הבצק הכי טוב

alonj

New member
הבצק הכי טוב ../images/Emo35.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo35.gif

שאלה למבינים : אני רואה הרבה דייגים שמשתמשים בבצק שהוא ממש כמו מסטיק, והסבירו לי שהוא הכי טוב בכלל, ולדייג בורים בפרט. האם מישהו יכול להסביר איך בדיוק מכינים בצק כזה? ואגב - איפה ומתי המקום הכי טוב לתפוס בורים באזור המרכז? תודה.

helpmeplz

New member
בצק מסטיק -

בצק מסטיק משמש לדייג בעזרת מצוף, הבצק הזה אמנם לא נשאר הרבה זמן על הקרס אבל אם מכינים אותו טוב הוא יחזיק לך על הקרס כ-5 דקות שזה מספיק עד שייתפס דג. בורי אוהב את הבצק הזה ואין לי הסבר למה, אבל תופסים יותר בורים עליו מבצקים אחרים. בצק זה זול להכין אותו, הוא נעשה רק מקמח ומים, אתה שם בקערה ערימת קמח ומוסיף מים בהדרגה הוא יהיה מוכן מתי שמתחיל להיות קשה לערבב אותו עם הכף, יש תוספות כמו אתה לוקח כוס סוכר וחצי כוס מים ושם על הגז מחמם עד שהכל יהיה נוזלי אבל לא כרמל או סוכריה, יש כאלה שמשתמשים בערק, קפה שחור עם הרבה אבקה ויש עוד, לדעתי אם בא לך לעשות את כל אלה הסוכר המומס במים הכי טוב, אבל אני משתמש ברגיל - מים עם קמח... לגבי המקום - מקום שמומלץ ע"י כמה חברי פורום הוא גן צ´רלס קלור ליד הדולפינריום, אתה שם את המצוף על המשקולות שיהיה מטר חוט או אפילו פחות מתחת למצוף, אבל אתה צריך להביא איתך כמויות אדירות של לחם, ככה כמה שקיות זבל גדולות וזה יספיק לך לדייג שלם, אתה בא כמה שיותר מוקדם, שם בצק דליל על הקרס, מרסס למקום שאתה רוצה לדוג בו ככה כמויות גדולות של לחם, הבורי צף וככה תופסים מלא בורים בגודל יפה.

אוריא

New member
בצק מסטיק.

הסתכל במאמרים יש שם מתכון איך להכין בצק מסטיק. בהצלחה.

למעלה