הבעיה של העונה השביעית

הבעיה של העונה השביעית

עד עכשיו הימרו על כל הסוסים הנכונים בהכנסת דמוית חדשות לסדרה. אחרי המוות הטראומטי של קלייר, היה צורך במישהי שתכנס לנעליים שלה ותסחוב על גבה את הסדרה, סטיבי התגלתה כדמות מעולה. אבל כמובן שצריך עוד דמות וכך ג'ודי קודמה לתפקיד הראשי, וגם היא עשתה עבודה טובה. גם היחסים בין הדמויות היו מעניינים לצפיה. ג'ודי וקייט. אלכס וסטיבי. פטריק וקייט. דייב וקייט וכיוצא בזה. צדקו בכך שהעיפו את טס וניק לארגנטינה, הנשואים שלהם מושלמים ולא מעניין לצפות בהם יותר. גם ג'ודי ומאט הגיעו לרביה מבחינת הגלים במערכת היחסים בניהם, וגם הם נאלצו לעזוב. הרי שהוא היה רוב ראינו את הטווית הקשר בניהם. העונה הזאת הם טעו בהבאת הדמויות החדשות: גרייס אימפולסיבית ומעצבנת ולא תורמת כלום לעלילה. בטח לא בתפקיד הראשי. טלייר היא פועלת חווה שעושה מה שאומרים לה לעשות, ולא מביעה מחאה גדולה מידי. פטריק משעמם ואין לא בכלל קו סיפור שמייחד רק אותו, וגם האהבה שלו לטיילר משעממת ואין בה בכלל עניין. קייט ללא ג'ודי היא משעממת. היא תמיד הייתה כזאת, אובססבית שמחשיבה את עצמה יותר מידי, אבל עם ג'ודי והחברות בניהם היה מעניין, ככה היא לבדה, לא תורמת כלום לעלילה. אלכס ומרקוס חתול ועכבר, לא אוהבים זה את זה, וסתם מתכסחים, שוב זה לא ניק. האח שלו שהם רבו אבל ראו את האהבה בניהם. וזהו - מערכת היחסים המעניינת נגמרה בין אלכס לסטיבי כשהוא הציע לה נישואים. איפה דייב? למה שלחו אותו לאפריקה? איפה דמויות מעניינות שיעשו גלים כמו שסדרת דרמה טובה צריכה להיות? אני מקווה שבפרקים הבאים יהיה הרבה אש ותמרות עשן, כי באמת זה גבר מתחיל לשלעמם. אני חושבת שנגמר להם הסוס. די, אחרי שש עונות מוצלחות במיוחד. די נגמרו להם הסיפורים, מי יודע אולי זאת התחלת הסוף, ולא תהיה עונה שמינית? מה אתם חושבים?

אני די מסכימה איתך

אני מזמן אמרתי שיש לכותבים של הסדרה בעיות זוגיות קשות אחרת אני לא מבינה למההם מתעללים בזוגות. אין שו זוג ששרד וזכינו לראות אותו במערכת יחסים יציבה. הסדרה הזאת פשוט נגד מערכות יחסים יציבות! וכן כבר אמרתי את זה, העונה השביעית קצת צולעת, יש פה פרקים שבאמת גורמים לך לחשוב מה לעזעאל קורה פה ואיפה בנות מקלאוד?! אני רק מקווה שהעונה השמינית תהיה סבירה למרות שכבר מהאותות הראשונים שהיא עושה היא הולכת להיות יותר מידי הזויה לטעמי!

ברור שאין שום מערכת יחסים יציבה

מדובר בסדרת דרמה. גלים ובלגן הם לב ליבה של סדרת דרמה. אם הכל יהיה יופי טופי, לא יהיה סיפור ולא יהיה עניין לצופה לראות. לכן כל מערכות היחסים היציבות עזבו את הסדרה. הבעיה שהביאו את גרייס במקום ג'ודי והיא בכלל לא מגיעה לקרסוליים שלה. סתם עושה צרות, וכל ההתרפסות הזאת של רייגן וסטיבי שתשאר היא פתטית בעיניי. אין לה את היכולות להחזיק את הסדרה על הכתפיים שלה. היא לא דמות ראשית, וזאת אחת הטעויות בעונה הנוכחית. טעות נוספת, כמו שכבר אמרתי, שדי נגמרו להם הסיפורים.

TvFrik

New member
הבעיה היא לא הסיפורים אלה הדמיות

זה התחיל כסיפור של שתי אחיות ושני אחים. אחרי שקלייר עזבה היגיע סטיבי שהיא דמות מעולה הבעיה התחילה שגם טס רצתה לעזור ואז אין לנו בעצם בנות מקלאור בבנות מקלאוד אז הפיתרון הראשון היה להפוך את גודי למקלאוד שדוקא עזר לעלילה אבל גם היא עזבה אז המציעו פתאום בנות דודות שאחת יותר מעצבנת המשניה כי עם רייגן אחרי התאונה במכרה הפכה לנסבלת, הרי גרייס פשוט מעצבנת גם השחקנית שפשוט גורמת לי לרצות להחטיף לה כל פעם שיש קלוזאפ לפרצוף שלה וגם הדמות עצמה פשוט תקועה ולא ברור מה מניעים שלה. בגזרת האחים המצב לא יותר טוב ניק עזב אז "המציעו" את מרכוס שכדמות הוא לא רע אבל כפי שכבר נכתב אי אפשר להשוואת את מערכת היחסים של אלכס וניק לזאת של אלכס ומרכוס (עד שהיחיסים בינהם מתחילים להסתדר אלכס עוזב) עכשיו בעונה 8 שאלכס ויעזוב מה הם יעשו ימציעו עוד אח או ישהפכו את האחות החדשה לדמות קבועה.

למעלה