הבעות
ואיחולים

אלה 3

New member
תודה עינת

תודה עינת - על ההצגה הנעימה תודה עינת - על החיוך בכניסה ותודה עינת על שהקפדת לכבד את מי שהגיע בזמן עם ילדים קטנטניים ולהתחיל את ההצגה בזמן וגם: לא להכניס את המאחרים.

|../images/Emo39.gif../images/Emo49.gifלמשפחת קולטון

לרגל הולדת הבן---ברוך הבא למשפחת כפר האורנים

אליבקר

New member
היה מקסים

תודה למורות שאירגנו את הפעילות היום לקישוט בית הספר. מכל המשפחה.

../images/Emo140.gif תודה לך אלה

על המילים המפרגנות, כף וחשוב לי לקרוא אותן. שמירה על טווח גילאים מתאים לפעילות ועמידה בזמנים הם תנאים הכרחיים לפעילות מוצלחת. מעבר לכך שמדובר בדרישות, מוצדקות, של כל מפעיל ומפעיל מדובר כאן גם ובעיקר - על ההנאה של הילדים. אין שום סיבה שילדים שהגיעו בזמן ומפעילה שכבר החלה בהצגה יסבלו בגלל אנשים שמכל סיבה בעולם, ואף המוצדקת ביותר, הגיעו באיחור. האיחורים פשוט מפריעים!!!. חשוב לי שיבינו כולם שזה לטובת הנאת הילדים ולא משום סיבה אחרת. אנו משתדלים שבכל חודש תהיה לפחות פעילות אחת לכל טווח גילאים בכדי לענות על הצורך של כולם, כך שכולם מרוויחים. פיספסתם פעילות אחת? לרוב תהיה עוד הזדמנות להגיע לפעילות אחרת באותו חודש. גם לי מאד לא נעים לראות את הילדים המאוכזבים שלא יכולים להיכנס להצגה בגלל שהגיעו עם הורה מאחר, לכן עשו לילדכם טובה - אם אתם רואים שאתם לא מספיקים להגיע בזמן תגיעו בשבוע אחר, לאף אחד מאיתנו לא נעים לראות ילד מאוכזב!!!. בציפייה לעוד הרבה פעילויות מוצלחות כמו זו של אתמול ושוב, תודה אלה על שכתבת. תודה על תשומת ליבכם ושיתוף הפעולה
שיהיה לכולנו יום טוב, עינת

orela

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב להרוסי../images/Emo95.gif

למשפחת הרוסי - גת, שחר ונועל'ה מזל טוב להולדת הילה המקסימה! מהאוראלים

מזל טוב לפרח גיא ולביא איתן../images/Emo39.gif|לב

להולדת הבת .מאחלים בריאות ונחת בגידול הילדים. אוהבים משפחת קדם

לארי

New member
../images/Emo49.gif מכל הלב! שמחים ומתרגשים איתכ

איתכם בשמחתכם וברגעי האושר הגדול!
מאחלים: עמרי סהר ענבל ולארי לייבוביץ

../images/Emo95.gifמצטרפים לברכות ../images/Emo65.gif

ומאחלים לקטנה שרק נולדה שיהיו חייה מתוקים כמו שוקולדה. חיים מלאי אושר ושמחה, מלאים רגעי צחוק והרבה הצלחה. ולמרות הקלישאה שבדבר: הרבה הרבה בריאות כי זה העיקר. באהבה רבה ניצן, רותם, ורדה ואיתי

למשפחת קולטון מזל טוב להולדת הבן|דו

תגדלו אותו בנחת ,לחופה ולמעשים טובים. אוהבים משפחת קדם

למעלה