``הבעיה השבועית של ענת``

anatol*

New member
``הבעיה השבועית של ענת``

שלום לכולם...זהו תת פורום חדש בו כל שבוע תתפרסם בעיה מהמחשב של ענת (אני..!!) בין הפותרים יוגרלו פרסים ( לא יקרי ערך...) מנהלת הפורום מודה בשם ההנהלה לכל המבקרים בפורום זה....:))))))) הבעיה ----- ככה....זה פעם ראשונה שזה נתקע לי ביחד עם האיי סי קיו אז אני לא חושבת ששם הבעיה...בדרך כלל זה פשוט נתקע ככה סתם כשאני עוברת לי בפורומים פה. אחרי שמופיעה הכתוכת הזאת של הבעיה ואני לוחצת אישור (אין לי יותר מידי ברירות אחרת הכתובת לא נעלמת)...הטפט של שולחן העבודה נעלם ובמקומו יש איזה מסך לבן עם כל מיני כתוב, וכתוב שלשיחזור הDESKTOP שלי אני צריכה ללחוץ שם על משהו, אני לוחצת, הטפט חוזר רק הבעיה היא שכל האייקונים למטה של האיי סי קיו ריל פלייר אנטי וירוס וכל השטויות שלמטה...הכל נעלם לגמרי...(עד שאני מפעילה מחדש את המחשב..) משום מה נשאר רק האייקון הזה של הווליום קונטרול...הקיצר זה מה שקורה... בסדר...!? זה הכי הרבה מידע שאני מסוגלת לסחוט... לפתירת החידה השבועית יש להשאיר הודעה בפורום ועד לשבוע הבא.... להתראות...:))))

eYaL

New member
תגובה

באיזה דפדפן את משתמשת,וכמה זיכרון יש לך במחשב ? eYaL

anatol*

New member
תגובה

תגובה

המממ....אמרתי כבר אייל....אתה לא עוקב...זיכרון 64 משהו...ודפדפן....אקספלורר....? ואגב....שמת לב שאתה תמיד כותב ```` בנושא...?

alexsam

New member
יש לי הצעה!!!!

זאת אומרת שתי הצעות. 1. להריץ במחשב איזה אנטי-וירוס איכותי (לא ``נורטון`` ומבין יבין...) 2. אם זה לא עוזר אז פשוט לעשות פורמט להרדיסקים (אחרי ששמרת את כם מה שאת צריכה) ואחרי זה להתקין את כל התוכנות אחת אחר שניה בצורה מסודרת. אני חושב שאחת מהצעות אלו יכולה להועיל מאוד (אבל זו רק הצעה שלי) ממנהל פורום ``תוכנות``. אלכס.

eux

New member
אולי רגע קודם

אולי רגע קודם

, לפני FORMAT או פעולות דרסטיות נוספות כדאי להריץ תוכנה קטנה שמגיע עם WINDOWS 98 ובודקת את שלמות המערכת. התוכנה נקראת SFC.EXE ז``א System file checker ואפשר למצא אותה ב- Windows\system מומלץ לנסות. אפשר להגיע אליה גם דרך ה-SYSTEM INFORMATION

anatol*

New member
הפינה עומדת להיסגר. :-(

בצער רב אני מודיעה שאני עומדת לסגור את הפינה שלי. יותר מידי בעיות פשוט גורמות לי לקחת את המחשב המעצבן למעבדה ושם יסדרו הכל..הפתרונות שלכם לא מספיק בעיברית בשבילי.ורק לפני שבוע שאלתי בכלל מה זה לפרמט.. אז תודה בכל מקרה לכל המוחות פה. אבל נמאס לי לנסות להבין מה קורה פה. אבל אל דאגה..יום אחד עוד אשוב יחד עם בעיותי. ביי בינתיים. ענת (עם הבעיות)

anatol*

New member
הפרידה קשה וכואבת...:)

ביי בונד.... ותודה לך במיוחד על כל העזרה ( או הנסיון לעזרה...) I`LL BE BACK!! :cool:

למעלה