לאם לב
אז ככה ,אני לא אוהבת שכל ההורים משוחדים למה ההורים לא יודעים להודות שהם לא בסדר!!! המקרה שלי הוא ככה עברתי פיגוע, ופחדתי לספר את זה להוריי מרוב בושה. אבל באחד הלילות נשברתי ובאתי לאמא שלי מתייפחת מבכי, וסיפרתי לה את מה שעבר ועובר עליי. הילדה הקטנה שבתוכי ציפתה לקבל חיבוק ותמיכה מאמא, אבל במקום זה היא כעסה עליי שהערתי אותה. מאותו יום לא היה לי אומץ לשתף אותה שוב, לאורך כל התקופה הזו הם לא ניסו להבין מה קורה ועובר עליי, היה להם יותר קל להיות בת-יענה. ובי זה פגע מאוד, כי הייתי צריכה את האהבה והתמיכה מההורים ולא קיבלתי את זה. אחרי התדרדרות במצבי, הרופאים שלי החליטו שהגיע הזמן שההורים שלי יכנסו לתמונה, ותבינו זה היה שנתיים אחרי המקרה, הם הגיעו לפגישה וכולם ציפו לקבל שיתוף פעולה, וזה לא קרה, באותו יום היא כאבה ובכתה אבל ברגע שיצאו מהרופאים, זה לא היה ולא נברא, כאילו שכחו. המשכתי לעבור את זה לבד עברתי דירה לדודים והם התחילו לטפל בי, הם קיבלו אותי עם כל הבעיה ואהבו והתמסרו לטיפול בי, בזמן שההורים שלי לא היה איכפת להם בכלל מה קורה ועובר עליי. הם ידעו להתקשר אליי רק כשהיו צריכים ממני דברים כמו כסף, הדבר הכי כואב לא רק שהם לא תמכו וטיפלו ופירגנו, הם עוד היו מנצלים את המצב שלי כדי לנצל אותי היו לוקחים ממני כסף, הם הכירו אותי רק כשהיו צריכים. ממני משהו, אם לא הייתי יכולה לא לשמוע מהם חודשים. מה ששבר אותי זה , ששמעתי שבבית לועגים וצוחקים עליי, על איך שנפגעתי ומזה שלא חזרתי לתפקוד נורמלי. בבית עשו ממני ליצן החצר. אז איפה הבנת ההורים איפה המשפחה, הרי לפי מה שאני יודעת ההורים הם צריכים להיות התמיכה הכי חזקה של הילד ואצלי זה היה הפוך, ההורים שלי היו הנפילה שלי , הם הרסו אותי. יש עוד מלא דברים אבל זה בערך התקציר. כיום אני אומרת הורים יכולים לגדל ולבנות ילד לתפארת. אבל הורים גם יכולים להרוס לילד את החיים. יש להורים כוח עצום, וחבל שישנם כאלה שמשתמשים בו לצד הרע. חייבים לקבל להורים כאלה את הכוח הזה. תודה על ההקשבה