הבצק יומיים במקרר. האם הוא עוד טוב?
שלום
הכנתי את המתכון שרץ פה בפורום "עוגיות פריכות שנחטפות" לפני יומיים. במתכון עצמו כתוב שצריך להכניס למקרר לחצי שעה. הבצק במקרר יומיים. האם עדיין אפשר להכין ממנו עוגיות? האם זה לא מסוכן מבחינה שהתקלקל? יש לציין כי יש לי קיבה מאוד רגישה..... בגלל זה אני שואל.
למי שלא ככ מכיר את המתכון אז אין בו משהו מיוחד חוץ מחמאה וביצה אחת שמצריך קירור כל השאר סתם קמח סוכר וניל אבקת אפיה.... לא זוכר ניראה לי זהו חח
שלום
הכנתי את המתכון שרץ פה בפורום "עוגיות פריכות שנחטפות" לפני יומיים. במתכון עצמו כתוב שצריך להכניס למקרר לחצי שעה. הבצק במקרר יומיים. האם עדיין אפשר להכין ממנו עוגיות? האם זה לא מסוכן מבחינה שהתקלקל? יש לציין כי יש לי קיבה מאוד רגישה..... בגלל זה אני שואל.
למי שלא ככ מכיר את המתכון אז אין בו משהו מיוחד חוץ מחמאה וביצה אחת שמצריך קירור כל השאר סתם קמח סוכר וניל אבקת אפיה.... לא זוכר ניראה לי זהו חח