הברדלסים

Abbey Road15

New member
הברדלסים../images/Emo41.gif

שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על להקת הברדלסים שכונתה בפי רבים Queen 2 (חיחי כמו הדיסק), לא הכרתי אותם עד לפני חודש בערך והאם אתם יכולים להוסיף לי קצת פרטים עליהם?

LZPF

New member
אחחח הברדלסים...

הלהקה האהובה עלי מאז שאני זוכר את עצמי... אחרי קווין כמובן. למרות שהם מאוד דומים. הברדלסים הצליחו לחקות אותם אבל עדיין לשמור על אינדיבידואליות וליצור זרם חדש במוזיקה. חלקכם מכירים אותו בשם סקא-גלאם. אני חייב להמליץ על האלבום האהוב עלי שלהם שנקרא: I am so proud of my pillow. מכיר את הקאבר המפורסם לקילר קווין בו יש קולות של פילים ועצי צפצפה ברקע. מעורר השראה.

LZPF

New member
מכיל*!11

אני מתנצל מעמקי נשמתי. מקווה שתמונה הזו של פרדי תזכה אותי בסליחה. איזו תמונה... מעורר השראה.

Abbey Road15

New member
וואו, אתה נשמע כמו מעריץ רציני.

זרם הסקא-גלאם... זה נדמה לי הזרם האהוב עלי, כל כך מאופיין בהיפים המוזרים האלו שהלכו במכנסיים עם חור מאחור וכל ישבנם היה חשוף... אסור לך גם לשלוח את האלבום Do You Wanna Have XXX? אלבום שעורריתי שלאחר העזיבה של נואל סטארקי,בן דודתו של רינגו, את הלהקה הם חפשו כיוון חדש בתור חמישייה בלבד והמתופף קיל פולינס השתלט על הלהקה והפך אותה ללהקה פאנקיסטית עם שירים כמו: Who Wants To Give Me His Dad שהחביא בתוכו המון רמזים להברחת החיות האוסטרליות לארצות הברית... בנוסף כולנו בטח מכירים את השמועה שסולן הלהקה פול לונגהורן היה זה שהדביק את פרדי מרקורי באיידס... אוי פרדי, תעשה לי ילד!

LZPF

New member
אתה לא.

כמה טעויות... נואל סטארקי הוא לא בן דודתו של רינגו, הם רק חולקים שם משפחה. בנוסף שם האלבום do you want to have XXX צונזר מיד ביום יציאתו ואף אחד כבר לא מכיר אותו בשם זה. יש לך מזל שאני מומחה. השם היותר נפוץ הוא לונגהורנ'ז נייט (בגלל הסולנית קנדיס נייט שמשתתפת באלבום). כדי ללמוד יורת על הלהקה אמליץ לך על ספר שכתבה הבסיסטית של הלהקה גילת אנקורי (שום קשר לשחקנית הישראלית
) שנקרא-לרכב עם ברדלסים-מאז ועד היום. מלבד ההשפעה התרבותית הברורה של הספר הזה הוא גם המציא והכניס ללקסיקון הדיבר האנגלי את המונח then and now כביטוי. אין יותר מעורר השראה מזה.

חחחח סליחה על הבורות...

לא מכיר ת'להקה בכלל, ברגעים אלו אני מוריד כמה שירים מאימיול שלהם. אני ממש בהלם לשיר: Dream Of A baboon יש יותר מ1300 מקורות! אתם יכולים אולי לספר עוד קצת עליהם? ביי בינתיים.

סבלנות.

לאנשים יש עיסוקים והם לא נמצאים ליד המחשב כל הזמן. הייתי נותנת לך מידע, אבל אני ממש לא מבינה בזה.

Chakotay

New member
קיל פולינס ? חחחחחחח

מדהים מתופף בשם קיל פולינס....החליפו בין האותיות הראשונות של שתי המילים חחחח ולא יודע לי דברים כאלה על פיל קולינס, או קשר מסוים לברדלסים האלו...

Chakotay

New member
למרות שהסיפור שנתת על קיל פולינס

חחח זה אותו הסיפור של פיל קולינס רק על הלהקה(הענקית!) ג'נסיס... לא התבלבלת במקרה ?

LZPF

New member
מה קשור ממציא להקות?

ג'נסיס להקה גדולה ומפורסמת בכל העולם. והוא התבלבל, השם של המתופף הוא קול פולינס ולא קיל פולינס. תנסו לשמוע את השיר שלהם kookookachoob יש שם עבודת תיפוף עוצרת נשימה.

Chakotay

New member
בהחלט !

ופיל קולינס מתופף מאוד מפורסם עם קריירת סולו מאוד מוצלחת מאוד !

LZPF

New member
עוצר נשימה.

משהו מכיר את שיתוף הפעולה שלו עם קווין?

Chakotay

New member
ג'נסיס הייתה טובה יותר בהנהגתו אבל

אני אוהב את קריירת הסולו של פיל קולינס הרבה יותר.

חחח ממש להקות דומות...

כי גם הבסיסט של הברדלסים,שתמיד היה קמצן גדול ונתן תירוצים למה לא לקנות מתנות יומולדת,איציק ספנסיב, יצא לקרירת סולו בתור זמר רוק פסיכדלי, הוא הופיע גם בלייב 8.

LZPF

New member
ההופעה שלו בבמה באוסטרליה

הייתה פשוט מעוררת השראה.

Abbey Road15

New member
אוקיי חיכיתים מספיק...

הייתי היום בראשון לציון וקניתי את הספר של גילת אנקורי 'Riding With Cheetahz' הרי לכם סיכום של הדברים המעניינים. ללהקה היו 20 דיסקים, 5 מהם אוספים,5 הופעות, 9 של קאברים ודיסק מקורי אחד. הדיסק המקורי- Pink Nose הוא הדיסק המתומן הראשון בהיסטוריה(השני הוא של בריטני ספירס,Poll Is Dead,) מכיל 8 דיסקים(!) ועולה בסביבות ה1000 שקל, מכיל להיטים כמו: Sun Of A Beach Sun Of A Bitch Son Of A Bitch ו Son Of A Beatch השערוריתי. האגדה מספרת שכאשר נואל סטרקי ביקש מפרדי מרקורי חתימה לאחר שנסע מניו זילנד עד אנגליה, פרדי ביקש משומרי הראש שלו להעיף אותו מפניו, סטארקי נשבע שינקום, לאחר כמה שנים הם הפכו לנאהבים. מקרה מצחיק אחד היה כשהצ'יטאז התערבו עם קווין מי יחזיק בלי להגיע לאורגזמה יותר זמן, לא ברור מי ניצח, נדמה לי שהיה תיקו. להתראות עד הפעם הבאה. אוי פרדי תעשה לי מטרוסקסואל!

למעלה