הבעייה הגדולה של היהודים

הבעייה הגדולה של היהודים

קודם כל מבחינת מוזיקה,כמעט תמיד אין בעייה. אבל לפי דעתי הכתיבה,בחלק גדול מהשירים לא ראויה,לרמת הנגינה הגבוהה. אתם יודעים מה,אני אנסח את זה אחרת. הם חוזרים על עצמם במסרים,ולרוב לא מחדשים בהם. לטעמי,כל הקטע של "אין אלוהים,אין במה להאמין" מיצה את עצמו מעל ומעבר. בתור אחד שלא שמע אפילו שיר אחד מהדיסק שמתוכנן לצאת,אני מקווה מאוד שהם ישנו את דעתי לגבי הכתיבה שלהם.

אמממ אתה צודק לדעתי..

גמרתי את דברי ואין לי יותר מה לאמור

נכון....

זה באמת נכון למרות שאני מאמינה באלוהים........ אבל גם אני ממש מקווה שסוף סוף השירים יקבלו כיון קצת אחר...לפחות קצת....

שמחתי לשמוע תגובות עיניינות

ולא של כאלה שיגידו "שתוק כבר היהודים הכי טובים אין עליהם הם כותבים נהדר כל שיר נושא חדש..." טוב קיצור תודה על התגובות ולי לא נותר אלא להצטרף לתקוות שלכם לדיסק חדש עם מילים שונות קצת.

Dance with me

New member
דעה שונה קצת..

אומנם אני לא אגיד לך "שתוק כבר היהודים הכי טובים אין עליהם הם כותבים נהדר כל שיר נושא חדש" ... אבל ... אני חושבת שבחלק מהשירים שלהם , אם תסתכל מעבר למילים קצת , תראה שחבויים עוד מסרים .. עם זאת , אני מסכימה איתך , רוב השירים שלהם בהחלט עוסקים בעניין האלוהים וכאלה דברים... וגם אני חושבת שהם צריכים לשנות קצת , ושהם מיצו את העניין הזה ... זה הכל :)...

Dance with me

New member
אולי זו רק אני...

אבל הם מדברים המון המון בשירים שלהם לאו דווקא על אלוהים... הם מדברים המון על להיות לבד ... מספרים על זה בשירים שלהם ... מממ , אני לפחות הרגשתי את הקטע הזה , אם אני טועה , מממ , טוב אז אני טועה :)... בכל מקרה , שמתי לב המון לקטע של לבד... להיות בלי אף אחד בחיים... ממ , זהו..

שמיצי

אממ ... היהודים הם בסה"כ חרא של להקה למרות שיש להם כמה יציאות טובות לפי דעתי תלך יותר בכיוון של כנסיית השכל מופע הארנבות איפה הילד המכשפות אינפקציה וכאלה נראה לי שאותם אולי יותר תאהב מהחרא שנקרא היהודים!

טוב, זה לא חדש...

אף פעם לא הייתה משמעות כלשהי מעבר ל´אני פריק, אני עושה מה שאני רוצה. שילכו לעזאזל ההורים, שתלך לעזאזל ההיא שבגדה, לעזאזל עם ה´ .. ואם מזכירים שנאה , גם את עצמי אני שונא קצת.´. אבל כבר התרגלנו .... ואפילו למדנו לאהוב. ( למה אני מדברת בלשון רבים ?! בעע.. ) -יעלי-

למעלה