הבעלים החדשים של HFY

tom kook

New member
הבעלים החדשים של HFY

חברים יקרים! אני לא מרבה לכתוב פה אבל היום לא יכולתי להיתאפק ולהכניס קצת נחת (לפחות לי ) לפורום! היום בבוקר אחרי הרבה צפיות ועבודה קשה רשמתי אז"מ על שמי ומהיום אני בעליו החוקי של מטוס בישראל!!!! את המטוס קניתי יחד עם חבר שהוא גם כמוני כבר בגיל 14 ניקה בחופשים מביה"ס מטוסים לחביב מצליח (כנפי ירושלים ) , הטיס טיסנים וריחף על מצנחי רחיפה , יחד הוצאנו רשיון על צסנות בזמן הצבא אבל לפני שנתים גילינו את עולם האז"מים ומאז אנחנו חוסכים לקניית המטוס! אני יודע שלרובכם (אני לא מכליל את כולם לא לצעוק ) הסכום שבו קנינו את המטוס הוא לא גבוע במיוחד אבל לי לפחות לא היה קל להגיע לסכום שיכסה לא רק את הקניה ,אלא גם את כל הביטוחים והאחזקה לשנה הקרובה לפחות, היו הרבה לילות שבהם עבדתי בנוסף לעבודה היומיומית שלי במשרה מלאה ,אבל כל הזמן הידהד לי הרעש המתוק של מנוע הרוטקס בראש... בקיצור זה אפשרי וזה הדבר כיף אמיתי! אז אם אתם שומעים זימזום אז"מ מעליכם סביר מאוד שזה אני! תום

מזל טוב וטיסות מהנות ובטוחות

מזל טוב על המטוס החדש. מזל טוב על המנחת שממנו הוא מופעל (יקום) שזה לבד שווה המון. ומזל טוב לכולנו שחברה צעירים ונפלאים כמוכם מצטרפים לקהילת טייסי האז"מ הפעילים. כן ירבו. יוסי מיליס

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

המון המון מזל טוב
ובהצלחה
!!!

תום, בשעה טובה

שלח לי תמונה מעודכנת - רצוי תמונה שבה רואים את אות הקריאה - ואעדכן את אתר העמותה (כבר ראיתי תלונות שהאתר לא מתעדכן...)

נתי ניב

New member
עוד מזל טוב

ברוכים המצטרפים, להתראות באויר ועל הקרקע נ.ב HFY הוא מטוס יפה, מושקע ומבית טוב

ronga

New member
סוף סוף אתה באזור...

יש שישבת טיול ושינה על החוף, (פרטים באתר) ד"ש רון

tom kook

New member
תודה לכולם!

המטוס אומנם שלי אבל אני עדין לא יכול לטוס עליו מהסיבה הפשוטה שאין לי אישור מפעיל מהמנהל, אני אקבל אותו רק בתחילת השבוע כי הפקידה שצריכה להכין לי אותו יצאה לחופש...

למעלה