גידול בהמות
מהמעט שאני יודע לכל זן של בקר יש את המעלות .ומולם מגרעות. ולכן בארץ כל הזנים "מוכלאים "כך שגם יתנו את מיטב הבשר. וגם יעמדו במזג האויר המקומי.הפר מזן בלו שבתמונה ..גודל במיוחד לצורך תערוכה חקלאית שמתקימת באחת מארצות אירופה פעם בשנה..כמו שאתם רואים הוא חסר שומן לחלוטין. ולכן בשרו לא משהוא..(אבל יפה לעין) לאומתו השרולה כבר מכוסה במעט שומן והוא טוב יותר.. עגלי החלב מזן שרולה (עד לגיל מאה יום)נחשבים בצרפת לבשר היקר ביותר... צ'י