ואני מנסה את כוחי....(ארוך)
בפריסה.....(אני חייבת לציין שהכתיבה על כל קלף פשוט עוזרת לי להטמיע את המשמעות של הקלפים עצמם.....מקוה שזה בסדר) 1. אישיות - תשעה מטבעות - אישה שמחזיקה בציפור ומסביבה מטבעות, עומדת בזוית בטוחה, זוית כלכלית טובה, יכולת אבחנה טובה (נו טוב זה אני
) איך תשעה מטבעות מצביע על אישיות.....? 2. רכוש - שבעה גביעים הוא קלף האשליות, אני עושה את הפריסה לי אישית ולכן אני רואה בקלף הזה חשיבה על דברים שהם בחלקם אשליות כמו כסף, אם אני אתיחס לצבעי הקלף הכחול ברקע הוא טוב אבל הדמות השחורה היא סכנה, אני רואה שגם הגביעים עצמם על עננים, עננים יכולים להתמפוגג ואיתם האשליות. אם אני אתיחס עכשיו לרכוש עצמו כמו הצל שלי, התת מודע שלי מפנטז על כסף והרבה דברים טובים (מה אסור לנו
) 3. חשיבה, תקשורת, סביבה קרובה - חמישה מטבעות, עוד קלף לא אופטימי, שלג, שני אנשים בחוץ יחפים, רקע שחור, בעצם צרות כלכליות והפסד, זה החשיבה של המשפחה שלנו כלפי הרצון שלנו לנסוע למקום אחר בעולם שזה לא יתן לנו כלום חוץ מכסף. 4. בית משפחה - חמישה גביעים, מנסה כוחי מהזכרון פה.....אדם שגבו מופנה לכיוון הגביעים שנשפכו, רואה את הכוס היותר ריקה מאלה המעטים שמלאים. מנסה להבין את הקשר לבית ומשפחה.....קושי לראות בביתי את מה שטוב לנו ? בקלף יש נחל, מים גשר ומעבר לגשר מין מצודה.....פה אני כבר עוברת לאינטואיציה שלי, הגביעים שנשפכו, האיש שפונה כלפי המצודה מעבר לגשר, עצב על זה ? שבעצם גם הבית שימתין לו (בכיוון המחשבה של הגביעים המלאים) לא יהיה כזה רע ? 5. יצירה, אהבה, ילדים, בילויים - אס המטבעות - מטבע זהב ביד, אושר טהור בלבן מסביב ופרחים למטה, קלף מאוד חיובי בעיני, גם בחיי היצירה, האהבה הילדים הם שיא האושר, הטוהר וככה ישארו. היצירה בעיני זקוקה עוד לפריחה, אבל עצם זה שאני פה כותבת מראה על חידוש האהבות הפינמיות שלי כולל הבילויים שלי (המחשב) 6. עבודה, שירות, בריאות. - שישה מטות - עוד קלף חיובי, הן בצבעים, והם בציור, אדם עטור גלימה אדומה הרוכב על סוס העטוף גלימה גם, נראה מלכותי משהו, לראשו זר פרחים, בידו מטה ועליו בקצה העליון גם זר עגול, בצד אנשים בעלי מטות שבקצוות פריחה. - לגבי עבודה ובריאות יגיעו בשורות ניצחון. קלף מאוד מעודד מבחינתי. 7. נישואים, שותפות. - שלושה מטבעות - מודה קלף שאפילו את הציור שלו אני בקושי מבינה, אבל מתחילה לנסות אדם עומד על ספסל, מביט בחצי מבט לאנשים בצד, מחזיק בידו הימנית (מה הוא עושה בדיוק לא מצליחה להבין?) בצד ימין של הקלף, אנשם מתבוננים, האיש בעל הגלימה הצבעונית מזחיק (מסכה ?) מעל לבנים אפורים, שלושה מטבעות, צבע הקלף אפרפר כהה טוב מתוודה זקוקה לעזרה פה......משמעות הקלף + החיבור לנושא נישואים. 8.רכוש הזולת, יצרים, מין, מוות. -ארבע חרבות - גם פה המשעות של הקלף לא ברורה לי, אדם מחובר לארון חושב, ישן, לא רואה בו מת בשל זוית הידיים שלו, 3 חרבות מצביעות עליו, חרב רביעית בכיוון שלו. כמו הקודם - גם פה זקוקה להארה. 9. אופקים רחבים, מסעות. - קיסר - אדם בעל שיער שיבה בזקנו וכתר על ראשו יושב על כיסא אבן עטור טלאים, מחזיק בידו כדור צהוב, לבוש גלימה אדומה\ קלף זיכרי כל כך, מלא סימנים של חוזק, מספר 4 שמלווה את הקלף יכול לסמן תקופת זמן ? לרגליו של האיש נעלי ברזל, השלטה על הכסא היא שליטה מוחלטת רק השלטון מלווה במשהו עם סמן נשי והוא השרביט (מה זה אומר לגבי הקלף ?) לגבי אופקים רחבים ומסעות - מה אומר הקלף ? הוא (הבעל) זה שיחליט ? 10.עמדה, קריירה.(למעלה כתוב כמו 9 בטעות)- עשרה מטבעות - אדם עם שיעה שיבה לבוש גלימה מעוטרת בגפנים אדומים, מלטף כלב ברקע עוד אישה עטוית זר פרחים לראשה מביטה בגבר עטור גלימה כחולה וילדם ילד נוגע בגב הכלב השני. כולם תחת גשר ? אפרפר עטויר סמלים ובחלק האחורי של הקלף שמים בהירים. קלף בעל משמעות חיובית רואים בקלף מאדם זקן ועד טף וכלב, בכל הקלף מפוזרים המטבעות, יש משפט שאומר "איש תחת גפנו ותאנתו" הקריירה תבוא עם רווחה כלכלית ? או תבנה קרירה טובה ? (איך אני יודעת למי התיחס הקלף, הכוונה לי או לבעל ?) 11. ידידים, חברה, חברות. -אביר החרבות - אביר הדוהר במלוא הדרו ותנופתו, חרבו מונפת לכיוון השמיים. משמעות הקלף......????? 12. שירות מתוך הקרבה, הסגר, תת-הכרה, הרס עצמי -תשעה מטבעות. - אחרון הקלפים, אדם הנשען על מטהו, בקרע המטות כמו שער או גדר שומרים עליו......מה הוא ממתין לאביר החרבות אולי ? גם פה מתקשה להבין. טוב זהו......אני מרגישה שהקלפים לאט לאט מתחילים לדבר אלי סוף סוף.