הבעת תמיכה/שאלה לי אליכם....

shiri 80

New member
הבעת תמיכה/שאלה לי אליכם....../images/Emo36.gif

אני אפתח ואומר שזוהי הודעתי הראשונה בפורום שלכם, מהשמועות שנגנבו לאוזני הבנתי שיש לכם פורום תומך ומשפחתי ,מי ייתן וכל הפורומים שיש יהיו כמותכם -ישר כח. האמת היא שאני פונה אל הפורום שלכם כדי לקבל הבהרה , כאמור -אם הבנתי נכון אז השביתה נסתיימה -66 יום עקבה התקשורת אחר מאבקם של הנכים שאינם יודעים מנוח ונאבקים על מעמדם - שאמור להיות ברור מאליו-בעניין הזה אנחנו נמנים על המדינות הנחותות ביותר -איננו יודעים כיצד לפעול עם האוכלוסיות השונות על כל מאפייניהם. אכן 66 יום-נאבקו הנכים-כל מוסד אחר , כל גוף אחר שהיה נאבק על תנאיו היה מסיים את השביתה הזו מוקדם יותר או מפנה אותה לפסים אחרים-אך הנכים קימו את השביתה בצורה האדישה יותר והחוקית-למעט ידיעה שתיים על התפרצוית זעם אפשר לומר שהשביתה הזו עברה בשקט - קיום שביתה באופן חוקי וכראוי אך האם הושגו התוצאות ? אינני כל כך מבינה את הסיכומים שנסתכמו ולכאורה אף נראה לי הסיכומים אינם תואמים את הדרישות שהוצבו לא? כצופה מן הצד אני רואה בעייתיות בשביתה , היא התחילה עם הרבה הזדהות אבל מיום ליום במקום להרים את הווליום השביתה הזו הלכה אחורה , ואולי לכן התוצאות אינן כה רעשניות?אייני באה לתת ביקורת על מארגני השביתה משום שאינני חלק מן המערך ואין לי זכות להעביר ביקורת כל שנותר לי לבקש ממי מכם אם אפשר קצת הבהרות על כל השביתה הזו. השביתה הזו ,כאדם בחברה, הבהירה לי רק מרגע לרגע כמה המדינה שלנו בין אם ימין ובין אם שמאל בין אם הבטחה לשלום או בין אם הבטחה לבטחון , לא רק שהיא איננה מצליחה לקיים מי מזה ומי מזה אלא היא מצליחה ליצור טרור בתוכה , היא מייסדת את האי שוויון ומכירה בו כעובדה הבלתי ניתנת לשינוי .,אינני מבינה כיצד מדינה שמתיימתר להיות מדינת רווחה מפקירה ככה את אזרחיה, תחושת האטימות והזלזול נמצאת במשרדים הגדולים ואיננה מוכנה לצאת מן הדלת- יש אולי לפנותה בכוח !!! איננני יודעת מי מכם צופה בתוכניתם של שי גודשטיין ודרור רפאל המשודרת בערוץ 2 מידי יום א´ ב11 בלילה ואשר הם משדרים ברדיו 102 את תוכניתם מידי בוקר, בכל אופן לפני כשבוע אם זכרוני אינו בוגד בי הייתה מעיין תוכנית לקט -ובמקרה יצא לי לראות , נעשה שם קטע על שביתת הנכים - תחילה חשתי כי באיזשהוא מקום הסאטירה הזו לכארוה רק פגעה במקום להועיל אך למרות הקושי שבצפייה, והאופן שבה הוכן הקטע הגעתי למסקנה כי הם ביטאו בצורה הטובה ביותר את אטימות הלב של האנשים "הגדולים". מאחלת לכם שיבוא יום ותקבלו את זכויותיכם ותזכו להיחשב כשווים בין שווים - שכולנו כחברה נוכל לקבל מהמדינה את המגיע לנו בין אם זה ילד ,מבוגר,אדם מוגבל ,פועל פשוט או איש רם מעלה - על כולנו להיות זכאים לחיות כשווה בין שווים במדינתנו . כולנו בעלי אותם הזכויות אך יש להוכיח זאת גם בפועל ולא רק על גבי הנייר. בברכת דרך צלחה שולחת מכאן את תמיכתי במאבקכם -מקווה שאכן ניצחתם בקרב הזה אבל יותר מכל מאחלת לכם הצלחה במלחמה. בערכה שירי

תודה לתמיכה+ אולי הסבר מונחים יסייע

מקריאת דברייך מניח שאינך נכה, אך קרובה לעניין השביתה של הנכים, ותודה על תמיכתך. אם טעיתי מבקש סליחה מראש. שאלתף לצורך הבנה ברורה, ומבין שכרבים, טועים במונחים,ומכאן באים לאי הבנה. מקווה שאם אתקן חלק מהמונחים שלך - תביני ואחרים כמוך גם כן. למרות שאנכי נכה (מת.ד.) "זמנית-100%" וחבר באירגון הגג לנכים בישראל איני דובר התנועה ולא ה"מסביר הלאומי" שלה. למונחים שלך - הבהרות: הנכים קיימו השביתה בצורה אדיבה- - טעות. השביתה היא תכליתית, גם מרטין לותר קינג שבת "שביתות שתוכננו ללא אלימות" והביא לשינוי עצום בתפיסת הציבור והממשל. לצערי - ישראל לא כך, והזמן שונה. לדעתינ האישית, לאור תוצאות שביתות אחרות, הוחלט לשבות כך.מרטין לותר קינג לא היה אדיש והציבור עם הממשל = לא היו אדישים כלפיו. "הסיכומים אינם תואמים את הדרישות שהוצגו"- כך דרכו של כל מו,מ, ששני הצדדים מביעים בקול ובציבור עמדות פתיחה קשוחות, ובמהלך של מו"מ מסכימים "על מה ש א פ ש ר " ! כך דרך העולם, ושביתת הנכים גם כן, וטוב שכך. באותה "נשימה, אני מציע להתייחס למונח "מדינת רווחה ... מפקירה כ כ ה את אזרחיה" - נכון, מסכים איתך : את כו וו וולם! פעם קראו לזה "סעד" וללשכות "לשכת הסעד". אני בעד ש"נקרא לילד בשמו(ולא בכינוי)". זו אותה הגברת-בשמלה אחרת, וכאישה ההקשר ברור. ומונח מוטעה אחרון בדבריך = כולנו, לא רק אזרחי ישראל, בעלי זכות אלמנטרית להביע דעתנו, ולפי החוק בישראל גם לך מותר בכל עת שחושבת שצריך. כולנו בעלי אותם הזכויות, מסכחים איתך, בייחוד בחלק שזכויותינו - יש להוכיח - ולא רק "על הנייר. ומכאן - לאי הבנה שלנו - הבהרה: לפי החדשות ששמעתי ברדיו וראיתי בערוץ 2- הנכים השובתים ממשיכים בשביתה השקטה בירושלים, והודיעו כי ימשיכו בה = ע ד ל ח ת י מ ת ה א ו צ ר ע ל ה ה ס כ ם ! מטרת השביתה- עוד לא הושגה ועדיין נמשכת, ולדעתי צפוי עוד מו"מ ארוך עם שר ה"אין לי תקציב לזה"! ממקומנו, אני מקבל את העובדה כי הדרישות בשביתה קשות להשגה ומצריכות שינוי ביחס של "המדינה" ואזרחיה, ואני קורא גם לך ולכל אזרח/ית להיאזר בסבלנות ולהמשיך לחזק ידי חברינו בירושלים בהשגת מטרות השביתה. ושיהיה חג פורים עם שימחת ההישג הפעם- לכולנו. ממי שלא מאמין בהשגת מטרות בקלות אבא של 2 בוגרים שזקוקים ואוהבים אבא שיוכל לתמוך בהם, לא רק בדיבור.

למעלה