הבנת האלימות

atzmaut

New member
הבנת האלימות

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על התקפות הטרור אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ושאל אם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח "...מכיוון שהדבר יביא למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא... ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה..." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט – הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, הער את תשומת ליבו, הסבר לו שזאת תהיה שגיאה גסה מצידו, זה מנוגד לערכים שלו להרביץ חזרה כי הדבר עלול להביא להסלמה ולאלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה ויסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, הפעם ביתר שאת. חזור על פעולות 5 עד 7 עד אשר יבין שלפעמים צריך להכות בחזרה...

חזיר בר

New member
אני לא יודע אם זה אתה או אחר

אבל זאת בערך הפעם החמישית שאני רואה את ההודעה הרדודה הזאת, אז מספיק אולי?

TomerZimmermann

New member
די! נמאס!

בדיחה מטומטמת! לא מצחיק! אידיוטי! מפגר! 5) אני לא אנסה להחזיר במצב כזה 1-7) אין קשר בין ערס מטומטם (אתה!) לבין המצב הפוליטי בארץ *) אמרנו שלא מדברים פה על פוליטיקה אז אייסי, תמחוק בבקשה. _______________ אין שום כוונה להעליב, אבל פשוט נמאס לי מערסים מפגרים שחושבים שמלחמה בין שני עמים ורצון לחופש של עם אחד זהים להיותם ערסים מפגרים שרוצים להציק לאנשים ללא סיבה ומחליטים לעשות את זה במכות! די! מתי תבינו? המלחמה עם הערבים היא על חופש (מוצדק או לא זה כבר ויכוח אחר אליו אני לא אכנס בפורום מהסיבה הנ"ל), המלחמה עם ערסים מפגרים (ואחרים שכותבים הודעות כגון זו) היא מהיותם מטומטמים!

IC4

New member
חכה חכה קצת סובלנות

we tolerate every1 even the intolerant מה שאני מנסה להגיד זה שנשאיר את השרשור הזה איזה יום בשביל הסיכוי הקטן שהוא יבין ש/ולמה הוא אידיוט, ואז אולי יוכל להשכיל את עצמו ולשנות את גישתו ודעתו ולהפסיק להיות אידיוט. אם מוחו לא יתפתח - אז כבר אמחוק את ההודעה המאוסה. אבל אסור לוותר על הסיכוי הקטן שבנאדם ישתפר, אחרת העולם לא שווה הרבה.

IC4

New member
בדיחה על בדיחה

בעצם מה שאתה אומר זה ירידה על אחרים בלי שתשים לב שמה שאתה אומר משמש כירידה עליך כי הרי אתה, האידיוט שחושב שהוא חכם בגלל/למרות שהוא ימני, מאשים את השמאלני על זה שהוא מנסה לפתור קודם כל דברים בעזרת שלום לפני מלחמה בהקבלה למצב המדיני שלנו, אתה הוא פלסתינאי, והיפה נפש הוא ישראל. כלומר אתה בעצם גרוע כמו מי שאתה שונא וחושב שצריך להרוג HENCE כלומר "מכאן," שצריך להשמיד אותך כדי שלא יהיו אנשים כמוך בעולם, שאתה מסכים מלכתחילה שצריך להשמידם. ווהווווו ניצחתי !

Chot

New member
וואו, זה די גרוע

אם אני הייתי הבחור השמאלני, הייתי תובעת את האמאמה שלך על כפיית הפוליטיקה שלך עליי באלימות פיסית, על מצוקה נפשית, ועל ששברת את אפי המנומש. שיזדיינו הערבים, לא מכים בנאדם על דיעותיו הפוליטיות, גם את זה מזעע מצחיק! חוחואוהו! חו

סקניה

New member
לא נכנס לכמה זה נכון או לא...

אבל בהחלט לא מתאים לפורום הנוכחי. יש פורומים אחרים בהם בהחלט יש מקום להשמעת דיעה פוליטית שכזו.

למעלה