הבעיה השבועית שלי..:))

anatol*

New member
הבעיה השבועית שלי..:))

סליחה על הבורות והכל אבל יותר מידי אנשים אומרים לי שהם הולכים ``לפרמט`` את המחשב לאחרונה. הבנתי שזה משהו כמו למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה.... או קיי אז השאלות שלי למה איך ואם כדאי לי גם

anatol*

New member
???

אז למה כולם עושים את זה?? ולמה המחשב שלי נתקע לאחרונה דיי הרבה?? ולמה אני לא ישנה בשעה כזאת ושואלת שאלות על מחשבים?!!?

gal25

New member
תגובה

היי עצה אישית ,בואי נתחיל מזה שאל תתעסקי במה שאת לא מבינה לפרמט את הhard disk פרושו למחוק את כל מה שעליו כולל מערכת ההפעלה!!! עושים את זה במקרים של וירוס או של סקטורים פגומים שלא ניתנים לאיחוי זה מתבצע ע``י הקשת הפקודה fdisk בדוס או formt x אשר x הינה המחיצה שאת רוצה למחוק. אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה . למה המחשב שלך נתקע ...אין לי מושג ...חסרים פרמטרים. ביי גל

anatol*

New member
המשך הפינה שלי

וואוו... לא ידעתי שלפינה השבועית שלי אכן יהיו כאלה תגובות סוחפות... לא הייתי פה הרבה זמן וההודעות הצטברו...אבל באמת....דברו איתי עיברית.. זה שאלות של חוסר הבנה אז אל תדברו איתי על חלקים במחשב שלא שמעתי עליהם עדיין מעולם.. בכל מקרה כניראה שאני אדבוק בעצה של לא לגעת במה שאני לא מבינה... (בתיקווה שיום אחד אבין...) ואל דאגה... בקרוב כבר תישמעו מעוד בלגאן במחשב שלי...:)) ענת ד.א. מוזר מה שקרה פה לפורום...ולוקח לזה גם המוןןןן זמן לעלות!!

anatol*

New member
סליחה...

סליחה מראש...אחרי שתי דקות של שיטוט קצר שמתי לב שזה דווקא נורא נורא נוח הצורה החדשה הזאת של הפורום... תמחקו את ההערה שלי מקודם...

eux

New member
לא צריך לפרמט

לא צריך למחוק, לא צריך לפרמט! פורמט לדיסק קשיח המשמעות, שכתוב הכתובות לקלסטרים בדיסק הקשיח. משמעות נוספת - איבוד כל המידע השמור בדיסק, בשביל מה? אם המחשב נתקע כדאי לבדוק מה התקלה ולתקן, פירמוט לא מתקן דבר! חסר מידע למה ומתי המחשב נתקע. על כל פנים,גם לצורך התקנה מלאה של חלונות אין צורך לפרמט. יש דרכים יותר ``נקיות`` ובטוחות. קוב

למעלה