הבעייה בכתיבה בפורומים חדשים

הבעייה בכתיבה בפורומים חדשים

שאליהם נכנסים זה שצריך להסביר את הכל מהתחלה

כי אם אכתוב אני לבד בבית ומשעמם לי אז תאמרו , אפשר לקרוא ספר , להתקשר לחברה

ללכת לבריכה , ופשוט צריך להסביר דברים.

מה המשמעות של להיות בודד ? עבורי זה להיות לבד בבית אני גרה לבד עם שני חתולים אני בת יחידה

יש לי חברות אכן אבל בסופ"ש לא יוצא לנו להיפגש , אין לי בן זוג כרגע למרות שאני מאד רוצה

אממ . וזהו משעמם מאד , אני עובדת בעבודה די פשוטה במשרה מלאה חמש פעמים בשבוע .

אני מלאה - נאבקתי בדיאטות כל חיי היו תקופות שהייתי יותר רזה ממה שאני היום כרגע אני מלאה אולי אצליח גם הפעם לרזות קצת אבל אני בטוחה שזה לא ישאר כי זה מי שאני

כל הזמן עולים קצת ויורדים כך זה היה וימשיך להיות.

ויש תמיד את ההצעות האלה, ללכת לפסיכולוג , לטיפול אני לא חושבת כבר שמישהו יכול לעזור לי ..

יש לי קשר לא משהו עם ההורים בלשון המעטה ...וזהו

עכשיו בפעם הבאה כאשר אכתוב כאן משעמם לי או רע לי אז כבר תדעו דברים .. אני מחפשת מקומות לחפור בהם

למרות שגם כתיבה אלף או מאה פעם בפורום זה או אחר לא תגרום למצב להשתנות . לא יגרום לכך שיהיה לי בן זוג .

וזה לא שלא השקעתי ניסיתי : אתרים , טיולים של פו"פ , הייתי פעם אחת בספיד דייט .

אי אפשר לאמר שלא קרה כלום כי כן קרה זה פשוט לא מחזיק , והסיבה לכך זה שמתוך רצון לא להיות לבד אז הלכתי עם כל מיני אנשים ( לא כל כך הרבה ) לא מתוך משיכה אליהם

אלא רק מתוך רצון לא לא להיות לבד ואז זה בוודאי נכשל . חברתי הטובה אמרה לי שהיא לא כמוני שאם מישהו לא נראה לה היא לא מסוגלת ואני לא כזאת אני נותנת צ'אנס

אז היו לי חברים אבל זה לא החזיק מעמד . בעבר נהגתי לחשוב שגברים בכלל לא נמשכים אליי ושאני מכוערת למרות שגם חברתי הטובה ועוד אנשים אמרו לי שאני יפה . אני לא האמנתי ועדיין לא מאמינה לזה כל כך

למרות שגם אלה שהייתי חברה שלהם אמרו לי היה לי אקס של שבועיים שאמר לי שאני סקסית , אחריו אמר לי שיש לי יופי אירופואי , והשלישי גם אמר לי שאני יפה . אבל לי קשה להאמין

ובכלל אם אחליף תמונה עם מישהו באתר הכרויות והוא יגיד לי "לא" אני מאד נעלבת . וזה קרה לי לא פעם . אני גם מלאה . אבל כאשר ירדתי במשקל וירדתי המון אז חשבתי הנה הכל ישתנה

אבל לא דברים נשארו כמו שהם וההרגשה הפנימית שלי הייתה זהה , ואמרתי מה קורה פה ? רזיתי המון אני נראית הרבה יותר טוב אז למה ?

כי מבפנים דברים נשארים כנראה אותו דבר , ירידה במשקל מעלה את הביטחון העצמי קצת זה נכון אבל לא בהרבה .

זה בעייתי כאשר אדם צריך אישור מאנשים מבחוץ מחכה שמישהו יושיע אותו , או שיאהב אותו כאשר הוא לא מי יודע מה אוהב את עצמו

ובבקשה בלי להציע פסיכולוג כי אני כבר יודעת את זה . המצב הנתון כרגע זה שאני לבד . לבד בבית עם שני חתולים ( חתולים מקסימים יש לציין )

כל היום אכלתי . ראיתי טלווזיה . וישנתי . וזהו

יש לי רישיון נהיגה אבל אין לי רכב ובגלל זה לא יוצא לי להיפגש כל כך בסופי שבוע אין לי הרבה כסף להוציא על מוניות . לפעמים בשבתות אני יוצאת לטיולים מאורגנים

וגם אז אני צריכה לקחת מונית לתחנת הרכבת אבל אני לא יוצאת כל שבת . גם כסף וגם עכשיו גם כבר קצת חם אז .. אי אפשר גם כל שבת לצאת לטיול

אני יכולה ללכת לבריכה אבל אין לי כוח . לא היה לי כוח היום . אני אוהבת מאד לשחות ובעבר הלא רחוק הייתי כן הולכת בשבתות לבריכה אבל אני רוצה לקנות MP3 נגד מים כי שחייה

זה קצת משעמם . אני אוהבת מאד אבל זה גם קצת משעמם .

נסי לצמצם ב Enter לאחר כל משפט..

זה לא יפתור את הבעיות אבל זה יקל לקרוא אותן

לי בא

New member
אני קוראת אותך

ובהרבה דברים כתבת את מה שאני מרגישה.
יודעת על מה את מדברת.
אמנם אנחנו במקומות שונים בחיים,
אך מבינה לליבך.
לי קשה לכתוב את הדברים פה,
כל הכבוד לך על הפתיחות.
יכולה לשלוח לך חיבוק.

מילקשייק

תודה על השיתוף
נדמה לי שלרוב הדברים שכתבת יש לך שותפים פה אם לא לכולם

איך עברה לך השבת?

פריאל 12

New member
מילקשייק, שאלה :)

ומה דעתך שיהיה לך (או תהיה) חבר טוב, שכל מה שאכפת לו זה לא איך נראית בעבר,
ולא איך את נראית כעת, אלא אכפת לו רק ממך כחברה טובה עם האיכויות שבך ועם הדברים המייחדים אותך? :)

נשמע אחלה פריאל

איך עברה השבת ?? עברה וזה מה שחשוב .אממ

החתול מרגיש טוב מיום חמישי הוא לא הרגיש טוב

ונתתי לו תרופה ולקחתי לוטרינר והוא בסדר אז זה משמח אותי

מעבר לזה הכל כרגיל.

קיבלתי מסר שאם לא אשנה אצלי משהו אז ככה החיים ימשכו עד

היום האחרון אז אולי אני צריכה להתחיל לקחת מוניות למקומות

כי לקנות אוטו אין לי כסף.

ואגב כל פעם שמישהו מדבר איתי על ירידה במשקל זה רק מגביר

את התאבון .אני ממש נעשית רעבה מהמילים דיאטות ולרדת

במשקל.

תודה לכם