הבצפר קרוב להתחלה!

הבצפר קרוב להתחלה!

ומה תעשו עם הרכיבה? האם תמשיכו לרכב כל יום
אם כן, באיזה שעות
האם הרכיבה באה על סמך דברים חשובים אחרים של בצפר
אם לא
אז באיזה ימים
כמה זמן אתם נשארים באורווה

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

כשהבצפר יבוא אני ירכב רק פעם בשבוע ואני יהיה בחווה חמישי ושישי. יהי לי שיעור ב-6 ביום חמישי. אני יגיע לחווה בסביבות 3 וילך בסביבות 8 בימי חמישי, בשישי אני יבוא ב-2 וחצי ויחזור ב 7-6 הביתה.. הרכיבה לפעמים מפריע ללימודים אבל בחיים לא תבוא על חשבון בצפר!!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

בצפר זה חרא
אני ארכב הכי הרבה שאני אוכל, אני משערת 3 פעמים בשבוע. אני מסימת ללמוד השנה כל יום בשלוש אזה זה ממש חרא, אני אצטרך לרוץ לאורווה ישר מהבצפר
אמממ.... כן לפעמים רכיבה יותר חשובה משיעורי בית
נראה לי ראשון שלישי וחמישי.

וול....

אצלינו יש שעות מאווד נוחות בביה"ס אז זאת לא בעיה בישבילי... אני אלך ב 4 וחצי לחווה בערך ואחזור ב 8-9 במקום ב 10 ביצפר זה חרא והייתי אתמול ושלשום בטיול גיבוש וחוץ מזה שנדפקתי עם מחנך ככה ככה שנראה כאילו הולך לעשות לי חיים קשים אז היה ממש כיף היינו פלוגה של איזה 9 אנשים והיה קורע בייחוד בלילה **תולעת משי!** ויש לנו ילד חדש ויאפה (והוא א-י-ת-י בכיתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) קיצר אני לא רוצה לחזור אבל יש כמה דברים שאני ממש מחכה להם!!

TauraMan

New member
אמממם..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ברור שאני ארכב כל יום!! כל יום מ4 עד 7 כזה אני אהיה באורווה... נרכב על סוס או שנים... בצפר דפוק, אין מה שיהיה במקום רכיבה.. למזלי גם לא לומדים ימי שישי!! כל היום באורוווווה! יהיה סבבה לפני תחרויות...

Shai Felton

New member
אתם לא לומדים בשישי?!?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo77.gif

מאאאאאנייקית!!!! אני לא לומדת בימי שלישי אבל זה יום עבודה בקיבוץ
(יופי היי
) לפחות זה עד שתיים ולא שלוש אוף!

TauraMan

New member
חחחחחחחח../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

יש לנו יומים קצרים(עד אחת) ואלו ימי עבודה, ויש עוד 3 ימים שהם עד 2 וחצי, ויום שישי ושבת חופששששש! ומתחילים ללמוד כל יום ב8 ורבע.....

ככה זה במעגן מיכאל....

אבל לכל שיכבת גיל יש את היום החופשי שלה בכל מקרה אם אני לא טועה הציעו לנו שנה שעברה גם לעשות יום חופשי אבל אז השעותת פחות נוחות

אני עוד לא קיבלתי תמערכת שעות..

את זה נקבל רק בשבוע הראשון של הלימודים... לדעתי אפילו ביום הראשון.. היום הייתי בבצפר וקיבלתי ספרים.. וראיתי עם מי שיבצו אותי בביולוגיה, צרפתית ומד"ח.. דווקא כיתות טובות לאללה חות מצרפתית!!! אבל המורה אני מתה עליה!

Shai Felton

New member
אני קיבלתי לפני שבועיים בערך את../images/Emo77.gif

המערכת והספרים, יש לי חרא של מערכת! כל יום מסיימים בשלוש, ביום עבודה אני עוד צריכה ללכת לבצפר לשעתיים (אבל אז מורידים שעות עבודה), וביום שישי מסיימים באחת
והכל בגלל שבחרתי גרפיקה! ממש תודה
בצפר נאצי

אני עוד לא קיבלתי תמערכת שעות..

את זה נקבל רק בשבוע הראשון של הלימודים... לדעתי אפילו ביום הראשון.. היום הייתי בבצפר וקיבלתי ספרים.. וראיתי עם מי שיבצו אותי בביולוגיה, צרפתית ומד"ח.. דווקא כיתות טובות לאללה חות מצרפתית!!! אבל המורה אני מתה עליה!

אצלנו

מתחילים הי מוקדם ברבע לשמונה או בשמונה וחצי או בתשע ועשרים ואפשר אפילו יותר מאוחר אם מתבטלים שיעורים,בסוף היום מסתכלים בטלויזיה כזו שכתוב בה מה השינוי מערכת למחר ככה זה כבר מכיתה ז אצלנו.(כל השנים זה ככה בביה"ס הזה זה רק של חטיבה ותיכון-ביה"ס זיו ומרקס בירושלים

../images/Emo93.gifשכחתי

השעה הכי מאוחרת שמסייים ללמוד עד כיתה י זה 14:40 ומי עד יב זה 15:30 בקיצור בין שמונה לתשע שעות אבל יש לנו שני הפסקות גדולות אחת של 20 דקות ואחת של רבע שעה ומהשעה השניה י ש לנו בין שיעור לשיעור הפסקה של חמש דקות

טוי בוי

New member
אצלינו תמיד מתחילים ב-8 ורבע...

או ב- 9 או ב- 10 זה תלוי... ויש לפעמים 9 שעות!!!!

9 שעות!?!!? ווואווווווו מה זה?!?!

אצלנו היה השנה 3 שעות אפס בשבוע.. ועוד שעה פעם בשבועיים למרות שאליה אף אחד לא הגיע!!. וסיימנו ללמוד בין 2-2:40... פפ זה די ארוך אם יש לך גם שעת אפס באותו יום.. זה יוצא 8 שעות ביום
.. מעניין מה השנה יעשו. ואמממןן שיהייו הרבה מורים חולים!

Shai Felton

New member
אצלנו זה 7 שעות הכי הרבה../images/Emo77.gif|זהירות

אם זה עד שלוש זה 7 שעות ואם זה עד אחת זה 5 שעות אוףףףףףף כל כך חרא!

טוי בוי

New member
9-8 שעות אני לא יודעת כבר

הכי מאוחר מסימים ב-3 ורבע... אצלינו זה בטח לא יהי וגם לא תהיה שעת 0 בטח נגמור ב-2 וחצי יומים שלוש בשבוע....בעעעעעעע

אני...

אני ארכב 4 פעמים בשבוע... 2 שיעורים על 10[אחד עם אביבה ואחד עם סאלי] ואז עוד שיעור על ביוטי עם אביבה ואז אני ארכב על ביוטי עוד פעמים בלי שיעור. אני אבוא לאורווה בערך ב5 ואחזור הביתה ב8 בערך. הרכיבה לא באה על סמך בצפר כי אני חוזרת הביתה מבצפר יחסית מוקדם[1 וחצי-שתיים] אז יהיה לי מספיק זמן לעשות שיעורים והכל וב4 וחצי לסוע לאורווה.. אני נשארת באורווה בערך 3-4 שעות כל פעם...

למעלה