הבעיה היא בשיטת ההצבעה...

nomi99

New member
הבעיה היא בשיטת ההצבעה...

מכיוון שרק הסיפורים שהקוראים יצביעו עבורם - ישוקללו וייכנסו בכלל לתחרות - כל השאר בכלל לא יגיעו אל השופטים המקצועיים. וזה יכול ליצור מצב שסיפורים טובים שלא קיבלו ניקוד מספיק גבוה בגלל מחסור ביחסי ציבור - לא יגיעו בכלל לשלב של השופטים. וכן נוצרת בעייה!!! לתשומת לב השופטים!!!

sidharta

New member
צודק....

לצערי זאת האמת, ולעיתים סיפורים טובים ועמוקים, שהיו קצת "כבדים" מידי לרוב הקוראים לא יתקבלו לספר, כי הם לא יורדים מספיק נמוך לטעם הקהל. ואני לא מדברת רק מתוך מרמור אישי, אלא גם מתוך השוואה של מספר התגובות שמקבלים סיפורים טובים לעומת מספר התגובות שמקבלים סיפורים בנאליים לחלוטין, שקולעים לטעם הרוב, או שסתם למי שכתב אותם יש חברים יותר טובים ;)

loveisjoy

New member
תגידו יש לכם בעיות בהבנת הנקרא?

באמת הנה מה שכתוב שמה גולשים יקראו את הסיפורים שלכם ויתנו לכם את קולם. אבל... ציון זה יהווה רק חלק מההחלטה. כי את ההחלטה הסופית יקבלו הסופרים השופטים שלנו: דורית זילברמן, איתמר בן כנען , משה בן הראש, ליהי מיטל גיאת, קובי מרנקו. אנחנו כבר מכירים את האבל הזה... כפי שתראו הם יחליטו ואני סומכת עליהם. אולי מי שיקבל יותר קולות יקראו אותו ראשון... אבל אני לא מתארת לעצמי שלא יתנו הזדמנות שווה לכולם. חוץ מזה יש להם לקרוא בערך 240 סיפורים, אולי יחלקו את זה ביניהם, מי יודע.

למעלה