הבעיה עם "הישרדות"

beerbear

New member
הבעיה עם "הישרדות"

מעולם לא עקבתי אחר עונה של הישרדות בכזו אדיקות. מעולם. היא פשוט הייתה עונה מצויינת, בייחוד עם הקטע שקורור ניצחו כל הזמן את אולונג, ומשתתפים ססגוניים כאלה... בכלל, אין מה להגיד, באמת עונה טובה. אבל יש לי בעיה אחת נוראית עם פרק הסיום, והיא חוזרת על עצמה בכל עונה שראיתי - הכרזת המנצח בסוף. אפשר אולי דרמה לפחות? כל העונה הזאת מותחת, ובסופו של דבר מה? הכרזה זריזה מי המנצח שלום ולהתראות. זה פשוט סיום לא ראוי, והם לא חושבים על זה. אולי צריך לבטל את העניין של המושבעים ולתת לשני השורדים האחרונים איזה מגה אתגר, או לשלב בין הצבעת המושבעים לעוד כמה אלמנטים שיקבעו, לא יודע.. מאוחר בלילה ולא באמת חשבתי על זה. אבל אלוהים, כל מה שאני יודע זה שבשבת בלילה ראיתי את הפרק האחרון, היה טוב, ואז הסיום פשוט השאיר אותי עם "מה לעזאזל קרה פה". סתם חבל

snier1991

New member
חס וחלילה

המושבעים זה החלק הכי חשוב הסצינה שכולם מדברים ונקטלים וחוץ מזה מגה אתגר יעזור לשחקן הכי חזק לא להכי טוב

kalay

New member
לא. עדיף שיהיה

פרסומות לפני ההכרזה ואז ספירה עד עשר ואז יגידו את האות הראשונה מהשם של הזוכה ואז עוד 7 פרסומות ואז רק להגיד מי זכה. או יותר טוב, לקחת את שני השורדים, לשים אותם ברחוב סגור ושיתחרו מי מגיע ראשון לצ'ק. כמו שעושים בארץ. הכי טוב.

adi121

New member
../images/Emo6.gif

אני מסכימה.. לא צריך יותר מדי טררם אנחנו רוצים כבר לדעת מי הזוכה!! אי אפשר למתוח יותר.. באיזשהו שלב צריך להגיד מי זכה.. וחס וחלילה לבטל את המושבעים זה כל היופי שהם צריכים לחשוב גם על אחרי שהם מעיפים אנשים שזה יכול לנקום בהם.. ולא רק להעיף אנשים לקיבינימט חוץ מזה שזה ממש משעשע איך המושבעים פותחים את הפה שלהם אחרי שהם ישבו כל כך הרבה זמן בשקט...

CCH

New member
יש משהו בדברים

אבל מה לעשות החסרון בהשרדות הוא שאפשר לעשות דרמה רק כשההפרש בין הזוכה למפסיד הוא קול אחד כי אז מקריאים שלוש קולות של זה שלוש קולות של זה וכולם מתרגשים לקראת הקול המכריע כשההצבעה היא 6-1 כמו שהיה בעונה 10 אי אפשר ליצור מתח כי אם ג'ף מקריא קול אחד לאחד מהם ו3 לאחר כשהוא קורא בקול "המנצח הוא..." כבר כולם יודעים מי זה

למעלה