``הבעיה השבועית של ענת``
שלום לכולם...זהו תת פורום חדש בו כל שבוע תתפרסם בעיה מהמחשב של ענת (אני..!!) בין הפותרים יוגרלו פרסים ( לא יקרי ערך...) מנהלת הפורום מודה בשם ההנהלה לכל המבקרים בפורום זה....
)))))) הבעיה ----- ככה....זה פעם ראשונה שזה נתקע לי ביחד עם האיי סי קיו אז אני לא חושבת ששם הבעיה...בדרך כלל זה פשוט נתקע ככה סתם כשאני עוברת לי בפורומים פה. אחרי שמופיעה הכתוכת הזאת של הבעיה ואני לוחצת אישור (אין לי יותר מידי ברירות אחרת הכתובת לא נעלמת)...הטפט של שולחן העבודה נעלם ובמקומו יש איזה מסך לבן עם כל מיני כתוב, וכתוב שלשיחזור הDESKTOP שלי אני צריכה ללחוץ שם על משהו, אני לוחצת, הטפט חוזר רק הבעיה היא שכל האייקונים למטה של האיי סי קיו ריל פלייר אנטי וירוס וכל השטויות שלמטה...הכל נעלם לגמרי...(עד שאני מפעילה מחדש את המחשב..) משום מה נשאר רק האייקון הזה של הווליום קונטרול...הקיצר זה מה שקורה... בסדר...!? זה הכי הרבה מידע שאני מסוגלת לסחוט... לפתירת החידה השבועית יש להשאיר הודעה בפורום ועד לשבוע הבא.... להתראות...
)))
שלום לכולם...זהו תת פורום חדש בו כל שבוע תתפרסם בעיה מהמחשב של ענת (אני..!!) בין הפותרים יוגרלו פרסים ( לא יקרי ערך...) מנהלת הפורום מודה בשם ההנהלה לכל המבקרים בפורום זה....