הבעיות האישיות שלי.

QueenOfMagic

New member
הבעיות האישיות שלי.

יש אולי חלקיק אחד קטן שיכול לקשר בינו לבין מה שעברתי. לגבי מה שעברתי אין זה עיניינו של אף אחד וחבל שאמרתי את מה שאמרתי. ואם מישהו היה טורח הוא היה קורא שהמצב שלי הוא פי מיליון יותר טוב ממישהי שעברה אונס פעם אחת בחיים שלה באיזו חורשה ומעולם לא התגברה על החויה הזו. אני מודעת לעצמי מאוד וחלק מהמודעות הזו אומרת לי שזה יזיק לי נפשית ופיזית להביא ילדים לעולם. השינאה שלי לילדים איננה קשורה לזה שאולי אני לא יודעת לתת אהבה. אם יש דבר שאני כן יודעת זה לתת אך לקבל מאוד מאוד קשה לי. יש בי תחושות של לא מגיע לי לקבל, ואין פה שום קשר לילדים. גם אם יש אימהות שטוענות שילד זה גם מתנה לעצמך..אלוהים אדירים יש מתנות שאני מעדיפה לא לתת לעצמי. כי מה שנחשב למתנה אצל אחר אצלי זה יכול להיחשב כעונש. אני לא יכולה לחשוב על עצמי כאחת שתכבול את עצמה לילד. אני לא רוצה את האחריות של הילד ולא רוצה שום חלק בגידול של ילד. וכן גם אם כפו עליי להחזיק את ילדיי אחותי (אחות אחת שלי לא הכריחה וגם לא תצליח) זה לא עשה לי תחושות של איזה כייף...למעשה המחשבות היחידות שיש לי - זה רק אל תקיאו לי על החולצה.. אולי יש סיבה מאוד מאוד מסויימת שאני לא רוצה ילדים בגלל מה שעברתי. שזה אם יקרה מצב שבו הילדים שלא יהיו לי יעברו את מה שעברתי ואפילו קצת אני פשוט לא אוכל לחיות עם עצמי. למעשה אני מעדיפה שלא יהיו ילדים כדי שלא אצתרך לחשוב כל הזמן האם השכן הוא אנס פוטנציאלי. אז נכון כרגע אני שונאת ילדים כי מבחינתי הם מסמלים אצלי דבר מלוכלך.. ואני לא יכולה להשתלט על המחשבה הזו. אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שמוסמך להגיד לי שאני לא נורמלית. אם אתה לא פסיכולוג אין לך הסמכה. אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שיש לו זכות להגיד לי שאין לי זכות לשנוא ילדים. כי כמו שאני לא אומרת לאנשים אחרים אין לכם זכות לשנוא חיות ככה אנשים לא יכולים להגיד לי על ילדים. כי אם מישהו שכח אני יכולה להזכיר לו...אנשים וילדים זה עדיין חיות..אנחנו חיות.. ואין שומדבר או אף אחד שיכול לסתור אותי..אם אנחנו נושמים וחיים אנחנו חיות.. הסיבה שאני אומרת שאני שונאת ילדים זה כי כשאני אומרת את זה זה משחרר אותי. עד עכשיו לא הייתי מסוגלת להגיד את זה כי פחדתי שאנשים יגיבו ככה. כנראה מעכשיו אני לא יכולה להגיד את זה יותר..כנראה ששוב אני צריכה להדחיק את הרגשות שלי. ואין זה משנה אם אני אומרת את זה או לא אני עדיין מרגישה ככה. אני לא יכולה להפסיק להרגיש ככה ושום פסיכולוג לא יכול לשנות את הדיעה שלי. לגבי טיפולים על מה שעברתי חוצמזה שאין זה עיניינו של איש. הייתי בקבוצת תמיכה ששווה לתחת... אבל הכרתי מישהו מדהים ששלף אותי מהדיכאון...וכיום אני רואה את עצמי נורמלית. כי ראיתי בקבוצת תמיכה כמה בנות שהייתי אומרת שעדיף לאשפז אותן ואני עברתי דברים קשים מהם...חלקן רק הוטרדו מינית...

טלטלי100

New member
זו זכותך חמודה../images/Emo24.gif

יש כאלו ששונאים כלבים ויש כאלה שלא סובלים חתולים. ואת לא אוהבת ילדים ( לשנא - זו מילה קשה מידיי.. נסתפק בלא אוהבת) זה החיים שלך ולא של אף אחד אחר עשי בהם כרצונך ! אדם שלא אוהב ילדים במידה ויביא כאלו הם ירגישו לא רצויים וסתם יסבלו - זה גם לא פייר כלפיהם.. רק טוב טל

QueenOfMagic

New member
אוקיי

לא אוהבת..זה כמו...לא אוהבת גזר אבל גם לא בעד השמדה המונית של גזר. אהבתי..ותודה על החיבוק..

nemasys

New member
או קיי . . לא אוהבת סבבה , אל

תסגרי עדיין את השער לרגשות שלך אל תשכחי שיש לך הרבה מה להציע לא רק לילד אלא אליך עצמך . . לסגור את הרגשות שלנו למשהו או להודיע אני שונאת או לחשוב ככה רק בגלל טראומה זה כמו לסגור את עצמנו אל אהבה אחרי שנכבנו . . לתקופה ארוכה זה נראה לנו נכון אבל זה יכול להשתנות , אל תסגרי את עצמך תשאירי את האופציות פתוחות זו העצה היחידה שאני יכול לתת ודרך אגב אני מכיר כמה אנשים שעברו אונס ודרך אגב הם היו בנים ומאוד קטנים בגילאי 8 ו 9 אז כן יש טראומה מאוד חזקה נכון העולם מלא חארות אבל העולם גם מלא אנשים יפים (מבפנים ) . .

QueenOfMagic

New member
אני מכירה

יותר חארות מאנשים טובים.. ואני גרה במקום שאמורים להיות בו אנשים מהחברה הטובה..

nemasys

New member
חשבת על לעשות טיול ? לשנות מקום זה

לא רק לשנות אווירה אלא גם לראות דברים אחרים לראות אנשים אחרים . . אני לא נוסע להודו או למקומות אחרים רק כדי להנות ולמצוא את עצמי וכל החרא הזה אלא אני רוצה לבנות את עצמי . . אני טס כדי לראות תרבויות אחרות מקומות טהורים שלא נגעו בהם שחיתויות ועולם מתקדם אולי להבין איך חיים בפשטות אולי אני אצליח לאמץ לעצמי קצת מזה . . חשבת לנסות ? אולי זה ינקה אותך מכל החרא שיש במשבצת שאנחו חיים בה עכשיו . .

SaraGubits

New member
לא צריך להרחיק עד הודו

אם כבר מחפשים מקום טהור שלא נגעו בהם שחיתויות ועולם מתקדם אפשר להכנס לישיבת שובו בנים אי שם ברחוב הסמוך בירושלים.

למעלה