הבנת הקלפים לשיפוטכם....

הבנת הקלפים לשיפוטכם....

בחרתי הפעם בפריסה קלטתית האם בחצי שנה הקרובה נעבור למקום חדש לחלוטין ? (ובחרתי במילה האחרונה כדי להוציא את ישראל מהפרק) 1. קיסרית 2. חמש חרבות 3. מיזוג 4. שבע חרבות 5. העולם 6. חמישה מטות 7. שבעה מטבעות 8. אס חרבות 9. שש חרבות 10. שלושה מטבעות מאחר ואני עוד מנסה להבין את משמעות הקלפים עצמם, שאלתי גם בראשי לגבי קלפים הפוכים בחבילה (האם אתם מסדרים אותם מראש שלא יצא הפוך
) אני אשמח לשמוע את דעתכם על הפריסה הבאה, אני עדין מנסה להבין אז תודה על הסבלנות לשאלות שלי.

צ ל י ל 8

New member
פסח שמח ../images/Emo161.gif

השאלה אינה מתאימה לפריסה הקלטית. ובכלל, שאלה אינה מנוסחת נכון כי היא שאלת כן/לא, ולא ניתן לשאול משהו מאוד ערטילאי כמו "למקום חדש לחלוטין". היכן בדיוק? ככל שהשאלה לא מנוסחת מדוייק, כך גם תהיה התשובה.

אוקי.....אז אני אשאל אחרת - מה

שואלים בד"כ לפריסה קלטית ? הרעיון שלי הוא לא להבין משהו על עצמי כמו יותר להתחיל להבין את הקלפים עצמם ומשמעותם. אתמול אחרי הפריסה הצלחתי להבין משמעות של קלף אחד מתוך ה- 10
לא בדיוק מעודד. ושאלה אחרת - פריסה קלטית תבוא אחרי פריסת מס' קלפים+ סיכום ? (הכוונה מבחינת ירידה לרמת הבנה ?) ותודה לך צליל - חג שמח ! (אתמול קראתי את המאמר הנפלא על הצבעים בקלפים
מקסים)

פריסה אסטרולוגית

התחברתי לפריסה מידית. אהבתי שזה מסודר בצורה מעגלית. שאלתי שאלה כללית (תקנו אותי אם שאלתי לא נכון) וזה מה שיצא... טוב עכשיו אני רואה ששלאתי לא נכון....אבל מנסה בכל זאת "פריסה כללית לחצי שנה הקרובה" 1. אשיות - תשעה מטבעות 2. רכוש, רגשות, בעלות - שבעה גביעים 3. חשיבה, תקשורת, סביבה קרובה. - חמישה מטבעות 4.בית, משפחה - חמישה גביעים. 5. יצירה, אהבה, ילדים, בילויים - אס המטבעות 6. עבודה, שירות, בריאות. - שישה מטות 7. נישואים, שותפות. - שלושה מטבעות 8.רכוש הזולת, יצרים, מין, מוות. -ארבע חרבות 9. אופקים רחבים, מסעות. - קיסר 10.אופקים רחבים, מסעות. - עשרה מטבעות 11. ידידים, חברה, חברות. -אביר החרבות 12. שירות מתוך הקרבה, הסגר, תת-הכרה, הרס עצמי -תשעה מטבעות. ושאלה לגבי הפריסה - יש קשר שזה אסטרולוגי לבין 12 הקלפים (אני משערת שזה חודשי השנה ? משהו מגלגל המזלות ? - אשמח להסבר בנושא)

ואני מנסה את כוחי....(ארוך)

בפריסה.....(אני חייבת לציין שהכתיבה על כל קלף פשוט עוזרת לי להטמיע את המשמעות של הקלפים עצמם.....מקוה שזה בסדר) 1. אישיות - תשעה מטבעות - אישה שמחזיקה בציפור ומסביבה מטבעות, עומדת בזוית בטוחה, זוית כלכלית טובה, יכולת אבחנה טובה (נו טוב זה אני
) איך תשעה מטבעות מצביע על אישיות.....? 2. רכוש - שבעה גביעים הוא קלף האשליות, אני עושה את הפריסה לי אישית ולכן אני רואה בקלף הזה חשיבה על דברים שהם בחלקם אשליות כמו כסף, אם אני אתיחס לצבעי הקלף הכחול ברקע הוא טוב אבל הדמות השחורה היא סכנה, אני רואה שגם הגביעים עצמם על עננים, עננים יכולים להתמפוגג ואיתם האשליות. אם אני אתיחס עכשיו לרכוש עצמו כמו הצל שלי, התת מודע שלי מפנטז על כסף והרבה דברים טובים (מה אסור לנו
) 3. חשיבה, תקשורת, סביבה קרובה - חמישה מטבעות, עוד קלף לא אופטימי, שלג, שני אנשים בחוץ יחפים, רקע שחור, בעצם צרות כלכליות והפסד, זה החשיבה של המשפחה שלנו כלפי הרצון שלנו לנסוע למקום אחר בעולם שזה לא יתן לנו כלום חוץ מכסף. 4. בית משפחה - חמישה גביעים, מנסה כוחי מהזכרון פה.....אדם שגבו מופנה לכיוון הגביעים שנשפכו, רואה את הכוס היותר ריקה מאלה המעטים שמלאים. מנסה להבין את הקשר לבית ומשפחה.....קושי לראות בביתי את מה שטוב לנו ? בקלף יש נחל, מים גשר ומעבר לגשר מין מצודה.....פה אני כבר עוברת לאינטואיציה שלי, הגביעים שנשפכו, האיש שפונה כלפי המצודה מעבר לגשר, עצב על זה ? שבעצם גם הבית שימתין לו (בכיוון המחשבה של הגביעים המלאים) לא יהיה כזה רע ? 5. יצירה, אהבה, ילדים, בילויים - אס המטבעות - מטבע זהב ביד, אושר טהור בלבן מסביב ופרחים למטה, קלף מאוד חיובי בעיני, גם בחיי היצירה, האהבה הילדים הם שיא האושר, הטוהר וככה ישארו. היצירה בעיני זקוקה עוד לפריחה, אבל עצם זה שאני פה כותבת מראה על חידוש האהבות הפינמיות שלי כולל הבילויים שלי (המחשב) 6. עבודה, שירות, בריאות. - שישה מטות - עוד קלף חיובי, הן בצבעים, והם בציור, אדם עטור גלימה אדומה הרוכב על סוס העטוף גלימה גם, נראה מלכותי משהו, לראשו זר פרחים, בידו מטה ועליו בקצה העליון גם זר עגול, בצד אנשים בעלי מטות שבקצוות פריחה. - לגבי עבודה ובריאות יגיעו בשורות ניצחון. קלף מאוד מעודד מבחינתי. 7. נישואים, שותפות. - שלושה מטבעות - מודה קלף שאפילו את הציור שלו אני בקושי מבינה, אבל מתחילה לנסות אדם עומד על ספסל, מביט בחצי מבט לאנשים בצד, מחזיק בידו הימנית (מה הוא עושה בדיוק לא מצליחה להבין?) בצד ימין של הקלף, אנשם מתבוננים, האיש בעל הגלימה הצבעונית מזחיק (מסכה ?) מעל לבנים אפורים, שלושה מטבעות, צבע הקלף אפרפר כהה טוב מתוודה זקוקה לעזרה פה......משמעות הקלף + החיבור לנושא נישואים. 8.רכוש הזולת, יצרים, מין, מוות. -ארבע חרבות - גם פה המשעות של הקלף לא ברורה לי, אדם מחובר לארון חושב, ישן, לא רואה בו מת בשל זוית הידיים שלו, 3 חרבות מצביעות עליו, חרב רביעית בכיוון שלו. כמו הקודם - גם פה זקוקה להארה. 9. אופקים רחבים, מסעות. - קיסר - אדם בעל שיער שיבה בזקנו וכתר על ראשו יושב על כיסא אבן עטור טלאים, מחזיק בידו כדור צהוב, לבוש גלימה אדומה\ קלף זיכרי כל כך, מלא סימנים של חוזק, מספר 4 שמלווה את הקלף יכול לסמן תקופת זמן ? לרגליו של האיש נעלי ברזל, השלטה על הכסא היא שליטה מוחלטת רק השלטון מלווה במשהו עם סמן נשי והוא השרביט (מה זה אומר לגבי הקלף ?) לגבי אופקים רחבים ומסעות - מה אומר הקלף ? הוא (הבעל) זה שיחליט ? 10.עמדה, קריירה.(למעלה כתוב כמו 9 בטעות)- עשרה מטבעות - אדם עם שיעה שיבה לבוש גלימה מעוטרת בגפנים אדומים, מלטף כלב ברקע עוד אישה עטוית זר פרחים לראשה מביטה בגבר עטור גלימה כחולה וילדם ילד נוגע בגב הכלב השני. כולם תחת גשר ? אפרפר עטויר סמלים ובחלק האחורי של הקלף שמים בהירים. קלף בעל משמעות חיובית רואים בקלף מאדם זקן ועד טף וכלב, בכל הקלף מפוזרים המטבעות, יש משפט שאומר "איש תחת גפנו ותאנתו" הקריירה תבוא עם רווחה כלכלית ? או תבנה קרירה טובה ? (איך אני יודעת למי התיחס הקלף, הכוונה לי או לבעל ?) 11. ידידים, חברה, חברות. -אביר החרבות - אביר הדוהר במלוא הדרו ותנופתו, חרבו מונפת לכיוון השמיים. משמעות הקלף......????? 12. שירות מתוך הקרבה, הסגר, תת-הכרה, הרס עצמי -תשעה מטבעות. - אחרון הקלפים, אדם הנשען על מטהו, בקרע המטות כמו שער או גדר שומרים עליו......מה הוא ממתין לאביר החרבות אולי ? גם פה מתקשה להבין. טוב זהו......אני מרגישה שהקלפים לאט לאט מתחילים לדבר אלי סוף סוף.

צ ל י ל 8

New member
היי עידיתוש ../images/Emo103.gif

הפריסה האסטרלוגית נועדה לתת רקע לגבי אדם שלא מכירים. היא לא מתאימה לשאלתך... זוהי פריסה בכלל לא קלה, ואני מעריכה את המאמץ שלך לנסות לפרש אותה. בגלל מאמצך לנסות להבין בכל זאת, אני אתן לך את פרשנותי לפריסה זו, אך לא כעת. היא דורשת קצת יותר מפריסת שאלה... אודה לך על סבלנותך

יש לי זמן........

אמרתי אני מנסה להבין את הקלפים עצמם יותר מאשר הפרשנות לגבי
"שעה, שעה שאני מחפש את הים"........הזכיר לי לרגע את הסרט
ואשמח עכשיו לקבל שאלת פריסה כללית - ואיזה סוג פריסה כדי לנסות שוב.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש לפריסה האסטרולוגית ../images/Emo79.gif

ראשית אומר כי ממש לא אהבתי את העמדות האלה. הן ממש "מפחידות" לדעתי. יש את פריסת עץ החיים שהיא נראית לי הרבה יותר "נחמדה". אבל, ביקשת-קיבלת
1. אישיות - תשעה מטבעות - מבחינת האישיות נראה כי את אדם שמגיע להישגיו בזכות עצמו. את עובדת קשה (ולאו דווקא בתחום העבודה..), את מצליחה להגיע למה שאת שואפת אליו עם הרבה סבלנות. אבל, משהו בכל זאת מתפקשש לך שם למעלה. את מרגישה שעם כל מה שעשית, יש עדיין משהו לא גמור. השאיפות שלך מאוד גבוהות, ולפעמים התכל'ס לא מספק אותך. 2. רכוש - שבעה גביעים - רכוש. איו זו מילה כזו גדולה ומפוצצת (בגלל זה לא אהבתי את הפריסה הזו). בכל אופן, אם נתמקד ב 7 גביעים, הרי שיש לך הרבה ציפיות גם בתחום זה, רק שהפעם את לא מצליחה לממש את מה שאת רוצה. את כמראה אוהבת הרבה דברים "נוצצים" ומפוארים, ולו כדי לנקר עיניים לאחרים. הבעיה משרוב "כ"כ הרבה", בסוף את נשארת עם "לא כלום". 3. חשיבה, תקשורת, סביבה קרובה - חמישה מטבעות. את נחבר את העמדה הזו לרכוש, הרי שאת מרגישה "לא מסופקת" ממה שיש לך. נראה כי התקשורת קצת לוקה בחסר, והסביבה אינה מפרגנת. אם נחבר זאת לאישיות, גם כאן נראה כי למה שאת בכל זאת מצליחה להגיע, את מרגישה שזה לא מספיק, שעוד חסר לך משהו באמצע, תמיד יש לך הרגשה של "פספוס" כלשהו. 4. בית משפחה - חמישה גביעים - גם כאן חוסר הסיפוק שלך מופיע. לפעמים את אולי נוטה לראות את הצד של חצי הכוס הריקה. אני לא זוכרת (ואני לא יודעת אם בכלל אמרת) מה המצב השמפחתי שלך. אם את נשואה, את לא מרגישה שמיצית את פוטנציאל היחסים שלך. אם את רווקה, זה מראה שאת נוטה לא לקבל כל קשר אינטימי, ואת דיי מאוכזבת ממה שנקרא "אהבה"... 5. יצירה, אהבה, ילדים, בילויים - אס המטבעות - כאן נראה כי יש לך פוטנציאל יצירתי. הבעיה היא שזה טמון כרגע רק בפוטנציאל, ואת צריכה ללמוד איך לתת לו את הפוש קדימה כדי להגיע למשהו בחייך. הייתי יותר "שמחה" אם קלף זה היה נופל על העמדה הבאה, אבל גם כאן יש תקווה לחידוש ולפריחה. 6. עבודה, שירות, בריאות - שישה מטות - אכן קלף חיובי ומראה כאן על הצלחה מרובה. את מצליחה בעבודתך ואנשים באים אלייך על מנת להתייעץ עימך. יש לך יכולת שירות מעולה, ואת כמו מנהיגה בתחום זה. בריאות טובה. 7. נישואים, שותפות - שלושה מטבעות - הקלף בנושא אהבה נידון בדיוק בפורום "טארות" ואת מוזמנת לראות גם שם מה הוא אומר. בכל אופן, הוא מעיד על כך שיש לך מערכה בצד בן זוגך, או בכלל מהמשפחה הקרובה שלך. למרות חוסר היכולת שלך לראות את הטוב בדברים (5 גביעים), משפחתך, לעומתך, רואה בך אישה יעילה ומצליחה. שימי לב לניגוד בין מה שאת מרגישה, לבין מה שיש בפועל... 8. רכוש הזולת, יצרים, מין, מוות - ארבע חרבות - רכוש זולת? למה הכוונה
? אם להתייחס ליצרים ולמין דווקא (מוות?. מי מעז בכלל לנבא כזה דבר?), אז נראה כי את נמצאת בשלב בחייך בו מאסת בהם. את רוצה לנוח, לא בא לך להיות יצירתית במקרה זה. את בפסק זמן, אך הוא יעבור. אין מה לדאוג. 9. אופקים רחבים, מסעות - קיסר - הקיסר מראה במקרה זה שאת למודת ניסיון בכל הקשור לאופקים ומסעות. נראה כ היית לא מעט בחו"ל, אך את לא ששה היום לחזור לשם. את מרגישה שבזה מיצית את נושא המסעות. אולי אם מישהו יצליח לשכנע אותך, את תסכימי, כי הקיסר עדיין לבוש בבגדי "קרב" מוכן למסע הבא שלו. לגבי אופקים נרחבים, יש לך יכולת הנהגה ולמידה גבוהים. 10.עמדה, קריירה - עשרה מטבעות - 10 מטבעות מראים לרוב שושלת יוחסין טובה וענפה. ייתכן ואת עובדת בעסק משפחתי? כמו כן, הוא יכול להראות כי הגעת לכלל מיצוי בקריירה, וכי אין יותר עוד לאן לשאוף. לא לרעה כמובן, אלא בצד החיובי יותר. את בשיא שלך מבחינת הקריירה ועמדתך בחברה. 11. ידידים, חברה, חברות - אביר החרבות - דווקא בחלק של החברויות, קשה לך לשמור עליהן לאורך זמן. את מתחברת יותר לזמנים קצרים, ואם מישהו לא מוצא חן בעייניך, את חותכת. את אימפולסיבית ואת זקוקה קצת יותר לעידון. פחות להיות ישירה ופחות עוקצנית. 12. שירות מתוך הקרבה, הסגר, תת-הכרה, הרס עצמי - תשעה מטות - בתת ההכרה שלך, את תמיד בעמדת התגוננות. הרס עצמי? לא חושבת… אבל את לא נפתחת בקלות רבה לכל אחד. את תמיד בתחושה שיש לך על מה להגן, על כל מה שכבר הצלחת לקיים בחייך. אולי זה בא מהמקום שבו את מרגישה חוסר סיפוק, ולכן את גם חוששת לאבד את מה שכבר השגת בחייך. יש בך את האומץ. מה דעתך

למעלה