, לעולם אל תשכח את אלו שעדיין חלומם בגדר חלום... אנחנו נשארים כאן עם הצחוק עם הסתלב'ט ועם... הרצינות כשצריך אבל גם עם הידידות תודה נסיך ובהצלחה במלוכה

הי מייק../images/Emo47.gif זה אומר ש...../images/Emo57.gif

לא תבוא יותר לשתף אותנו בחומרים ספורטיבים ולהציץ לתוך שלבי חייך המקצועיים והאישיים? האם תעדיף להשאר צופה אנונימי, מבלי לקחת חלק בשיח חברים? אדרבא.... מפרגנת ומאחלת לך להעפיל מעלה מעלה בשלבי החיים המקצועיים והאישיים, אולי אוכל ללמוד משהו מדרכך... "טיפה חוצבת בסלע מכוח ההתמדה ולא מכוח העוצמה" מכל ה-

../images/Emo9.gif תודה, נעים לשמוע !

שיהיה לך בהצלחה במה שזה יהיה
תחזור להיות פעיל שתוכל ולשתף אותנו במיוחדות שלך

למעלה