הבסט אוף דה בסט אוף דה דג

RunNGun

New member
הבסט אוף דה בסט אוף דה דג

אם הייתם צריכים לעשות אוסף של 10 השירים הכי טובים של הדג, מה הייתם בוחרים? (אפשר להכניס גם למשל את "תני לו ללכת", סתם בתור דוגמא) עוד משהו כדי לפתח את הפורום..... יועבר פאנקי ג'י לעמדת המנהל לאלתר!

parnar

New member
את הולכת לבד עכשיו

את הולכת לבד עכשיו עם חיים אוליאל מתתתתתתתתתת לשמוע את זה באיכות טובה מת מת מת

FunkyGiraffe

New member
ללא ספק

את הולכת לבד עכשיו טוטו לא מוותר יציב טרומפלדור קמתי סוד ההצלחה לזוז כוסאמאמאק ג'אם

טיפקסית

New member
הייתי רוצה לשמוע

ג'רוזלם גירסת ההופעה בעזריאלי באיכות אולפן [עם החלק שיאיא מחליף את הילד בהתחלה] אין לי אף אחד גרסת ההופעה בליגת סנטר מודיעין כי יש קטע ששלומי מפעיל את הקהל וזה קטע ממש מעולה לאן את הולכת לבד עכשיו אממ קוסאמאמק הגרסה המלאה שלא כמו בדיסק המקורי כולל הבתים של גיא/אמסי שירי קמתי [שיר שלדעתי הוא אחד מהאהובים עליי ביותר] הפה לפתוח וכל גרסת הופעה באיכות אולפן

AlienCream

New member
אמאלה אנשים! :((

אני חייב ללכת לעוד הופעות דחוף! (אהם.. שיבואו עוד לחיפה!) אני לא מכיר פול קטעים שאתם מדברים עליהם :( בקיצור, הטופ 10 שלי הוא (לא לפי מסודר לפי עדיפות): אף אחד כוסאמאמק קמתי גן התות המכונה של התות שירת הסטיקר הכאפה המצלצלת רק פה מה נעשה רציתי שתדע מוזר.. 5 שירים מחומר מקומי? וזה בכלל לא האלבום האהוב עליי (הכי אהוב עליי זה לזוז למי שתוהה חחח) ואם כבר מדברים על דברים מגניבים בהופעות, עוד מישהו שם לב שכל הזמן יש משחקים עם הפרוג'קטורים והאורות? חחח בכוסאמאמק תמיד יש אדום כחול (יענו סירנות של משטרה o_O למי שלא הבין חח) ובמה נעשה יש אדום ירוק צהוב (הדגל של ג'מייקה.. חח) יש להם הופעות ממש מדהימות לדעתי, הם מקפיצי הקהל הכי טובים שראיתי!! יא אללה איזו חפירה.. חחח.. זהו ממני :)

RunNGun

New member
אמנם יש לי רק את "לזוז"

אבל ממה ששמעתי זה הולך ככה: לא מוותר לזוז (עם שירי) שירת הסטיקר לא פראיירים קמתי (עם ברי סחרוף) הכאפה המצלצלת מספרים המכונה של הגרוב תני לו ללכת (חיים אוליאל ושאנן סטריט) מה נעשה הערה: השירים הם לא לפי סדר העדפה, אלא לפי איך הייתי עורך אותם לדיסק.

Bob girl

New member
אז שלי זה ככה..

קוסאמאמק ג'אם הכאפה המצלצלת שירת הסטיקר ג'רוזלם קמתי בלה בליסימה בראשית המכונה של הגרוב שביתה לזוז

למעלה