הברברת כאן גדולה

Tami me

New member
הברברת כאן גדולה

אני נכנסת ומגלה גיבובי שטויות של יחצנים מכל כיוון. סיפרו לנו על המצע המרשים של ראש עירנו. עד כה שמעתי רק כי היא מחייכת יפה, אחר כך גם סיפרו לנו הפרוספקטים הירוקים שלה כי מתחריה הם שליחי כרישי נדל"ן מרושעים שרוצים להטביע את העיר בים ולהשתלט על אדמותיה. על הישגים אצלה קשר לדבר. אבל כפי שכבר ידוע לכם עבדנו קשה וריכזנו כאן עבורכם את כל הישגיה של הגברת. למי ששכח צירפנו שוב את הקישור. אתם רואים - ילדי מרצ עובדים כאן קשה כל יום להעתיק עבורנו מחדש כל פעם את סיסמאותיו של יריב. אני לעומת זאת נעזרת בפלאי הטכניקה - כל החומר מוצג בצורה אינטרקטיבית לפי דרישה בסירטון הבחירות. אז תהנו. שבת שלום.

eopeace

New member
הברברת היא שלך

הישגים - ההישגים של יעל גרמן כראש עירייה רבים וציינתי אותם לא פעם. חינוך - אחוז הזכאות לבגרות בעיר עלה מ 54.7% ל 69% בחמש שנים. הרצליה עלתה לגמר פרס החינוך על כל אשר נעשה בעיר בתחום החינוך. מבין כלל שכבת הגיל הרצליה במקום השני בשרון בזכאות לבגרות. תשתיות - הושקעו מאות מיליוני שקלים בתשתיות ובתוך כך נבנו 15 כיכרות ו 260 פסי האטה שהפחיתו את תאונות הדרכים בעיר ב 46%. נוספו רמזורים רבים, שופצו עשרות רחובות לפי תכנית אב ובהם הפרוייקטים של פינסקר, בית"ר ועוד. הרצליה הפכה לעיר המובילה בתרבות בישראל עם מוזיאון הרצליה (הנחשב לטוב בישראל באומנות מודרנית), היכל אמנויות הבמה, והתיאטרון. נבנה הספורטק ובעוד זמן קצר ייפתח בית הנוער העירוני - שהוא דבר יוצא דופן בישראל. בין הספורטק וספורט חצות שמתקיים בחופשים לבין בית הנוער שיהיה פתוח כל יום, ילדי הרצליה הם היחידים שלהם יש ויהיה פיתרון כלשהו לשעות הפנאי שלא כולל רק בילוי בקניון. וזה מוביל אותנו לדבר הבא - הרצליה היא העיר היחידה בה קניונים פתוחים בשבת. זה רק דוגמא קטנה למה שעבר על הרצליה בשנים האחרונות בתחום ההישגים. העתיד - לקדנציה הבאה מתוכננים מספר דברים משמעותיים. חינוך - הזכאות לבגרות בהרצליה תגיע ל 85% בתוך חמש שנים. רחוב סוקולוב יעבור שיפוץ משמעותי - לא קוסמטי. התכנון ייעשה בשיתוף עם התושבים והסוחרים. באיזור שער העיר מתחיל להיבנות בית משפט השלום. בצירוף עם מעבר לבניין העירייה החדש (רק בעוד שנתיים וחצי, לפי סדר עדיפויות), האזור כולו שאף פעם לא היווה אטרקציה, יפותח ויתפקד כמרכז עירוני ראשי. התחנה המרכזית תעבור למרכז התחבורה באזור שד' שבעת הכוכבים (ליד תחנת הרכבת החדשה שתיפתח בקרוב), ובמקום התחנה המרכזית הישנה ייבנו מספר מבנים שייכללו אף הם עסקים - בצירוף עם המרכז העירוני הראשי באיזור שער העיר. כל בניין חדש ברחוב סוקולוב כבר היום מחוייב ביצירת מקומות חניה תת-קרקעיים ציבוריים. תמשיך עבודת התשתיות לפי תכנית האב וכל הרחובות בהרצליה, לראשונה מאז שהוקמה העיר, יהיו סלולים ומסודרים כיאות. תחל הקמת הפארק העירוני, בלי כל בנייה בתחומו - אם יש בנייה במקום כלשהו בפארק, לא משנה כמה מעט בנייה, הפארק יהיה שייך לתושבי הבתים שיוקמו - יעל גרמן נלחמה, אף בבתי משפט, על מנת שלא תהייה כל בנייה בתחום הפארק והפארק כולו יהיה שייך לכל תושבי העיר. את מציגה סרטון שעשוי היטב, בכל הודעה שלך - אז ראשית, אני מצטער לבשר לך, יחד עם תוכן ההודעות שאת כותבת - שזה תעמולת בחירות (בעיקר שלילית וחסרת תוכן, אבל עדיין תעמולה) - ואם את רוצה להשתמש עלי במילה הלא נכונה של יחצ"ן, אז זה עושה אותך ליחצ"נית רצינית ביותר. סרטון הבחירות שאת מציגה כולל בעיקר סיפורי מעשיות מגוחכים ובלתי מציאותיים. אם את כבר עושה תעמולה, למה שלא תעשי את זה בצורה קצת יותר חיובית? - איך את רוצה שהעיר הזו תיראה? איך זה שונה ממה שמציגה יעל גרמן? איזה מועמד יעשה זאת? (אמנם את תומכת באורית רשפי, אבל היא הרי לא אמרה פעם אחת מה היא תעשה לטובת העיר - אז אולי תעזרי לה קצת...)

הברברת של גרמן

ושוב חזרו תומכי גרמן לפעול (אמרתי לכם שהם אינם עובדים בשבת...)-כרגלם מעלים בפורום את כל העלונים של גרמן-"מתגאים" בהישגה כרה"ע, שברור לכולנו שהכל יחצ"נות של ד"ר בן-אליעזר. ולזכרוני, היא מעולם היא לא אמרה שהיא תומכת באורית רשפי... ואם אתה רוצה לדעת מהי תעשה לטובת העיר-תגיע לחוג בית שלה ו\או תחכה למצע שיפרסם בשבועים הקרובים. אגב, מה המצע של הגב' גרמן, רק קראתי עד כמה היא חייכנית וקשובה ואיז הישגים היות בכהונתה-מה עם העתיד אין מצע או הכל יחצ"נות בלבד?

eopeace

New member
תקרא עד הסוף

חצי מהודעתי הארוכה עליה הגבת מתייחסת לעתיד - לדברים מתוכננים. זהו לא מצע מלא כמובן, זה יפורסם בקרוב מן הסתם, אבל אלו הם דברים אשר במהותם הם מצע. ההישגים שכתבתי עליהם רבים, אבל זה היה רק חצי מההודעה - חבל שלא קראת עד הסוף. אגב, אם כבר נכנסים לזה, כשאני מפרט הישגים זה יחצ"נות אבל הצגת מצע זה לא יחצ"נות? - מה זה בכלל אומר? האם זה יחצ"נות כשמה שאני אומר זה ציטוט של אחר? האם זה יחצ"נות רק כשאתה חושב שאני אומר משהו של מישהו אחר? יש לך בכלל מושג מה יריב בן אליעזר אומר לי ומה אני עושה עם זה? לא חבל אחרי שכבר נכנסים לדיון - ובכל פעם כשנכנסים לדיון לצעוק יחצ"נים ולעצור בכך דיון ענייני ולעבור לשטויות כרגיל?

השאלה היא המאזן../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אף אחד לא ייקח מגרמן את הישגיה. בחינוך, בתרבות, בבטיחות בכבישים, במעמד האישה - אכן היו הישגים. אך כאשר באים לבחור אש עירייה צריכים לאזן את היתרונות עם החסרונות - ולהחליט על בסיס המאזן. אז בואו נדבר גם על השלילה. הרצליה שוללת מתושביה זכות המוקנית מכוח חוק ומכוח התחייבות, הזכות למידע - עיריית הרצליה עושה כל מאמץ לפעול במחתרת - ושלטון כזה אין זכות קיום - הוא פשוט מאד שלטון מסוכן, גם אם יש לו תיאטרון וספורטק (גם אצל סטאלין היו תיאטראות) המנגנון המלווה את ראש העירייה דואג לסתימת פה קבועה של העיתונות, עשרות מכתבי איום נשלחו ונשלחים לעיתונים על מנת שלא יפרסמו נתונים, הערכות ופרשנויות שיועצי ראש העירייה אינם חפצים בהם. הגוף המייעץ והמחליט המרכזי בעיר (מועצת העיר), סורס, עוקר - ומינו המקומם יועצים חלקם חברים חלקם אינטרסנטיים - ועל כל זה נחנו שילמנו ונשלם הרבה יותר אם נבחר המנגנון החולה הזה שוב. לפני כשנתיים פיטרה בעירייה דור שלם של מורות צעירות בתיכונים, והשמיטה בכך את התשתית להרבה שנים קדימה - התופעה לא תימדד השנה או בשנה הבאה אלא כאשר יתרבו החטיארים בתיכונים, ולא יהיה כוח רענן ובעל ניסיון על מנת להיכנס בנעליהם. האלימות המילולית, האיומים, הקללות המלווים את שלטונה של גרמן - פוגעים בתשתית הדמוקרטית עליה חייבת להיות מושתתת החברה שלנו - ומהווה סרטן אמיתי בלבה של העיר. מינויים פוליטיים של חברים וחברות, ניגודי עניינים, חברה עירונית אשר מטרות הקמתה לוטות בערפל, ותשתית קיומה הוא כספי הציבור. גזילת כספי ציבור, שינוי תוכניות מנותק מהמציאות על מנת לגבות היטלי השבחה. גזילת נכסי הציבוד, הפעלת מנגנון גביה דרקוני, יקר - ובלתי הוגן. (אשר מסתבר לעתים בבתי משפט שהוא גם בלתי חוקי) מאבק מטופש של ראש העירייה בבית המשפט העליון וביועץ המשפטי לממשלה בעניין החנייה על המדרכות לסיכום חמש השנים האחרונות היו תיאטרון אחד גדול, תיאטרון של אבסורד כואב, המחייב החלפה של הבמאי, התכנים, והשחקנים הראשיים - ובתיאטרון הכזב הזה אכן גרמן מככבת - ואם שם הייתה נמדדת הצלחתה - אזי מגיע לה באמת ציון 10.

Tami me

New member
דברים כדורבנות../images/Emo45.gif

וגם מוצגים יפה. גם אני מוטרדת מהסטנדרטים הכפולים של גברת ראש העיר. מצד אחד אנו פוגשים הרבה דברים שהם בעיני פסולים ביותר ומהצד השני היא מציגה עצמה כסמל הטוהר והמינהל התקין. אין מדיניות ברורה ורשמית בהרבה תחומים והדברים נגררים ומטופלים רק אלו שצועקים הכי הרבה. בקשר לטענה על יחצנותי (בהודעה אחרת) - אינני באה מאף צד של אחד מהמועמדים האחרים. אני מתריעה על דברים לא תקינים, מתוך תחושת שליחות כשטובת העיר בלבד עומדת לנגד עיני, ולמען האמת אני עצמי עוד לא מצאתי מועמד הולם. הדברים מוצגים בסירטון כמובן על דרך ההגזמה - כמו במערכונים של הגשש והמטרה להצביע על הנורמות הפסולות והסטנדרטים המעוותים הקיימים היום. ראש העיר פוגשת דברים לא תקינים ולא עושה דבר, מחפה על פקידים שעושים דברים פסולים ואחר כך באה לספר לנו על מינהל תקין. לילה טוב.

eopeace

New member
בדיוק מה שאמרתי

כשאת עושה תעמולת נגד, זו עדיין תעמולה - ברגע שאת מנסה לשכנע לא להצביע ליעל גרמן, את עושה תעמולה - זה לא משנה בעד מי את אם בכלל. אם מבחינתך לתמוך במועמד ובדיעה, ולהביעם זה נקרא יחצ"נות, אז את יחצ"נית - וניסיון להתחמק מזה זו צביעות.

eopeace

New member
קצת תוצאות ושאלות רבות

אני שמח שסוף סוף מישהו מכיר בהישגים של יעל גרמן בחמש השנים האחרונות - כדבריך, בחינוך, בתרבות, בבטיחות בכבישים, במעמד האישה. אך אתה מציע דוגמאות לחסרונות וכולם חסרי תוכן ואף מנותקים מהמציאות. עיריית הרצליה פועלת על פי חוק חופש המידע וכל אזרח רשאי לקבל מידע בהתאם - כל מידע. גם אם קיימות דוגמאות לכך שזה לא פועל הכי חלק שאפשר, זה לא אומר שזה לא פועל - למעשה, שום דבר לא עובד בצורה מושלמת, אבל יעל גרמן עבדה מאוד קשה על מנת לשפר את השירות לתושב ועל כך הרצליה היא אחת משלוש ערים יחידות בישראל בעלות תו תקן איכות שירות ISO 9000. בכל אופן, מכאן ועד השוואת כהונתה של יעל גרמן עם זו של סטאלין המרחק רחוק לפחות כמו המרחק מכאן ועד מוסקבה. העירייה אינה שולחת מכתבי איום לעיתונים - העיתונים פועלים ללא כל קשר לעירייה ובוודאי שאינם מקבלים ממנה כל הוראה. לצערי, העיתונים גם מתעלמים ממידע שמגיע מן העירייה (בצורה לגיטימית כמובן) והתוצאה היא כי לא מתפרסמות עובדות בנוגע לאנטנות הסלולריות למשל, בנוגע למרבית העשייה בתחום החינוך, בנוגע לאמת לגבי הספורטק, בנוגע לדו"ח מבקר העירייה ועוד (אותי אישית התעלמות העיתונות מהקורה כל כך מתסכלת שזו חגיגה קטנה כאשר עיתון אחד טורח לפרסם משהו מן הדברים האלו - ראה קול הרצליה מיום שישי האחרון שלצד הכתבות הרגילות שמחסירות חלקים חשובים מהקורה ותוקפות את יעל גרמן גם כשאין צורך, כללו שתי כתבות בנוגע לפרס החינוך ובנוגע לספורטק). למרות כל זאת, אל תגיב לכך בבקשה שאני מבקש לצנזר או לשלוט בעיתונות כיוון שאין כך הדבר. אני אלחם בכל יום על חופש העיתונות וחופש הביטוי - אלה הם מבחינתי ערכים ברמת ערכי יסוד ואני מצטער שאין חוק יסוד המגן עליהם ברמה של התוספת הראשונה לחוקה האמריקאית. לצערי, המקומונים באזור השרון (איני יודע לגבי אחרים), כותבים לרוב בצורה חד צדדית, לעתים בצורה בלתי מקצועית וברמה עיתונאים ירודה ובמסגרת זו לא בודקים את כל העובדות ולא מפרסמים אותן. הסיבות לכך הן פוליטיות בלבד. מועצת העיר עושה את תפקידה - אבל אולי תרצה להסביר כיצד היא סורסה ואיזה יועצים מונו במקומה? יש, כאמור, לראש העיר יועץ אחד בשכר. אילו מורות פוטרו? כמה? מאיזה סיבה? - בלי תשובות לשאלות אלו אי אפשר להתייחס. האלימות המילולית האיומים והקללות מופנים רק נגד יעל גרמן ולא מכיוונה - והסיבה לכך, היא כיוון שיעל גרמן פועלת בדדרך של מנהל תקין וללא איפה לאיפה - אנשים שמצפים להטבות מתאכזבים, מתעצבנים ומקללים - אי אפשר להביא טיעון שכזה כנגדה. אין מינויים פוליטיים של חברים וחברות וניגודי עניינים - אבל אולי אני לא יודע הכל - תסביר, תן דוגמאות. כל שינוי תכניות שנערך נעשה בשיתוף עם התושבים בצורה שהיא מעל ומעבר לפרסום הנדרש כחוק. השינויים שנעשים הם מקצועיים על מנת להעלות את רמת החיים ולטובת כלל התושבים. יעל גרמן האמינה, בנוגע לחניה, כי עליה לקחת קנס מסויים על פי פרשנות החוק - כיוון שהמכוניות שחונות על המדרכה מפריעות בעיקר לאנשים שיותר קשה להם לעבור - נכים, הורים עם עגלות, קשישים, ילדים, וכן הלאה. לאחר פסיקת בית המשפט, למרות שיעל גרמן לא הסכימה לה, היא דאגה כי כל הכספים שנגבו יוחזרו. בכל מקרה, הסיכום מנותק מכל האמור כיוון שכל המפורט חסר תימוכין. למעשה, כל זאת מחייב בחירתה מחדש של יעל גרמן - הישגיה בקדנציה הראשונה רבים, אבל חייבים קדנציה נוספת על מנת להשלימם ולהעלות את הרצליה סופית לרמה הראויה לה - עיר אטקרטיבית, צעירה, עם איכות חיים גבוהה, חינוך מצויין וכן הלאה.

אתה לא מתבייש?

עשרות מכתבי איום נשלחו לעיתונות - ואתה או עיוור או שקרן פתולוגי כמו כל הסביבה שלך. מינויים פוליטיים ברמות הבכירות ביותר: ביריה גרנות, שרגא אלקלעי, שמואל לוי - יש ודאי עוד נוספים לא מכיר את כולם. אף החלטה לא נתקבלה במועצה - המועצה מעולם לא קיימה דיון רציני באף נושא - כל ההחלטות בושלו מראש, האופוזיציה יללה קצת, ואז הורמו הידיים אוטומטית - קירקס שאין שני לו. עיקר הכוח של גרמן במועצה הייתה בללי - אשר למדה הייטב את השיטה המקולקלת במהלך הקדנציה, ועכשיו היא מזהמת בשיטות גרמן גם קבוצה אחרת, תן להן עוד מערכת בחירות והן תזהמנה את כל העיר. את זה שאין בניה בעיר - כולם יודעים - 28 דירות לזוגות צעירים - זה המספר. אז היכן יגורו המשתחררים? ברעננה? בת"א? ואז יפחתו התלמידים בבתי הספר, ויהיו פה עוד ועוד בתי זקנים, והצמחיה תיעלם, והחופים יתרוקנו, והטיח יתקלף, והלכלוך יערם בראש חוצות. די - רוצים חברה רציניים במועצה - רוצים ראש עירייה ולא יחצ"נ

eopeace

New member
האמת, כרגיל

איני עיוור - אני רואה טוב מאוד שאתה כותב את זה כבר פעם שניה - אבל אין דבר כזה - העירייה אינה שולחת מכתבי איומים לעיתונות - זו טענה מגוחכת. ביריה גרנות נבחרה לתפקידה על ידי חברת השמה חיצונית שבדקה את כל המועמדים לתפקיד. כל אדם שנבחר לתפקיד עובר את ועדת המכרזים, כמדומני, והבחירה היא באדם המתאים ביותר לכל תפקיד - אין מינויים פוליטיים. מה שרחל בללי עושה היא עושה בזכות עצמה - ליעל גרמן לא מגיע כל קרדיט על זה. אבל במועצה מתקיימים דיונים ארוכים - אני הייתי עד למספר מהדיונים ובהם הדיון על דו"ח המבקר שבו נכנסו לפרטים בצורה ארוכה ומעמיקה ורבות מן ההחלטות נתקבלו פה אחד. חבל שהאופוזיציה החליטה לוותר על חלק מהדיון ועזבה כשהדיון הגיע לחלק המהותי. בניה - מלבד העובדה כי השנים האחרונות היו שנות מיתון בישראל, הבניה בעיר אכן פחתה כיוון שהיא הפכה להיות מתוכננת ונעשית בשיתוף עם התושבים. אחרי כל מה שהרצליה עברה, היה צריך לעשות סדר וזה כולל אישורי בניה בועדות שנעשים בצורה מקצועית. להזכירך, רוב הבניה והתכנון נעשים לטווח ארוך. התכניות שיעל גרמן היתה מעורבת בהן ייצאו לפועל בתקופה הקרובה וכוללות בשלב הראשון 400 יחידות דיור לזוגות צעירים. בעשור האחרון היתה ירידה מגמתית במספר תושבי העיר - הגירה שלילית, וניתן היה לראות זאת בירידה במספר תלמידי בתי הספר. השנה, אחרי עשור קשה, החלו להיראות פירות עבודתה של יעל גרמן וההגירה להרצליה שינתה מגמה והפכה להיות חיובית. מספר תלמידי כיתות א' עלה לראשונה ב 80 תלמידים. חזונך שהרצליה הופכת לעיר רפאים לא יתקיים כל עוד יעל גרמן עומדת בראשות העיר.

אחי, אתה לא בעניינים

עשרות מכתבי איום נשלחו לעיתונות - בחלקם על מנת להימנע מפרסומים ובחלקם על מנת לאלץ אותם לפרסם, על המכתבים חתומים עו"ד לוינבוק ועו"ד פנינה גלוזמן (ממשרד עו"ד לוינבוק), המכתבים עלו הרבה מאד כסף למשלם המסים בעיר, והשביתו דיון דמוקרטי פורה על פעולות העיריה, מחדליה והישגיה. רשימה חלקית של המועדים ויעדי המכתבים הוקראה אפילו באחת מישיבות המועצה אשר אתה טוען שאתה נוכח בהם. תבדוק טוב טוב - ואז תחזור לכאן ותתנצל, אם אתה דמוקרט אמיתי אז גם תפרוש מהרשימה בעניין שמואל לוי המינוי היה פוליטי על מנת לקבל את תמיכתו, זהו מינוי פוליטי 100% - בלי להתייחס לכן שוחד או לא שוחד שרגא אלקלעי - המינוי נעשה למרות שועדה שהוקמה לא מצאה אותו ראוי, מינוי פוליטי 100$ - ועובדה היא ששרגא איננו משחק בבחירות האלה אלא משחק בכספינו ממשרדו שמערב בעיר מראה שהמינוי הפוליטי אפילו הצליח. אינני בקיא בפרטי הועדות שמינו את ביריה גרנות, אך מינוי ידידה אישית של ראש העירייה לתפקיד של אחראי על חוק חופש המידע זה כמו למנות את הבן של ראש העירייה למבקר העירייה - מינוי פוליטי תוך ניגוד עניינים בולט 100% - ובירייה כמובן סיפקה את הסחורה לגרמן. דיוני המועצה: מועצת העיר דנה הרבה שעות אך מה היו תוצאות הדיון, מה קורה בסוף? כולם מצביעים על ההחלטה שנקבעה מראש בחדרי חדרים. המועצה לא נבחנת על טחינת מים שעות על גבי שעות אלא בהטבעת חותמה על מה שקורה בעיר - ולצערי על אף כשרונות בודדים שהיו שם (בעיקר באופוזיציה) - ראש העירייה סגניה ויועציה - סירסו לחלוטין את המועצה - המועצה לא השפיעה על ההחלטות, כל הדיונים בה היו הצגה לעיתונות המקומית - ואת זה חובה להפסיק - וודאי שהצוות בן-אליעזר - גרמן צמד היחצ"נים המנהל את העיר הזו לא מסוגל להפסיק זאת - כי להם חשוב איך זה נראה כלפי חוץ ולא התוכן האמיתי, ולהם חשוב הקנקן ולא מה שיש בתוכו.

ולמי נצביע?

אתה מציג בשירשור זה רשימה די מרשימה של בעיות בשלטון העירוני הקיים ואני יודע כי יש עוד רבים. מאליה תעלה השאלה - אם גרמן לא מספיק טובה אז מי מתוך 9 האחרים כן יספק את הסחורה? כבר שמעתי כי בשיחות איתה מגלה גרמן בקיאות בפרטי הפרטים של כמעט כל נושא בטיפול העיריה. אבל זה לא עוזר לנו הרבה - כי היא איננה פותרת את הבעיות. אנחנו צריכים מישהו שלומד את הדברים, מקבל די מהר החלטות וגם מבצע. לפי מה שאנו שומעים הדברים רק נמרחים. למה שלא תעשה כמונו - רכז את כל הסעיפים שרשמת למעלה בדף אינטרנט ואז תוכל תמיד להפנות לקישור. מאחר שהבחירות עוד יותר מחודש וכדי שלא תהיה צריך כל פעם כמו שעושים ילדי מרץ להעתיק כל פעם את הדברים מחדש.

טרם הגיע מועד ההחלטה

שיטה נכונה לבחור כאשר ה"מבחר" הוא כה גדול הוא לפסול את הראויים לפסילה, ולהשאיר כמה בודדים להחלטה על פי סיכויי ההצלחה. מבחינה ערכית + יכול הובלת העיר הזו - בהתעלם ממצב הסקרים כעת (אשר ודאי ישתנה עד יום הבחירות) כעת הייתי בוחר היום בהראל ונציגי ועדי ההורים. אם הייתי מוסיף את מצב הסקרים כיום למשוואה הייתי בוחר בנציגי ועדי ההורים למועצה ובאוריאלי לראשות העירייה, מבין כולם הוא היחיד שיש לו ראש והוא לא איבד את הראש הזה במערכת הבחירות הקודמת, בחמש השנים ובמערכת הבחירות הנוכחית, לפחות עד כאן. אני מאד מקווה שהמצב ישתנה ואז אוכל לתמוד בלב שלם בהראל ובנציגי ההורים הן לראשות העירייה והן למועצה - הם פועלים במישור המוניציפאלי כבר כמה שנים והם מאד מאד מצליחים.

Tami me

New member
נציגי ועד ההורים?

אנחנו מדברים על עיריה ולא על בית ספר. על איזה וועד הורים אתה מדבר?

נציגים מועד ההורים העירוני

בראשות יו"ר הועד היוצא - הראל ניסנוב, רצים למועצה ולראשות העיר. הם לא תכססנים פוליטיים, ותקציבם מאד מצומצם, ולכן לא חדרו עדיין לתודעת הציבור ככוח פוליטי, אני מאד מקווה שהם ימריאו כי הם החברה האמיתיים שיכולים לשים את הרצליה על המפה. הם קבוצה מאד כשרונית ומעשית, אשר איננה טובה בהבטחות, וטובה מאד במעשים - ודאי שכמו שהטביעו חותמם על מערכת החינוך העירונית יטביעו חתומם גם על שאר הנושאים בעיר - ואני מקווה מאד שיתחילו כבר בקדנציה הזו.

mbr10

New member
התמצאות

כל הכבוד אתה נשמע לי כמתמצא הייטב ברזי ועד ההורים העירוני אך צר לי כנראה אתה מדבר על ועד הורים מעיר אחרת כי בהרצליה ישנם עסקנים פוליטיים קטנים שטובה בהבטחות שווא זריית חול וכו'

למעלה