הבעיה שלי...

• פותח הנושא Lydo
  • פורסם בתאריך

Lydo

New member
הבעיה שלי...

אתה פוגש מישהי חמודה, מדבר איתה, מפרלטט איתה..נראה מבטיח... מציע לה להפגש לבד.... עכשיו מתחילה הבעיה: אם היא אומרת כן, סבבה היא מעוניינת אם היא אומרת לא, זה יכול להיות 2 דברים...הדבר הראשון זה שהיא לא מעוניינת, הדבר השני שהיא מעוניינת רק שאתה לא עשית את הכל כמו שצריך והיא מעוניינת פשוט היא עוד לא יודעת, אני יודע שזה נשמע אידיוטי...לא אידיוטי כמו שידידה שלי נותנת לי הרצאות על זה שהיא לא רוצה את הידיד המסוים הזה עד שהוא מנשק אותה... אז איך אני מבדיל..איך אני יודע מה היא מרגישה באמת...אני גרוע במשחקים האלו, בטנגו המחורבן הזה שבו אני צריך להבין מי נגד מי ומה לפעול בדיוק איך שהיא רוצה...אני ישיר אני אומר את מה שאני חושב וזה בא בעורכי...איך אני עושה את זה..? ובכלל אוקי נגיד והחלטי שהיא מעוניינת אבל היא עוד לא שלמה עם ההחלטה הזאת אז זה לא...איך אני מנשק אותה, איך מביאים בחורה למצב הזה?? עזרה...

שונאת משחקים

אני לא אוהבת משחקים. אם אני ארצה לשחק אני אפתח לוח שח מט. ובייחוד במשחקים הללו אין חוקים , פשוט הולכים לפי הרגש.

דנה551

New member
כשאת אומרת לא למה את מתכוונת?

כשאת אומרת "לא", למה את מתכוונת? למה את מתכוונת, כשאת אומרת "לא"? האם ה"לא" הוא "לא" - ובאמת אולי הוא רק "אולי, אך לא כעת", או שה"לא" הוא רק "עוד לא" אולי הוא "או", אולי הוא "בוא" כי את אומרת "לא" כל כך בחן שהוא נשמע לי עוד יותר מזמין מ"כן". (מילים דן אלמגור, ביצוע גידי גוב ויהורם גאון/התרנגולים) אני יודעת דבר אחד כשאני אומרת לא אז זה לא ואין שום כוונה להגיד לא כשהוא כן. יכול להיות שטווח הגילאים של הבנות שאתה יוצא איתן מתנהגות קצת אחרת ועדיין מאמינות במשחקים כאלו.

Lydo

New member
זה לא זה...

אבל את מסכימה איתי שה"לא" שהבחורה אומרת אף על שהוא לא... הוא יכל היה להיות כן אם היית פועל בצורה אחרת..... לפעמים יש בנות שאתה צריך להיות יותר ישיר איתן ויש פחות...ואל תזלזלי בגיל שלי עם כל הכבוד...

בעקרון, בנוגע לגיל,

פורום זה הינו תחת אשכול מבוגרים - היינו - 18+ אבל הפעם אפשר להבליג...
בכל אופן, הנקודה היא כזו - יש בנות ויש בנות, אבל מה אתה? אתה בחור ישיר? אז לך עם זה עד הסוף, תאמין לי שתגיע הבחורה שתתאים. אתה לא צריך להתאים את עצמך לאף אחת.

Lydo

New member
בעקרון

עד כמה שאני מקווה שזה לא נשמע מעט חוצפני ואם זה כזה עקרוני כרגע אני לפני גיוס ועוד קרוב לחודש אני בן 18 אז תסתכלי על זה איך שאת רוצה... תודה בכל אופן על התשובה....

זה לא קשור לאן אתה קרוב או לא,

וזה בהחלט לא תלוי בי. פורום 'מה נשים רוצות' נמצא תחת אשכול 'אהבה ורומנטיקה' בקטגוריה 'למבוגרים בלבד'. 'מבוגרים בלבד' = 18+. אם אני מסכימה אם זה ואם לאו, לא מעניין מישהו. חוקי הנהלה.

niva99

New member
כל השאלות שלך שייכות לנסיון חיים

איך יודעים? אין בית ספר שמלמד- פשוט משתפשפים-מכירים אנשים ולומדים. ד.א- איטואיציה בריאה לא מזיקה .(סומכים על תחושת הבטן).

אם יש ספק אז אין ספק....

אם הבחורה אומרת אולי או מהססת אז המשמעות של זה היא לא מוחלט. אם זו אהבה ממבט ראשון לא יהיו ספקות בכלל הכל יזרום ויהיה בטוח והחלטי.

cottoneyejoe

New member
דרך המוח.

פשוט מתקשרים איתה על דברים שהיא נהנת לשמוע ולתקשר עלהם, הרבה הומור, ודיבורים חלקללקים, זה ידוע שהמוח הוא הכלי הראשון שעושה נשים חרמניות, אפשר להגדיר את זה גם ככה: עם נשים צריך לדבר הרבה בכדי לגרום להן לחשוב ולדמיין אותך מנשק אותן בחורה צריכה פשוט ללטף אותך אם אתה ממש רגיש, ואתה כבר מרגיש מגורה. או במילים אחרות: נשים הן כמו ווליום, גברים הם כמו on\off. אתה צריך לדבר איתה כדי לגרום לה להרגיש מגורה שיכלית, זה ממש קל ברגע שתופסים את העקרון, ואפילו אם אתה ממש מכוער, אתה תוכל לזיין אותה, או סתם לנשק אותה, וכמובן, שלא תחשוב שזה ילך לך עם כל הנשים, יש נשים שחושבות ככה, ויש אחרת, ולא לכולן אתה הולך לעשות את זה, אבל הייתי אומר שלרובן, אז דבר איתן, תראה להן כמה שאתה מצחיק, והן כבר יחכו לרגע בכדי לטרוף אותך. בחורות נורא אוהבות להזכר בכמה הן שונות מיוחדות חשובות, מכל הבחורות האחרות. בחורות נורא אוהבות מגע קל - אחיזת ידיים, חיבוקים, מקום לשים תראש, ואת הרגליים(אבל זה כבר ברגע שקנית את הבטחון שלהן בך) בחורות נורא אוהבות לדבר על חוויות מהעבר. בחורות נורא אוהבות גבר שבטוח בעצמו, ויודע מה המטרה שלו בחיים. בחורות לא אוהבות את הציניות הגברית הסרקסטית, הן חושבות שזה מרושע מצידנו. בחורות לא אוהבות לדבר על דברים כבדים טכניים ורציניים, בחורות בכלל לא אוהבות דברים רציניים מידי, הן תמיד יעדיפו משהו קליל על פני משהו כבד ורציני(כן, גם בקשר רומנטי הן חושבות ככה, בגלל זה הן לא אוהבות שאתה מזכיר להן כל הזמן כמה שהקשר הזה רציני, ובגלל זה הן הראשונות לעזוב קשרים רומנטיים במצב של אי נעימות רצינית שדורשת התייחסות לוגית). נשים אוהבות שמדברים איתן אבל לא יותר ממה שהן מדברות - תן לבחורה שלידך להרגיש שהיא שולטת, בזמן שאתה תיהיה תמרור בדרך, תקשיב ותיחס חשיבות לכל מה שיוצא להן מפה, נשים הן לא ישירות, הן מדברות בסימנים וקודים, אם אתה חושב שאתה לא מסוגל להבין, אז תחשוב על איך בנאדם פגיע ורגיש שחושב שכל העולם פגיע ורגיש כמוהו יתקשר עם העולם. ונשים תמיד שופטות אותך, לטוב ולרע, מבחינתם אתה בן אדם אחד שמגיב לאותה סיטואציה באותה צורה כל הזמן באופן ססטמטי ומונוטוני, ובספר החוקים הגדול של הנשים, גברים חראות זה חוק ראשון, אז כך בחשבון שטעות אחת ואתה מחוץ למשחק, אל אל תחשוש נערי, תמיד אפשר לתחמן אותן, תלוי עד כמה אתה מתוחכם וחלקלק לשון אתה, אצלהן הכל עובר דרך הפה למוח ומשם ישר לסיטואציה רגשית מסויימת. ואם בסוף הדייט אתה עדיין לא בטוח מה קורה, תנסה לראות את שפת הגוף שלה, אם היא מתקרבת אליך ומרשה לך להתקרב אילה קרבה חברותית לא שגרתית לדוגמה: להחזיק לה את היד, להחזיק לה את המותניים, לשחק לה בשער, ללטף זרוע, לעסות חלק (לא אינטימי! יא גבר חרמן שכמותך) בגוף, , ואם זה לא דייט ראשון שלכם, והיא כבר למדה שאתה בחור טוב שלא יפגע בה ומגניב עד מאוד, אז לך על זה כבר, למה אתה מחכה? לאליהו הנביא? לטף לה את הפנים, תגיד לה שהיא מהממת, ובא לך לתת לה נשיקה, תתקרב לאיזור המבוקש, תראה איך היא מגיבה, ואם היא לא מתרחקת מיד, תמשיך אל אותו איזור, תתחיל מזה שתתן לה נשיקה עדינה וחברותית על השפתיים או שפה תחתונה, אל תשכח שאתה זה גבר, ואתה רוצה זיינת מהר, כדי זיינת צריך מתאמצת, קצת ולעבוד קצת על הבחורה שתדלק גם, וגם פה אין לשכוח ליטופים ודיבורים עדינים ומתחשבים, עדיף לאור הכוכבים או משהו כזה, אלוהים יודע למה, אבל זה מחרמן אותן תחת כל הבולשיט הזה, אז אם אתה נדלק מהר וישר קופץ שלב על איך להכניס אותה למיטה, תשנה לך אתה המחשבה לכמה מגיע לה נשיקה רומנטית קודם, כזאת אחת שתכניס אותן לרקיע השביעי מרוב התחשבות ועדינות, אהוב אותה, כמו בשיר הזה, בכפות ידיך, ככה לאט לאט, תעשה שיצא ניצוצות של חשמל סטטי, ובעדינות ורכות תראה איך היא מגיבה, רוב הנשים הן פסיביות ויכנסו להלם קרב רומנטי כזה, ואם המטרה המבוקשת לא זזה ולא נעה ומחייכת אילך חיוך דבילי, שיחקת אותה, ואם לא, אז כניראה שגם במקרה הזה שיחקת אותה רק שאז היא קצת נהנת יותר מידי, או פשוט ביישנית רצח, אז תן לה להרגיש טוב עם עצמה, והיא תתן לך, אהם, להרגיש טוב עם עצמך, אז אני בטוח שהיא תודה לך. בהצלחה. נב, המדריך הזה, אהעהם... וואקשה אל תפרסמו אותו או משהו כזה, כל הזכויות שמורות לניסיונות הבלטי פוסקים שלי לרצות ולאהוב את המין השני.

למעלה