הבקר, היה לי שיתוף פעולה מיוחד

הבקר, היה לי שיתוף פעולה מיוחד../images/Emo242.gif

בקליניקה של חברה מטבעון, ששמה איילת דרייב, שהיא מאבחנת ומטפלת גוף- נפש ( כלומר, פותרת בעיות גופניות במגע ובהסתכלות פנימה ופותרת בעיות רגשיות/נפשיות בהסתכלות פנימה ובמגע בשילוב רפלקסולוגיה ועסוי רפואי, איבחון דרך כף הרגל ועוד) התכנסנו שתינו עם כמה משתתפים לסדנה של בובות,גוף ונפש. מכיוון, שכל המשתתפות הן בעלות עסק כלשהו- נתתי להן לבחור בובה, מתוך מבחר גדול , ולהציג בעזרתה את עצמן ואת העסק שלהן אחר כך עשיתי קטע מתוך ההצגה " דבר נורא לגב' עורב קרה" ואיילת ניתחה עם מתנדבת את התגובה הרגשית והגופנית שהסצנה עוררה בה. לסיום, נתתי למר עורב לענות על הדברים שעלו . נשבעת לכם, לא היה לי מושג מה הוא הולך להגיד , אבל הוא בהחלט טיפוס קורע מצחוק... לאור הההתלהבות והתגובות , כבר קבענו תאריך נוסף לסדנה כזו....

אבישג, נשמע מלהיב! ../images/Emo62.gif

אחלה רעיון, וחבל לי שאני לא באזור שלכן. גם אני הייתי מצטרפת לדבר כזה בשמחה... תמשיכו ותצליחו, ואשמח לשמוע חויות גם מהסדנאות הבאות!

פ י ו ל ה

New member
אדיר!! מתה על החיבור הזה

רואה את זה עם ילדים וממש נהנית לשמוע איך שזה עובד יפה גם עם מבוגרים. וגם פרסי לפעמים מדבר ואין לי מושג מה הוא הולך להגיד... דיי צחקו עלי על זה שנה שעברה אבל הכי ברוח טובה כי מה לעשות שזו האמת :) איזה כיף לשמוע שהיתה התלהבות ותגובות טובות, בהצלחה בהמשך...

איזה יופי!

נשמע מפגש מעניין מאוד ! כל הכבוד על שיתוף הפעולה. זאת ממש נגיעה בתיאטרון בובות ככלי טיפולי ומשקם. אני מציעה לך גם לתעד את המפגשים ולכתוב את התגובות ואח"כ לראות את השינוי בקבוצות שונות, או אם את עובדת עם אותה קב'- יווצר תהליך מעניין. אם תיצטרכי מערכים או חומר על תיאטרון בובות ככלי טיפולי- בכיף...

שלום לך - טוב שיצאת מהארון...

איזה חומר את צריכה? מערכי שיעור או מידע? יש ספרים על הנושא ומאמרים שאני יכולה להפנות אותך אליהם ואם תירצי עזרה עם מערכי שיעור\מפגש לקבוצה או יחידים תכתבי לי במסרים ואשתדל לעזור.... ברוכה הבאההההההההההההההה!

שלום לך קושקוש ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אלינו וברכות על ההחלטה לצאת אל האור
אני רואה שכבר קיבלת את טיפול ה v.i.p של חבובית! עכשיו שאת כבר כאן מקווים לשמוע ממך באופן יותר קבוע ונשמח להכיר אותך ואת עבודתך טוב יותר.

תודה, חבוביתוש

האמת היא, שמה שהיה כל כך מיוחד במפגש הוא חלוקת הת פקידים- אני כמפעילת הבובות ( וכמובן, את יודעת, זה לא רק ההפעלה. הטקסט שלי והבימוי שלי ) החלק של איילת היה החלק הטיפולי, מתוך העיסוק שלה. אבל, אין ספק שעולם הדרמה תרפיה מרתק. אשמח אם תפני אותי לחומרים. תמיד טוב ללמוד ולהעמיק. יום נפלא,

אתה רואה אבישגה?!

יש גם רגעים מיוחדים כאלה לצד הרגעים הפחות נעימים... אני זוכר שאני עדיין חייב לך המשך בעניין ההוא אבל אני קצת עסוק כרגע, חזרות לתפקיד חדש אני נכנס אליו בחנוכה, חזרות להצגה שאני מביים עבור מפיק ועולה אחרי החג,פה ושם הצגות ובמקביל שיפוץ וצבע בבית ( לקראת החורף שלא מגיע בנתיים ) מה שאומר אבק, ליכלוך ושאר ירקות. אני יודע שאת כ"כ אוהבת אותי שתסכימי להמתין עוד קצת

בדבר אחד אתה צודק לגמרי../images/Emo140.gif

וזה שאני באמת אוהבת אותך. גאה בך על כל התפקידים -במשחק, בימוי וגם צביעה! אני גם התחלתי לארוז. אנחנו נפרדים מתחנת הדלק ועוברים לבית חדש בטבעון. אמנם בשכירות אבל בית חדש דנדש שעכשיו מסיימים לבנות.

למעלה