הבצק יומיים במקרר. האם הוא עוד טוב?

hofnoan

New member
הבצק יומיים במקרר. האם הוא עוד טוב?

שלום
הכנתי את המתכון שרץ פה בפורום "עוגיות פריכות שנחטפות" לפני יומיים. במתכון עצמו כתוב שצריך להכניס למקרר לחצי שעה. הבצק במקרר יומיים. האם עדיין אפשר להכין ממנו עוגיות? האם זה לא מסוכן מבחינה שהתקלקל? יש לציין כי יש לי קיבה מאוד רגישה..... בגלל זה אני שואל.
למי שלא ככ מכיר את המתכון אז אין בו משהו מיוחד חוץ מחמאה וביצה אחת שמצריך קירור כל השאר סתם קמח סוכר וניל אבקת אפיה.... לא זוכר ניראה לי זהו חח
 

bali

New member
מנהל
תסתכל עליו ותריח אותו

אם הצבע שלו רגיל ואין לו ריח מיוחד, כנראה שהוא בסדר.
אם אתה בספק, אל תאכל אותו. בגדול אני מאמינה שהוא בסדר.
לעתיד, אם הבצק לא לשימוש תוך יום, אפשר לגלגל אותו לגלילים, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא. כשרוצים לאפות מוציאים מהמקםיא לרבע שעה, פורסים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ואופים.
 

hofnoan

New member
תודה

אני חושב שאני אזרוק.. זה כבר יום שלישי שאין לי זמן להכין וגם ככה כבר לא מרגיש טוב לא רוצה להוסיף חטא על פשע חחח

מזל שזה היה רק חצי כמות
 

superorti

New member
בצק פריך נשאר במקרר מספר ימים טובים

בלי להתקלקל. ממולץ תמיד לשים במקפיא בצק שלא משתמשים במידי..
לא אמורה להיות בעיה עם הבצק שלך אם הוא עטוף בניילון נצמד ולא קיבל ריחות מהמקרר בהחלט ניתן להשתמש בו
 

hofnoan

New member
תודה אני אדע לפעם הבאה

הוא יה עטוף בניילון נצמד באמת ולא קיבל שום ריח. אחרי3 ימים הוא הרגיש קשה כמו אבן פשוט זרקתי זהו לא רציתי לקחת סיכון עם הקיבה שלי חחח
 
למעלה